bundan sonra gece dualarınızda bende arnızdayım allah izin veriirse...rabbim dualarımızı kabul eylesin...
YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ)
29.836 görüntülenme · 231 yanıt
RE: YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ)
bundan sonra gece dualarınızda bende arnızdayım allah izin veriirse...rabbim dualarımızı kabul eylesin...
guzin yazdı:Değerli kardeşim ne güzel sizi aramızda görmek,Rabbim kabul buyursun.DUA İLE
s.a dualarda bulusmak ümidiyle..... gönlümüzden gecen hersey bu dualar sayesinde kabul olur İNSALLAH... A.E.O
s.a dualarda bulusmak ümidiyle..... gönlümüzden gecen hersey bu dualar sayesinde kabul olur İNSALLAH... A.E.O
hayırlı geceler tuğba kardeş dua gecesi listesine adını eklersen liste orada yazıyor inşallah diğer kardeşlerimizde listesine ilave ederler seni
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
tuba20 yazdı:
S.A.Ravza ABLA bu oluşumdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.Benide aranıza katarmısınız dua ile
hayırlı geceler tuğba kardeş dua gecesi listesine adını eklersen liste orada yazıyor inşallah diğer kardeşlerimizde listesine ilave ederler seni
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM DUA EDERKEN RUMUZLARLA DEĞİLDE HİÇ OLMAZSA İSİMLERİMİZİ YAZARAK ETSEK OLMAZMI ???B)
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM DUA EDERKEN RUMUZLARLA DEĞİLDE HİÇ OLMAZSA İSİMLERİMİZİ YAZARAK ETSEK OLMAZMI ???B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
S.A
KIYMETLİ KARDEŞLERİM....
BİR DUA GECESİNİ DAHA YAŞADIK...
BEN ÜYELERİMİZİN İSİMLERİNİ TAM BİLEMİYORUM , ONUN İÇİN TÜM SİTE ÜYELERİ İÇİN YANİ
İSLAMİYET GEN. AİLESİ İÇİN YAPIYORUM,RABBİMDEN DİLİYORUM BU HİZMET DAHA DA
BÜYÜYEREK DAHA FAYDALI HİZMETLERDE BULUNULUR İNŞALLAH...A.E.O..
S.A
KIYMETLİ KARDEŞLERİM....
BİR DUA GECESİNİ DAHA YAŞADIK...
BEN ÜYELERİMİZİN İSİMLERİNİ TAM BİLEMİYORUM , ONUN İÇİN TÜM SİTE ÜYELERİ İÇİN YANİ
İSLAMİYET GEN. AİLESİ İÇİN YAPIYORUM,RABBİMDEN DİLİYORUM BU HİZMET DAHA DA
BÜYÜYEREK DAHA FAYDALI HİZMETLERDE BULUNULUR İNŞALLAH...A.E.O..
Ravza_Nur ablacım Hafize anne isimlerle dua edelim demiş nasıl yapacağız br karar verilese... ben bu hafta yine varım Allah'ın izni ile... bu arada adım Sermin
Ravza_Nur ablacım Hafize anne isimlerle dua edelim demiş nasıl yapacağız br karar verilese... ben bu hafta yine varım Allah'ın izni ile... bu arada adım Sermin
tevbekar yazdı:Kardeşim isimlerle dua edilmesi imkansız çünkü sizinde bildiğiniz gibi çoğu üyemiz gerçek ismi ile tanınmıyor,Ameller niyetlere göredir biz burdaki haliyle tanıdığımız kardeşlerimize dua ediyoruz.Tamammı kardeşim
Kardeşim zaten yarın gündüz dua listesi açıklanıyor,takip edebilirseniz göreceksiniz.Elbette sizinde isminizi alıyoruz.Dua gecemizde sizi aramızda hissetmek gerçektende güzel olacak,dua ile
Kardeşim zaten yarın gündüz dua listesi açıklanıyor,takip edebilirseniz göreceksiniz.Elbette sizinde isminizi alıyoruz.Dua gecemizde sizi aramızda hissetmek gerçektende güzel olacak,dua ile
aaaaaaaa burayamı yazıyorduk ben gecemiz nasıldı diye forum varya oraya yazıyordum geceden sonra e artık buraya yazarız. evet biri şu liste işini halletse ravza abla
aaaaaaaa burayamı yazıyorduk ben gecemiz nasıldı diye forum varya oraya yazıyordum geceden sonra e artık buraya yazarız. evet biri şu liste işini halletse ravza abla
makinaci06 yazdı:Kardeşim perşembe gününün gündüzünde dua listesi diye bir başlıkla açıklama yapıyoruz zaten takip ederseniz öğrenebilirsiniz dua ile
umeyye yazdı:a.s.kardeşim bence siz bu gece hiç uyumayın ancak kabul ederiz duada unutmayın yeterlidir kardeşim
s.a kardeşim biz geçen haftadan sabıkalıyız işl. bu gece kendimizi af etireceğiz
MEVLAM hepimize bu gecelerden istifade etmeyi nasip eylesin a.e.o
ABLACIM GEÇEN HAFTA TEMBELLİK EDEN BEN 7 ADET YASİNİMİ OKUDUM...
ALLAH KABUL ETSİN...
İNŞALLAH BU GECE SİZLERLE O SAATTE BULUŞUP, DUALARINIZIN ARASINA KARIŞACAĞIM..
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..,
ABLACIM GEÇEN HAFTA TEMBELLİK EDEN BEN 7 ADET YASİNİMİ OKUDUM...
ALLAH KABUL ETSİN...
İNŞALLAH BU GECE SİZLERLE O SAATTE BULUŞUP, DUALARINIZIN ARASINA KARIŞACAĞIM..
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..,
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12055-yedi-gunde-bir-gece-dua-gecesi · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.