ÜSTEKI ÜYENI AVATARINA VE İMZASINA GÖRE PUAN VERELIM..
28.028 görüntülenme · 379 yanıt
RE: ÜSTEKI ÜYENI AVATARINA VE İMZASINA GÖRE PUAN VERELIM..
gecem al sana benden kocaman bir on 10:D:D:D:D:D
gecem al sana benden kocaman bir on 10:D:D:D:D:D
ooooo avatara 10 vermeyipte ne verimB) 10 verdim imzayada 9:D
ooooo avatara 10 vermeyipte ne verimB) 10 verdim imzayada 9:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
sağolasın.senin avatarda 10lukmuş.imzan da 1000...... Rabbimin ayetine değer biçemem.B)
sağolasın.senin avatarda 10lukmuş.imzan da 1000...... Rabbimin ayetine değer biçemem.B)
Allah razı olsunB)B)B)
derya_derya yazdı:
Allah razı olsunB)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
gülnisagebzelı beyza kardeşıme 10 verıyorum:)
Selamün Aleyküm en birinci hocam..Şimdi ben bu lalelere kaç versem acaba;)?Yabancı da gelmediler bana gönlü lale hocam:).. ''Sonsuz'' veriyorum bu güzel avatara...Rabbimize emanetimsiniz hocam..Muhabbetle kalın inşallah..B)
Gecem-gündüzüm kardeşime de bu vesileyle buradan sesleniyorum..Güzel kardeşim, hep kısa süreliğine geliyorsun..İnşallah seni yine burada görmek nasip olur...Dualarımdasın dostum..Baki muhabbetle inşallah..
Gecem-gündüzüm kardeşime de bu vesileyle buradan sesleniyorum..Güzel kardeşim, hep kısa süreliğine geliyorsun..İnşallah seni yine burada görmek nasip olur...Dualarımdasın dostum..Baki muhabbetle inşallah..
aliye_aliyeSelamün Aleyküm en birinci hocam..Şimdi ben bu lalelere kaç versem acaba;)?Yabancı da gelmediler bana gönlü lale hocam:).. ''Sonsuz'' veriyorum bu güzel avatara...Rabbimize emanetimsiniz hocam..Muhabbetle kalın inşallah.
aleykumselam guzel mı güzel yureklı kardeşım
tşk ederım ben avatarı cok sevdım neden acaba :evet
bende sana sonsuz puan verıyorum
allah herşeyı o guzel gonlune gore versın
allaha emanet ol:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11913-usteki-uyeni-avatarina-ve-imzasina-gore-puan-verelim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.