inanin ne yazacagimi bilmaden basladim o kadar kotu oldumki kahrolsun kafirler kahrolsun minicik yurekleri daglayanlar ve kahrolsun insanligini unutanlar allah c.c hepinizden razi olsun
🔒 izlerken gözyaşlarınızı Saklamayın bırakın aksınlar
32.288 görüntülenme · 155 yanıt
RE: izlerken gözyaşlarınızı Saklamayın bırakın aksınlar
inanin ne yazacagimi bilmaden basladim o kadar kotu oldumki kahrolsun kafirler kahrolsun minicik yurekleri daglayanlar ve kahrolsun insanligini unutanlar allah c.c hepinizden razi olsun
ALLAH RAZI OLSUN TARADANINA KURBAN OLDUGUM ALLAHU EKBER
ALLAH RAZI OLSUN TARADANINA KURBAN OLDUGUM ALLAHU EKBER
s.a
allah razı olsun kardeşim.greçekten dayanmak mümkün değil bu kadar duyguya.
ene zeynep
ene fatıma
ana ayşe
ene ırak
ene felluce,ene felluce.
selametle..
s.a
ene zeynep
ene fatıma
ana ayşe
ene ırak
ene felluce,ene felluce.
selametle..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
Aleykümselam;
Amin inşAllah Rabbim cümlemizden razı olsun
Evet; ene zeynep
ene fatıma
ana ayşe
ene ırak
ene felluce,ene felluce. Selametle
enise karadeniz yazdı:
s.a
ene zeynep
ene fatıma
ana ayşe
ene ırak
ene felluce,ene felluce.
selametle..
Aleykümselam;
Amin inşAllah Rabbim cümlemizden razı olsun
Evet; ene zeynep
ene fatıma
ana ayşe
ene ırak
ene felluce,ene felluce. Selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
SA. ALLAH RAZI OLSUN........
YAŞANAN VAHŞETİ BİR NEBZE OLSADA HISSETTİK.........HİSSETTİM.......
EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN "SİZ BİZİ HİÇ GÖRMEDİNİZ" DEDİĞİ YERDİ......:(:(:(B)
SA. ALLAH RAZI OLSUN........
YAŞANAN VAHŞETİ BİR NEBZE OLSADA HISSETTİK.........HİSSETTİM.......
EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN "SİZ BİZİ HİÇ GÖRMEDİNİZ" DEDİĞİ YERDİ......:(:(:(B)
Aleykümselam kardeşlerim;
Bir nebzede olsa müminlerin silkelenmesine vesile olan betül kardeşimden Allah Razı olsun Rabbim Müslaümanları ve İslamın yar ve yardımcısı olsun inşAllah selametle
Aleykümselam kardeşlerim;
Bir nebzede olsa müminlerin silkelenmesine vesile olan betül kardeşimden Allah Razı olsun Rabbim Müslaümanları ve İslamın yar ve yardımcısı olsun inşAllah selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
Yazıklar olsun ki bizlere sadece izliyoruz. Dün bu anlatılanlar oldu, bugünde hâlâ devam ediyor yarın ise Allah bizlere soracak, kardeşlerinize neden yardım etmediniz diye. Bir devlet başkanı cihat dese biliriz müslümanların önünde kimsenin duramayacağını. Ne İsrail,ne Deccal, Yecüc, Mecüc, ne amerika, ne de bütün dünya... Kardeşlerimize bunları yapanların sırasında bizler yok muyuz? Ya da bizden önce başka kardeşlerimiz.
Anlatıyorum bazı kimselere, bana diyorlar ki; ne yapalım yani? Bizim ne suçumuz var onlar savaş açıyorsa. Yani iki kimse arasındaki bir tartışma gibi görüyorlar. Alışmışız artık gözlerimizi kaçırmaya. Ama biliyoruz ki, gönüllerimizdeki kıvılcımı elbet birisi ateşlendirecek.
Bu Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'in müjdesidir: DÜTÜN DÜNYA'DA İSLÂMİYETİN HAKİM OLACAĞINI, bildirmiştir bizlere. Bütün güzelliğiyle, düzeniyle, sevgisiyle, doğruluğuyla bütün dünyaya hakim olacaktır. Biz göremezsek, görecek bizim torunlarımız.
Yazıklar olsun ki bizlere sadece izliyoruz. Dün bu anlatılanlar oldu, bugünde hâlâ devam ediyor yarın ise Allah bizlere soracak, kardeşlerinize neden yardım etmediniz diye. Bir devlet başkanı cihat dese biliriz müslümanların önünde kimsenin duramayacağını. Ne İsrail,ne Deccal, Yecüc, Mecüc, ne amerika, ne de bütün dünya... Kardeşlerimize bunları yapanların sırasında bizler yok muyuz? Ya da bizden önce başka kardeşlerimiz.
Anlatıyorum bazı kimselere, bana diyorlar ki; ne yapalım yani? Bizim ne suçumuz var onlar savaş açıyorsa. Yani iki kimse arasındaki bir tartışma gibi görüyorlar. Alışmışız artık gözlerimizi kaçırmaya. Ama biliyoruz ki, gönüllerimizdeki kıvılcımı elbet birisi ateşlendirecek.
Bu Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'in müjdesidir: DÜTÜN DÜNYA'DA İSLÂMİYETİN HAKİM OLACAĞINI, bildirmiştir bizlere. Bütün güzelliğiyle, düzeniyle, sevgisiyle, doğruluğuyla bütün dünyaya hakim olacaktır. Biz göremezsek, görecek bizim torunlarımız.
ALLAH razı olsun elimizden her ne kadar bir şey gelmesede dualarımızla bir şeyler yapalım dualarımız onlardan eksik eylemeyelim ALLAHım fellucedeki kareşlerime yardım eylesin inşallah selam ve ddua ile
ALLAH razı olsun elimizden her ne kadar bir şey gelmesede dualarımızla bir şeyler yapalım dualarımız onlardan eksik eylemeyelim ALLAHım fellucedeki kareşlerime yardım eylesin inşallah selam ve ddua ile

Rabbim sizden kat kat razı olsun kardeşim.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımızda betüllleri unutmayalım
Rabbim sizden kat kat razı olsun kardeşim.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımızda betüllleri unutmayalım
B)ene zeynepB)
B)ene fatımaB)
B)ene ayşeB)
B)ene ırakB)
B)B)B)ene felluce, ENE FELLUCE ENE FELLUCE B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12487-izlerken-gozyaslarinizi-saklamayin-birakin-aksinlar · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.