ben geri kafalıyım...

3.738 görüntülenme · 40 yanıt

Paylaş:
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: ben geri kafalıyım...

avdan yazdı:
S.A BU HAYATIN SONUNDA NE VAR ÖLÜM PEKİ ÖLÜM NERDE İLERDE BİZDE NE İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜP AHİRETTE CENNET İSTİYORUZ ALLAHIN İZNİYLE YANİ BİZ DİYORUM İLERİCİYİZ BİZE GERİCİ DİYENLERİDE DEVAMLI GERİYE GİTTİKLERİ İÇİNDE GERİ ZEKALI DESEM AYIP OLUR.

YAVUZ SULTAN SELİM IRAK HÜKÜMDARINI ZİYARETE GİTMİŞTİ ORDA DEVAMLI HİZMET EDEN ZATLARIN KÜPE TAKTIĞINI GÖRDÜ HÜKÜMDARA SORDU NİÇİN BUNLAR KÜPELİ DİYE IRAK HÜKÜMDARIDA BİZ KÖLELERİMİZE KÜPE TAKIYORUZKİ HİZMETLİ OLDUKLARI BELLİ OLSUN DİYE ERTESİ GÜNDE Y.S.SELİM BİR KÜPE TAKMIŞTI BUNUN NEDENİNİ SORAN IRAK HÜKÜMDARINADA BİZDE ALLAHIN KÖLESİYİZ CEVABINI VERDİ

ALLAHA GİDEN YOL GERİCİLİKSE BİZDE BU GERİCİLİĞİN KÖLESİYİZB)

B)B)B)B)B)
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

;););););)B)B)B)
KAAN ERDEM yazdı:
Bana geri kafalı diyorlar. Niye???

Onlar gibi olmadığı için mi geri kafalıyım?

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak İslamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Okumak istediğim sadece okumak istediğim için mi geri kafalıyım?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bişeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığımdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiği okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocuklarını Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sokakta rahatça yürümek istediğim için mi geri kafalıyım?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

Eğer böyleyse “evet ben geri kafalıyım.” Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum.

alıntı..........
bizde ailece geri kafalıyız...A.E.O.;);););););); KAPALI OLMAKTAN BİZLER MUTLUYUZ!!!!!!!
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Allah(c.c.) emanet ol selam ve dua ile.....

sevgi21 yazdı:
Arkadaşlar bende geri kafalıyım ozaman hemde grurla taşıyacagım bir geri kafayım
Allah(c.c.) emanet ol selam ve dua ile.....B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile..........

nihalim yazdı:
;););););)B)B)B)
KAAN ERDEM yazdı:

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak İslamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bişeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığımdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiği okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocuklarını Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

alıntı..........
bizde ailece geri kafalıyız...A.E.O.;);););););); KAPALI OLMAKTAN BİZLER MUTLUYUZ!!!!!!!
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

Kesinlikle yazdığınız herşeye katılıyorum ve bunlar geri kafalılıksa bende geri kafalıyım diyorum... ve bu halimdende Rabbime şükürler olsun çok mutluyum

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizdende ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile.

tevbekar yazdı:
Kesinlikle yazdığınız herşeye katılıyorum ve bunlar geri kafalılıksa bende geri kafalıyım diyorum... ve bu halimdende Rabbime şükürler olsun çok mutluyum

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE......

makinaci06 yazdı:
haklısın o zaman bizde ailecek geri kafalıyız .böyle olmaktanda gurur duyuyoruz.selametle
etruce

etruce

Kıdemli Üye · 192 mesaj

haklısınız galiba hepimiz geri kafalıyız....
nurrumeysa

nurrumeysa

Kıdemli Üye · 243 mesaj

Başörtüler başımızın tacı islamiyetin gurur gaynağıB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

HOCAMIZIN DEDİYİ GİBİ AÇIKLILIK MEDENİYSE HAYVANLAR DAHA MEDENİ
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Başörtüler başımızın tacı islamiyetin gurur kaynağı...en değerlilerine selam ve dua ile...............

nurrumeysa yazdı:
Başörtüler başımızın tacı islamiyetin gurur gaynağıB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

