ANA KUZUSU

1.158 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

Cuma namazındaydk.Sağ tarafımda yaşlı bi adam onun sağında ise boş bir yer vardı.Yaşlı adam,farza kalkarken arkaya döndü ve boşluğun gerisindeki 14-15 yaşlarındaki gence: -Safı doldur evlat,dedi.Gel yanıma Genç mahcup bir ifadeyle: -Mümkünse burada kılmak istiyorumdiye kekeledi oraya başkası geçebilir.Yaşlı adam gencin üzerinde bulunduğu uzun tüylü yeşil halıyı göstererek: -Ne odedi.Yoksa orası daha yumuşak diya mi gelmiyorsun dedi.Ve devam etti ana kuzusu n'olcak.Namaz bitti Yaşlı adamın cumasını tebrik ettim.Genç de gelip adamın elini öptü.Adam söylediklerine çoktan pişman olmuştu.Delikanlıya: -Sana ana kuzusu dediim için kusura bakma birden ağzımdan kaçtı işte... Gencin gözleri doldu ve devam etti: -Söylediklerinizde haklısınız efendim üzerinde namaz kılmakta ısrar ettiğim halı, vefatında annemin tabutuna örtülmüştü.orada secdeye kapandığımda sanki beni kucaklamış gibi oluyor da... ALINTIDIR...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: ANA KUZUSU

baltefsiri yazdı:
Cuma namazındaydk.Sağ tarafımda yaşlı bi adam onun sağında ise boş bir yer vardı.Yaşlı adam,farza kalkarken arkaya döndü ve boşluğun gerisindeki 14-15 yaşlarındaki gence: -Safı doldur evlat,dedi.Gel yanıma Genç mahcup bir ifadeyle: -Mümkünse burada kılmak istiyorumdiye kekeledi oraya başkası geçebilir.Yaşlı adam gencin üzerinde bulunduğu uzun tüylü yeşil halıyı göstererek: -Ne odedi.Yoksa orası daha yumuşak diya mi gelmiyorsun dedi.Ve devam etti ana kuzusu n'olcak.Namaz bitti Yaşlı adamın cumasını tebrik ettim.Genç de gelip adamın elini öptü.Adam söylediklerine çoktan pişman olmuştu.Delikanlıya: -Sana ana kuzusu dediim için kusura bakma birden ağzımdan kaçtı işte... Gencin gözleri doldu ve devam etti: -Söylediklerinizde haklısınız efendim üzerinde namaz kılmakta ısrar ettiğim halı, vefatında annemin tabutuna örtülmüştü.orada secdeye kapandığımda sanki beni kucaklamış gibi oluyor da... ALINTIDIR...

s.a.
kardeşim allah razı olsun ..selametle..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

m_muaz yazdı:
baltefsiri yazdı:

s.a.

a.s
kardeşim.. Allah senden ve cümlemizden razı olsun... selam ve dua ile...
edaalican

edaalican

Kıdemli Üye · 454 mesaj

s.a.
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

edaalican yazdı:
s.a.

a.s
amin ecmain...Rabbim cümlemizden razı olsun inşALLAH.... selam ve dua ile
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

Allah razı olsun kardeşim çok güzeldi...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK.ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN..B)

baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

tevbekar yazdı:

CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM.... S.A.....
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

tevbekar yazdı:

CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM....SELAMETLE.....
tuba07

tuba07

Mübarek Üye · 545 mesaj

s.a allah razı olsun...allah bu durumda olanlara bol sabır ihsan etsin..okuyunca yüreğim sızladı...anacığımın ellerinden öpeyim eve gidince...selametle...
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

tuba07 yazdı:
s.a allah razı olsun...allah bu durumda olanlara bol sabır ihsan etsin..okuyunca yüreğim sızladı...anacığımın ellerinden öpeyim eve gidince...selametle...

Aleykümselam.... amin ecmain inş.. ALLAH RAZI OLSUN kardeşim.... selam ve dua ileB)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.