Göz yaşları..
3.059 görüntülenme · 41 yanıt
RE: Göz yaşları..
cümlemizden kardeşim...sağolasınız selametle..
umeyye yazdı:
B) ALLAH RAZRI OLSUN KARDEŞİM OKURKEN İÇİMİ BİR TUHAF HİS KAPLADI :(
GÖZ YAŞINI BAŞKA ŞEKİLDE TARİF EDİLEMEZDİ
cümlemizden kardeşim...sağolasınız selametle..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm kardeşim, çok güzel bir paylaşımdı.. emeğinize sağlık. Allah razı olsun. selametle
selamün aleyküm kardeşim, çok güzel bir paylaşımdı.. emeğinize sağlık. Allah razı olsun. selametle
ve a..selam güzel kardeşim...sağolasınız...allah sizdende razı olsun inş..selametle..
aliye_aliye yazdı:
ve a..selam güzel kardeşim...sağolasınız...allah sizdende razı olsun inş..selametle..
ALLAH RAZI OLSUN AMİN..İNŞ..KARDEŞİM...
taib yazdı:
GÖZLERİ YAŞLARLA DOLDURAN ALLAH (C.C.) ŞÜKÜRLER OLSUN
KİMSEYİ HAK YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞALLAH selametleB)
ALLAH RAZI OLSUN AMİN..İNŞ..KARDEŞİM...
Allah razı olsun kardeş... Allaha emanet olun... B)B)
Allah razı olsun kardeş... Allaha emanet olun... B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm, gözyaşlarının manası derinmiş gerçekten.emeğinize sağlık. güzel bir paylaşımdı.Allah razı olsun, selametle kalınB)
selamün aleyküm, gözyaşlarının manası derinmiş gerçekten.emeğinize sağlık. güzel bir paylaşımdı.Allah razı olsun, selametle kalınB)
ve a.selam...RABBİM sizdende razı olur inş..begendiğinize sevindim..dualarda unutulmamak dileği ile..selametle..
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm, gözyaşlarının manası dernmiş gerçekten.emeğinize sağlık. güzel bir paylaşımdı.Allah razı olsun, selametle kalınB)
ve a.selam...RABBİM sizdende razı olur inş..begendiğinize sevindim..dualarda unutulmamak dileği ile..selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12388-goz-yaslari · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.