KARİKATÜRLER :))
4.562 görüntülenme · 44 yanıt
RE: KARİKATÜRLER :))
KARDEŞİM BENİM ÇOK GÜLME:D BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM
buket yazdı:
selamun aleyküm.teşekkürler hepsi birbirinden güzel karikatürler.çok güldüm.:)emeklerinize sağlık.allah cc razı olsun.selametle...inşaallahB)
KARDEŞİM BENİM ÇOK GÜLME:D BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM
AMİİİİİİİİİİİİİİİN KARDEŞİM BENİMB)B)
l_papatya yazdı:
:D:D:DB):p:D:p süper yaaa:D:D arkadaşlar allah razı olsun sizden siz bizi güldürdünüz allahda iki cihanda sizleri güldürsün inşallahB)B)
AMİİİİİİİİİİİİİİİN KARDEŞİM BENİMB)B)
:D:D:D:D:D:D:D bence hepsi çok guzel kardesim bunun altindada bir art niyet aramak olmaz selam ve dua ile..
:D:D:D:D:D:D:D bence hepsi çok guzel kardesim bunun altindada bir art niyet aramak olmaz selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
KARDEŞİM SEN DURUMU ANLAMAMIŞSIN ART NİYET FALAN YOK.KEŞKE ANLAYABİLSEYDİK HEPİMİZOLANLARI YANİ DURUM ŞUNDAN İBARET ARADA YAPILIR BÖYLE ŞEYLER FORUMLAR ESPRİLİ YAZILAR.SÜREKLİ ANA SAYFA YENİ KONULAR AÇILARAK İŞGAL EDİLMEZ.BİDE YAZILAR BİLGİLENDİRİCİ OLSA NEYSE ARADA BÖYLE KAFA DAĞITMAK İÇİN GÜLMEK İÇİN BAKILIR BU FORUMLARA.ANLATABİLDİMMİ ACABA.YANİ YANLIŞ ANLADIN SEN MUSTAFA ABİMİN Bİ ART NİYETİ YOKTU.SELAMETLE KARDEŞİM
huzunlu_gurbet yazdı:
KARDEŞİM SEN DURUMU ANLAMAMIŞSIN ART NİYET FALAN YOK.KEŞKE ANLAYABİLSEYDİK HEPİMİZOLANLARI YANİ DURUM ŞUNDAN İBARET ARADA YAPILIR BÖYLE ŞEYLER FORUMLAR ESPRİLİ YAZILAR.SÜREKLİ ANA SAYFA YENİ KONULAR AÇILARAK İŞGAL EDİLMEZ.BİDE YAZILAR BİLGİLENDİRİCİ OLSA NEYSE ARADA BÖYLE KAFA DAĞITMAK İÇİN GÜLMEK İÇİN BAKILIR BU FORUMLARA.ANLATABİLDİMMİ ACABA.YANİ YANLIŞ ANLADIN SEN MUSTAFA ABİMİN Bİ ART NİYETİ YOKTU.SELAMETLE KARDEŞİM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12348-karikaturler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.