yorumsuz.....
1.990 görüntülenme · 21 yanıt
RE: yorumsuz.....
Nerdeeeee ...
Bu konuda anneme hep hatırlatmalarda bulunuyorum,"gel bırak şu abuk subuk romanları,psikolojik öyküleri.Kuran-ı Kerimi oku.O'nda sana lazım olan her şey var" diye ancak dinletemiyorum.Emekli olunca okurum söz diyor.:(
Nerdeeeee ...
Bu konuda anneme hep hatırlatmalarda bulunuyorum,"gel bırak şu abuk subuk romanları,psikolojik öyküleri.Kuran-ı Kerimi oku.O'nda sana lazım olan her şey var" diye ancak dinletemiyorum.Emekli olunca okurum söz diyor.:(
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR..SEN DEVAM ET..OLUR İNŞ..SELAMETLE..
sert yazdı:
Nerdeeeee ...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR..SEN DEVAM ET..OLUR İNŞ..SELAMETLE..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
allah razı olsun...herkes için gecerli bir şey..allah yerdımcımız olsun inş..selametle...
bahar56 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN DE DOĞRU.ÇOĞUMUZ İÇİN BU GEÇERLİ.TV BAŞINDA GEÇİRDİĞİMİZ VAKİTLERİ SECCADE BŞINDA GEÇİREBİLSEK NEİYİ OLURDU..B)B)
allah razı olsun...herkes için gecerli bir şey..allah yerdımcımız olsun inş..selametle...
Allah razı olsun kardeşim... Koyduğun resimler insanı şöyle bir sarsıp kendine getiriyor, düşündürüyor. İnşallah gören herkes bu soruları kendine sorup doğru cevabı bulur ve olması gerektiği gibi olur... Almak isteyene çok şey var burda, çok şey anlatıyor...
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
Allah razı olsun kardeşim... Koyduğun resimler insanı şöyle bir sarsıp kendine getiriyor, düşündürüyor. İnşallah gören herkes bu soruları kendine sorup doğru cevabı bulur ve olması gerektiği gibi olur... Almak isteyene çok şey var burda, çok şey anlatıyor...
ecmain kardeşim...allah sizdende razı olsun...rabbim hepimizin yardımcısı olsun..selametle...
tevbekar yazdı:
ecmain kardeşim...allah sizdende razı olsun...rabbim hepimizin yardımcısı olsun..selametle...
MÜMKÜN OLDUĞUNCA SEYRETMEMEYE ÇALIŞIYORUM ..
HADİ HABER SEYREDEYİM FALAN DERKEN BAZEN TAKILI KALIYORUM 2 SAAAT..
SONRA TV KARŞISINDA GEÇİRDİĞİM ZAMANA ACIYORUM..
VE TELAFİ ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM..
SAĞOL KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK..B)
MÜMKÜN OLDUĞUNCA SEYRETMEMEYE ÇALIŞIYORUM ..
HADİ HABER SEYREDEYİM FALAN DERKEN BAZEN TAKILI KALIYORUM 2 SAAAT..
SONRA TV KARŞISINDA GEÇİRDİĞİM ZAMANA ACIYORUM..
VE TELAFİ ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM..
SAĞOL KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK..B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12266-yorumsuz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.