cennet_agaciSenin sıcaklığına o kadar muhtacım ki. Ne olur ben sana gelemesem bile sen beni hiç bırakma. Işığınla gecelerimize nur ol. Sıcaklığınla bütün zerrelerimizi ısıtıver. Hani sana Medineyken komşuydukya, evlerimiz birbirine çok yakındı. Senin varlığın bize güven verirdi hep. Yine öyle ol, arasıra da olsa evimizi
şereflendiriver.
:A:A
GUNES'E ASK
4.565 görüntülenme · 56 yanıt
~~ B) B) ~~
s.a kardeşim ben bunu ilahi olarak dinledim abdurrahmn önül uçun kuşlar medineye selam götürün nebiye ya muhammed diye diye ilahisi söylüyor bu yazıda slayt olarak geçiyor ben her gördüğümde ağlarım allah razı olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Arzu_76Selamün aleyküm
Emeğinize ve yüreğinize sağlık sevgili kardeşim.
Rabbim peygamberimize layık ümmet eylesin. Onun aşkını gönlümüzden almasın.
Dua ile
ve aleyküm selam değerli ablam
sağolasınız..duanıza içten amin..inşaAllah..
dua ile..selamun aleyküm..
yureğinize sağlık çokguzel bi konu seçmişşınız...Allah razı olsun...sizden bi isteğim olcak şırnakta şehit düşen askerlerimiz için yasini şerif dağıtıyom almak isterseniz benim konu başlıklarıma tıklayın yasını şerif kampanyasına 26/10/2007 tarihine kadar ekleğebilirsiniz...bende bu kampanyayı sabırla beklıyom umarım duyarlı arkadaşlar olurda kampanya tavan yapar...
ekremeees.a kardeşim ben bunu ilahi olarak dinledim abdurrahmn önül uçun kuşlar medineye selam götürün nebiye ya muhammed diye diye ilahisi söylüyor bu yazıda slayt olarak geçiyor ben her gördüğümde ağlarım allah razı olsun
ve aleyküm selam.Rabbim cümlemizden razı olur inşaAllah..
selametle..
beyzanurekinyureğinize sağlık çokguzel bi konu seçmişşınız...Allah razı olsun...sizden bi isteğim olcak şırnakta şehit düşen askerlerimiz için yasini şerif dağıtıyom almak isterseniz benim konu başlıklarıma tıklayın yasını şerif kampanyasına 26/10/2007 tarihine kadar ekleğebilirsiniz...bende bu kampanyayı sabırla beklıyom umarım duyarlı arkadaşlar olurda kampanya tavan yapar...
Amin, ecmain inşaAllah.forumunuza ekledim kardeşim inş..
Allah sizden razı olsun..selam ve dua ile..
Gözümüz gönlümüz seninle aydınlanır efendim.
Ruhumuz, içimiz sıcaklığınla ısınır.
Birgün sana gelişim geç bile olsa bana,
Gül bahçesinin mermerlerinde yalın ayak koşmak nasip et.
Ta ki aşkınla, sevginle bütün bedenim yanıp kavrulsun.
Terliklerimi bıraktığım o güzel mabed son durağım olsun...
Ruhumuz, içimiz sıcaklığınla ısınır.
Birgün sana gelişim geç bile olsa bana,
Gül bahçesinin mermerlerinde yalın ayak koşmak nasip et.
Ta ki aşkınla, sevginle bütün bedenim yanıp kavrulsun.
Terliklerimi bıraktığım o güzel mabed son durağım olsun...
havva362O KADAR ÇOK BEĞENDİM Kİ ANLATAMAM ... O YÜREĞİN KOCAMAN SEVGİSİNİ KISKANDIM BİRDEN... NASIL GÜZEL YAZMIŞ EVLADIM ... HEM AĞLADIM HEM OKUDUM
BU YAZIYI NASIL BİLGİSAYARIMA KOPYALAYABİLİRİM Kİ BANA ÖĞRETİN LÜTFEN ...
selamun aleyküm..Beğenmenize sevindim havva abla..Teşekkür ederim..
yazıyı kopyala (ctrl+c) yaptıktan sonra bir word dosyası açın..o dosyaya da (ctrl+v) ile yapıştırın.
sonra da (ctrl+s) ile bilgisayarınızda istediğiniz yere kaydedin.
yazıyı kopyala (ctrl+c) yaptıktan sonra bir word dosyası açın..o dosyaya da (ctrl+v) ile yapıştırın.
sonra da (ctrl+s) ile bilgisayarınızda istediğiniz yere kaydedin.
sorun olursa sorarsınız ablam, yardımcı olmaya çalışırım inşaAllah..selametle kalın..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12282-gunes-e-ask · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.