Kasım Beye Yardım

1.554 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Esselamu Aleyküm Arkdaşlar bana gelen bi maili sizinle paylaşmak istedim. İnşallah bi yardımımız dokunur. Haydi Arkadaşlar.....

DENİZ FENERİ DERNEĞİ

Kasım Avşar

Kasım Bey. Henüz 40 yaşında ve bu hayatta alabileceği en kötü haberi almış durumda. Bir düşünün sizce bir insanın hayatta alabileceği en kötü haber ne olabilir? Evet doğru tahmin ettiniz, bir insanın alabileceği en kötü haber, sevdiklerini sahipsiz ve çaresiz bırakarak bu dünyadan göçüp gideceği haberidir. Haberi ağırlaştıran iki etken daha vardır biri zoraki gidişin zamanının belli olması diğeri ise son anda dönüş için yapılması gerekenin neredeyse imkansız olması.

Kasım Bey'in geçindirmesi gereken bir yuvası, ve okutması gereken 4 çocuğu var. Kasım Bey rahatsızlıkları üzerinde gittiği doktorda uzunca bir tetkik sürecinden sonra karaciğer fibloz sirozu olduğunu öğrenmiş. Tedavi için karaciğer nakli şart demişler. Devlet hastanesinde sıraya girmiş Kasım Bey ancak durumu ağırlaşınca Florance Nightingale Hastanesi'ne gönderilmiş.
Florance Nightingale Hastanesi özel bir hastane ve bu tür ameliyatların 200.000 YTL tuttuğunu söylemişler Kasım Bey'e. Deniz Feneri'nin aracı olması ve Allah'ın iyilerle karşılaştırması sonucu bu rakam 85.000 YTL kadar düşmüş durumda. Nakil için uygun donör de bulunmuş ve tetkikleri tamamlanmış.

Şimdi yapılması gereken tek bir şey kaldı. Kaçınılmaz sona, ölüme doğru hızla ilerleyen Kasım Bey'in nakil için gerekli masraflarını elele vererek karşılayıp onu yaşama geri döndürmek, onun ve sevenlerinin hayır dualarını almak.

Haydi, acele edelim!

Unutmayın bir hayat kurtaran insanlığı kurtarmış gibidir!

SMS YARDIMI

http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik_id=1484

Türkcell Sadece Faturalı, Telsim ve Avea hem faturalı hem kontörlü olarak msj yollanabiliyor. Az önce aradı sordum. Ne yazıkki Turkcellden sadece faturalı hattı olanlar yararlanabiliyor. Telsim ve Aveadan 5 YTL karşılığı kontör düşüyo. Yukarıdaki adres bu msjların yazılı olduğu linktir. Kopyalayıp yapıştırın.

Haberin geçtiği adres ise

http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?kategori=BHK

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
ercantween

ercantween

Aktif Üye · 87 mesaj

RE: Kasım Beye Yardım

rabbim tüm hastalara şifa versin.amin.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

B)B)B)B)B)B)B)

sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

ALLAH YARDIMCISI OLSUN..
KEŞKE ONA YARDIM EDEBİLECEK DURUMDA OLSAM..BİR KEZ TREREDDÜT ETMEZDİM..
YİNEDE SİTEYİ KONTROL EDİCEM BELKİ 3-5 'TE OLSA BİRİKECEK BİŞİYLER YAPABİLİRİZ...HE NEDERSİNİZ.. B)
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

Rabbim şifa verir inşaallah. Rabbim yardımcıları olsun..
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

RABBİM ACİL ŞİFA İHSAN EYLESİN :( ALLAH SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Allah razı olsun arkadaşlar üç-beş ne yardım edebilirsek kardır inş

efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN PAYLASIMINIZ ICIN.RABBIM TEZ VAKITTE SIFHASINI VERSIN INSALLAH...
mustafa_xtar

mustafa_xtar

ilgilenenlerin denizfeneri.org sitesine girerek detaylı bilgileri almaları rica olunur

Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Değerli kardeşim bu duyarlılığın için Rabbim senden razı olsun.Sanırım cep tlf yardım edilebiliyor damlaya damlaya göl olur misali bizde acizane olarak böyle yapmayı düşünüyoruz.Kardeşlerimde böyle yapabilir.Rabbim hiç bir kulunu bu kadar çaresiz bırakmasın.Kasım kardeşime Rabbimden sabırlar diliyorum.Kaınca misali zerrede katkımız olursa ne mutlu bize..SELAM VE DUA İLE
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN...BAKALIM Bİ İNŞALLAH YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VARDIR.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Allah razı olsun arkadaşlar

Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

ALLAH (C.C) ŞİFALAR VERSİN.İNŞALLAH.. DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR ARKADAŞLAR KÜÇÜKTE OLSA YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN. HER GÜN NE KADAR GEREKSİZ ŞEYLERE PARA HARCIYORUZ. BEN BURDAKİ HERKEZİN 10 YTL YARDIM YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. B)B)B) HAYDİ ARKADAŞLAR HAYDİ. BUGUN BAŞKASINA YARIN BİZE UNUTMAYALIM.
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

Allah acil şifalar versin
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

mustafa_xtar

mustafa_xtar

http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik_id=1484

Türkcell Sadece Faturalı, Telsim ve Avea hem faturalı hem kontörlü olarak msj yollanabiliyor. Az önce aradı sordum. Ne yazıkki Turkcellden sadece faturalı hattı olanlar yararlanabiliyor. Telsim ve Aveadan 5 YTL karşılığı kontör düşüyo. Yukarıdaki adres bu msjların yazılı olduğu linktir. Kopyalayıp yapıştırın.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.