Radyo Yayınım başladı...

5.100 görüntülenme · 74 yanıt

Paylaş:
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

RE: Radyo Yayınım başladı...

Siyahgulsevdalisi yazdı:
S.a. Sevgili kardeşlerim...

Bu günden itibaren www.fetihradyo.com sitesinde Canlı yayınlara başlamış bulunmaktayım Tüm sitede ki kareşlerimi Yayınımı dinlemeye davet ederim inş.

Bugun 16.02.2007 Şuan saat 00:41 ben yayındayım yarından itibaren saat 10 da bir aksilik olmaz Rabbim nasip ederse Canlı Yayında olucağım...
Değerli kardeşim,seni tebrik ediyorum.Hakkında hayırlısı olsun inş benim kardeşim daha iyilerini daha güzel şeylerde yapar inş,SELAM VE DUA İLE
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

kardeşim ALLAH çıkmış oldun bu yolda başın dik yolun açık ve dilediğin emellere nail olursun inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun selam ve dua ile
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

kardeşim ALLAH çıkmış oldun bu yolda başın dik yolun açık ve dilediğin emellere nail olursun inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun selam ve dua ile
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN CENAB-I HAK YAR VE YARDIMCIN OLUR İŞALLAH
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Siyahgulsevdalisi yazdı:

Bu günden itibaren www.fetihradyo.com sitesinde Canlı yayınlara başlamış bulunmaktayım Tüm sitede ki kareşlerimi Yayınımı dinlemeye davet ederim inş.

Bugun 16.02.2007 Şuan saat 00:41 ben yayındayım yarından itibaren saat 10 da bir aksilik olmaz Rabbim nasip ederse Canlı Yayında olucağım...

ALEYKÜM SELAM...

ÇOK ÇOK GÜZEL BİR HABER....RABBİM HAYIRLI ETSİN VE HAYIRLARA VESİLE KILSIN İNŞAALLAH....ALLAH (CC) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...DİNLERİZ İNŞAALLAH SİZİ,İSTEKTE DE BULUNURUZ ALLAH (CC) IN İZNİYLE...SELAM VE DUA İLE...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Mübarek Üye · 2.046 mesaj

ALLAH C.C. HAZRETLERİ CÜMLENİZDEN YAZI OLSUN İNŞ. RABBİM YAR VE YARDIMCINBIZ OLSUN İNŞ.
deren75

deren75

Mübarek Üye · 802 mesaj

hayırlı olsun rabbim kısmet ederse dinleriz insaallah
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

Siyahgulsevdalisi yazdı:

Hayırlı olsun kardeşim... inşallah mümkün oldukça yayınını dinleme fırsatı bulurum... Rabbim başarını daim etsin inşallah

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Şuanda Fetih Radyoda Yayına Başlıyorum...

İsteklerede Yer vericem. İstek için mustafavural911ethotmail.com

MSN Adresimi kaydetmeniz ve istemeniz yeterli Sevgilerimle Sevgili Kardeşlerim...
erguan

erguan

Aktif Üye · 59 mesaj

Başarılar diliyorum sana kardeş. Umarım senin için hayırlı olur. İnşaallah vaktim olduğu müttetçe programını dinlemeye çalışacağım.
ALLAH'A EMANET OLUN...
erguan

erguan

Aktif Üye · 59 mesaj

Başarılar diliyorum sana kardeş. Umarım senin için hayırlı olur. İnşaallah vaktim olduğu müttetçe programını dinlemeye çalışacağım.
ALLAH'A EMANET OLUN...
erguan

erguan

Aktif Üye · 59 mesaj

ALLAH'A EMANET OLUN...
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

allah razı olsun Canlı yayyınım devam ediyor Burdanda istek alabilir KArdeşlerime özel
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

RE: RE: Radyo Yayınım başladı...

Siyahgulsevdalisi yazdı:
allah razı olsun Canlı yayyınım devam ediyor Burdanda istek alabilir KArdeşlerime özel[/quot
Sizi çok dinlemek istedim ama kısmet olmadı bir daha ne zman çıkıcaksınız Allah izin verirse
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

Şuanda yayındayım kardeşim ama Gece İstanbul Saati ile Saat 9 : 00 İnş. en kötü ihtimal Saat 10 day yayına giricem inş.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Siyahgulsevdalisi yazdı:
Şuanda yayındayım kardeşim ama Gece İstanbul Saati ile Saat 9 : 00 İnş. en kötü ihtimal Saat 10 day yayına giricem inş.

şuan radyoda değilmisinz siz şuan açtım ben sizmisinz
Siyahgulsevdalisi

Siyahgulsevdalisi

şUANDA cANLIYAYIN BENDE KARDEŞİM SİYAH GÜL SEVDALISI KALEMİMDEN DAMLAYANLAR PROGRAMI
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM...

ŞUANDA DİNLİYORUM SİZİ...RABBİM DAİM ETSİN İNŞAALLAH...ALLAH (CC) SİZDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN....ÇOK GÜZEL ŞEYLERE VESİLE OLUYORSUNUZ....Bİ İSTEĞİM OLCAK.SIRADA Kİ PARÇAYI NE VARSA ARTIK BİZİM İÇİN ÇALARMSINIZ...SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM....
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH (CC) SİZDEN RAZI OLSUN...ÇOK MUTLU OLDUM ŞUAN...DİNLİYORUM...Kİ PARÇA HARİKA...BİR GÜN GELİR YÜRÜR DAĞLAR ŞEHRE YÜRÜR...BİR GÜN GELİR HAZAN ÇİÇEKLERİ BÜYÜR....BİR GÜN GELİR MEYDANLARA GÜLLER DÖKÜLÜR....SELAM İLE KARDEŞİM....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.