ON NASİHAT
4.191 görüntülenme · 36 yanıt
Allah razi olsun.Allah arzi olsun.Allah razi olsun.
Allah c.c. bu nasihatleri uygulamayi nasip etsin.
Dualarinizi bekliyorum. gaflete dustum ne yedigimin tadini ne yaptigim ibadetin tadini aliyorum.Sizin dualarinizi bekiyorum.
Yalnizca dertlerimi buraya yazabiliyorum.Sizi cok yakin hissettigim icin.Allah tekrar hepinizden razi olsun.
Dualarinizi bekliyorum. gaflete dustum ne yedigimin tadini ne yaptigim ibadetin tadini aliyorum.Sizin dualarinizi bekiyorum.
Yalnizca dertlerimi buraya yazabiliyorum.Sizi cok yakin hissettigim icin.Allah tekrar hepinizden razi olsun.
Gonlumun_guluAllah razi olsun.Allah arzi olsun.Allah razi olsun.
s.a her zaman yazabilirsin dertlerini açabilirsin rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12200-on-nasihat · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Peygamber Efendimizden 55 Altın Öğüt ve 10 Nasihat--49-10 Nasihat Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Üç nasihat, üç bin dirhem Kıssadan Hisse 2 cevap
- çok güzel bir video-nasihat Nasihatler 1 cevap
- Nasihat Hayatin Desteğidir Nasihatler 2 cevap
- HZ. ALİ’NİN (K.V) OĞLU HZ. HASAN (R.A)’A ETTİĞİ NASÎHAT Nasihatler 8 cevap
- kardeşinizden nasihat İslam'da Aile Hayatı 55 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.