HAYIRLI GÜNLERRR...

3.504 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

RE: HAYIRLI GÜNLERRR...

DUALARINIZA EN KALBİ DUYGULARIMLA AMİN ...AMİN...AMİN... DİYORUM...

ALLAHA EMANET OLUNUZ...
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

AMİN KARDEŞLERİM AMİN İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE..
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

HAYIRLI CUMALAR OLSUN
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
saliha

saliha

Kıdemli Üye · 163 mesaj

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor ki:"İki gününü bir eden helaktadır."
Allah(c.c.) her günümüzü yeni bir ilim öğrenerek ve öğrendiğimizi ilmi uygulayarak geçirmeyi bize nasip etsin!
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

B)B)
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Hayırlı cumalar kardeşler duada. unutmayın
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Esselamu Aleyküm verahmetullahiveberakatühü
Tüm kardeşlerime hayırlı bereketli bir gün diliyorum.SELAM SAYGI VE DUA İLE
cakamo

cakamo

Kıdemli Üye · 225 mesaj

VE ALEYKÜMSELAM VERAHMATULLAH KARDEŞİM;
GÜNÜN BÜTÜN BEREKETLERİ VE HAYIRLARI SİZLERİN OLSUN!!!
HAK BAKİDİR BAKİ KALACAKTIR.KİM ONA SAHİP ÇIKARSA TEHVİD BAYRAĞI ONUN ELİNDE DALGALANACAKTIR.
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim,hepinize güzel ve bereketli bir gün diliyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Tüm işleriniz yolunda gitsin inş,

Ey Rabbim! Bana râzı olduğun bir çalışma, ver, günahımı bağışla, makbul bir amel ve zarar etmeyen bir ticâret nasîp et."

Sayısız güzellik doğar da her günde, birini sevmek için bir ömür yetmez. F. N. Çamlıbel...SELAM VE DUA İLE

B)B)B)
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Değerli kardeşlerim,hepinize güzel ve bereketli bir gün diliyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Tüm işleriniz yolunda gitsin inş,

Ey Rabbim! Bana râzı olduğun bir çalışma, ver, günahımı bağışla, makbul bir amel ve zarar etmeyen bir ticâret nasîp et."

Sayısız güzellik doğar da her günde, birini sevmek için bir ömür yetmez. F. N. Çamlıbel...SELAM VE DUA İLE
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

Ravza_Nur yazdı:

amin inşaALLAH ablacım.

selamünaleyküm
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

Ravza_Nur yazdı:

S.A.AMİN,AMİN,AMİN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

SA HAYIRLI CUMALAR RABBİM HAYIRLI ÖMÜR VE HAYIRLI ÖLÜM NASİB ET BİZLERİ RUH BEDENDEN AYRILIR AYRILMAZ CENNETÜL BAKİDE YATAN O BÜYÜK ZATLARIN YANINA GÖNDER O TOPRAKLARA VE BÜTÜN O ZATLARA OLAN HASRET VE ÖZLEMİMİZİ DİNDİR B)B)B) AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

SAĞOL ABLAM ALLAH RAZI OLSUN
Ravza_Nur

Ravza_Nur

"Ey Rabbim! Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Ravza_Nur yazdı:
"Ey Rabbim! Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum

Amin inşallah....B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

Ravza_Nur yazdı:
"Ey Rabbim! Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları Zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum

S.A AMİİİN İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAH'A EMANET OLUNB)B)
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Allahım! Cimrilikden sana sığınırım. Korkaklıktan sana sığınırım. Erzel-i ömre bırakılmaktan sana sığınırım, kabir azâbından sana sığınırım
Hayırlı Cumalar
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Nice yüzler vardır ki o gün ışıl ışıl parlar, Rablerine bakarlar."

Kıyamet: 22-23
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.