HOCAMIZIN DEDİYİ GİBİ AÇIKLILIK MEDENİYSE HAYVANLAR DAHA MEDENİ
erguan

erguan

Aktif Üye · 59 mesaj

Ne güzel demiş üstat necip fazıl:
bir buçuk asırdır türlü buhranlar içinde yanıp kavrulan ve bunca keşfine rağmen başını yarasalar gibi taştan taşa çalarak kurtuluşunu arayan batı adamının bulamadığı, Türk'ün de yine bir buçuk asırdır işte bu hasta batı adamında bulduğunu sandığı şeyi, o mübarek oluş sırrını, her sistem ve mezhebe, ortada ne kadar illet varsa davasının ve ne kadar cennet hayali varsa hakikatinin islamda olduğunu gösterecek ve bu tavırla yurduna, islam alemine ve bütün insanlığa model teşkil edecek bir gençlik...

Böyle bir genç olmak GERİ KAFALILIKSA ben de bir GERİ KAFALILIYIM...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH RAZIN OLSUN SELAM VE DUA İLE.....

erguan yazdı:
Ne güzel demiş üstat necip fazıl:
bir buçuk asırdır türlü buhranlar içinde yanıp kavrulan ve bunca keşfine rağmen başını yarasalar gibi taştan taşa çalarak kurtuluşunu arayan batı adamının bulamadığı, Türk'ün de yine bir buçuk asırdır işte bu hasta batı adamında bulduğunu sandığı şeyi, o mübarek oluş sırrını, her sistem ve mezhebe, ortada ne kadar illet varsa davasının ve ne kadar cennet hayali varsa hakikatinin islamda olduğunu gösterecek ve bu tavırla yurduna, islam alemine ve bütün insanlığa model teşkil edecek bir gençlik...

Böyle bir genç olmak GERİ KAFALILIKSA ben de bir GERİ KAFALILIYIM...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

GURUR VE ŞEREF İLE...SELAM VE DUA İLE A.E.O

etruce yazdı:
haklısınız galiba hepimiz geri kafalıyız....
by-cansuyu

by-cansuyu

Kıdemli Üye · 160 mesaj

esselam n e tesadüf böyle ya bende geri kafalıyım!!!!!!!
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

GURUR VE ŞEREF İLE...SELAM VE DUA İLE A.E.O

by-cansuyu yazdı:
esselam n e tesadüf böyle ya bende geri kafalıyım!!!!!!!
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:(:(:(

avdan yazdı:
S.A BU HAYATIN SONUNDA NE VAR ÖLÜM PEKİ ÖLÜM NERDE İLERDE BİZDE NE İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜP AHİRETTE CENNET İSTİYORUZ ALLAHIN İZNİYLE YANİ BİZ DİYORUM İLERİCİYİZ BİZE GERİCİ DİYENLERİDE DEVAMLI GERİYE GİTTİKLERİ İÇİNDE GERİ ZEKALI DESEM AYIP OLUR.

YAVUZ SULTAN SELİM IRAK HÜKÜMDARINI ZİYARETE GİTMİŞTİ ORDA DEVAMLI HİZMET EDEN ZATLARIN KÜPE TAKTIĞINI GÖRDÜ HÜKÜMDARA SORDU NİÇİN BUNLAR KÜPELİ DİYE IRAK HÜKÜMDARIDA BİZ KÖLELERİMİZE KÜPE TAKIYORUZKİ HİZMETLİ OLDUKLARI BELLİ OLSUN DİYE ERTESİ GÜNDE Y.S.SELİM BİR KÜPE TAKMIŞTI BUNUN NEDENİNİ SORAN IRAK HÜKÜMDARINADA BİZDE ALLAHIN KÖLESİYİZ CEVABINI VERDİ

ALLAHA GİDEN YOL GERİCİLİKSE BİZDE BU GERİCİLİĞİN KÖLESİYİZB)
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

çook güzel çook doğruu
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

evet bu böyle kabul ediliyorsa bende geri kafalıyım vede cok memnunum
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ALLAH Celle Celalühü razı olsun _KAAN_ abi, çok güzel .
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

alıntı..........

Gerçekten de bu geri kafalılıksa bende geri kafalıyım
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.