komşu çağırmaca :)

2.330 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
ercantween

ercantween

Aktif Üye · 87 mesaj

arkadaşlar oyun basit alttakinin senin komşun olduğunu düşüneceksin onu sizin eve gelmeye ikna etmeye çalışacağız

mesela başlıyorum

komşu komşu bizim eve gelde senle güzel bi mantı yapalım geliyormusun oda glip gelmediğini söylicek ve diğer komşuyu evine davet etmeye çalışacak hadi bakalım kim daha güzel misafir karşılıyormuş

olur komşu çok güzel mantı yaparım ben
hu hu komşu bizim eve gelde sana çok güzel börek açayım doritos aldım bak büyük paket 3 tane dippasla yeriz yeni bi cd aldım korku filmi onu izleriz sonrada evi beraber düzeltiriz bize gelir misin?
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

RE: komşu çağırmaca :)

Ben patates kızartması yoksa gelmem bide çay olsun.
Hiii o korkunç korku filimlerini izlemem. Böyle saçma yaratılar saçma sapan sahneleri olan korku fimimi aldın yoksa
yok yok ben gelmem :D:D

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
ercantween

ercantween

Aktif Üye · 87 mesaj

mustafa_xtar yazdı:
Ben patates kızartması yoksa gelmem bide çay olsun.
Hiii o korkunç korku filimlerini izlemem. Böyle saçma yaratılar saçma sapan sahneleri olan korku fimimi aldın yoksa
yok yok ben gelmem :D:D

seni çağırmadımki zaaten alttaki komşuyu çağırdım ben:D
ercantween

ercantween

Aktif Üye · 87 mesaj

komşu çağıran yokmu.?
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

S.A KOMŞUM AKŞAMA ÇİĞKÖFTE YAPIYORUZ BİZE KATILIRSAN SEVİNİRİZ.
Zinnire

Zinnire

Kıdemli Üye · 325 mesaj

canim komsum gel de bize sana guzel azeri yemekleri yaparim vallahi hicte turk mutfakindan geri kalmiyoruz,mesela guzel pilav,dolma yaparim,ha ne dersin? sen oturup konusursuz yanimda bende sana kendi elimle tatli yaparim,mesela ukrayna kurabiyesi veya moskova tarti,geliyor musun canim komsum? azeri tv yi de seyrederiz,sen hep turk kanallarina bakiyorsun,birazda bak azeri kardeslerinin sundugu programlara...hadi bekliyorum..;)
M DENIZ

M DENIZ

TAMAM HANIMLA ÇOCUĞUDA ALIP GELİYORUM.:):):):)
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

HUU KOMŞUM.. MİSAFİR OL GEL BANA BÖREKLER AÇARIM SANA, PARAM PULUM YOK AMA ÇOK İYİ BAKARIM SANA :D:D:D:D
ercantween

ercantween

Aktif Üye · 87 mesaj

desertrose yazdı:
HUU KOMŞUM.. MİSAFİR OL GEL BANA BÖREKLER AÇARIM SANA, PARAM PULUM YOK AMA ÇOK İYİ BAKARIM SANA :D:D:D:D

:D:D:D
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

ercantween yazdı:
desertrose yazdı:

:D:D:D

NE VAR YANİ ÇAĞIRDIM İŞTE KOPYA OLDU AZCIK AMA OLSUN İDARE EDİN :D:D:D
Zinnire

Zinnire

Kıdemli Üye · 325 mesaj

dynaxon kardes bekliyorum o zaman her kesle gel,bizimkilerle de tanismis olurlar:p
M DENIZ

M DENIZ

EYVALLAH ALLAH RAZI OLSUN KEŞKE ÖYLE Bİ İMKSNIMIZ OLSA BÜTÜN SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİZLE GÖRÜŞEBİLSEK TANIŞABİLSEK AMA KISMET BELKİ SEN ANKARAYA GELİRSEN MİSAFİR ETMEKTEN ONUR DUYARIM. A.E.O
ercantween

ercantween

Aktif Üye · 87 mesaj

B)
Zinnire

Zinnire

Kıdemli Üye · 325 mesaj

ay cok tesekkur ediyorum kardesim Allah razi olsun.Allah oyle bi firsat versin ki,geleyim canim turkiyeyi goreyim,o zmaan kesin her kese misafir olmak isterim,davet etmeseler bile;)
mahbusin

mahbusin

Kıdemli Üye · 130 mesaj

komuşu bize gelirmisin bugün seninle kitap okuruz çay içeriz yemekler yeriz sohbet ederiz kuran okuruz ben herkesi çağırırım güzel bi sohbet ederiz bekliyorum bak gelmessen olmaz allaha emanet olun inşB)
bahar56

bahar56

Kıdemli Üye · 185 mesaj

komşu ikindi vakti bize gelir misin?çayda yaparım beraber sohbet ederiz.
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

RE: İkindi Çayı

RE: İkindi Çayı

İkindimi kaldı komşuu :D
Komşuu hadi bize gel bize bak balkon manazaram var beraber oturur sohbet eder çay içeriz tamam mı? Ama artık gece oldu yarın ikindiye bekliyorum öğlen işim var. tamam mı bak bekliyoruum

GEL GEL KOMŞUM GEEL, GEL SANA ÇAY YAPTIM BAK GEEEL, GELMESSEN VALLAHİ DARILIRIM GEEL :D:D:D

fORUM için tşkler.. B)
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Yok gelemem ben alttaki komşu için kuru fasulye pilav hazırladım.. ayran falan daha ne istiyorsunuzB):D:D:D Geliosun dimi:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

YOK GELMİYOOM SEN BANA NASIL GELMİYORDUUN :D :D:D
Allahaısmarladık...
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

HAA KOMŞUM UNUTMADAN SÖYLEYİM AKŞAMA BİZE BEKLİYORUM SAKIN BAŞKASINA SÖZ VERME.KONUŞUP DERTLEŞİRİZ AZCIK.OLMAZMI HADİ BEKLİYORUM ALLAHA ISMARLADIK AKŞAMA GÖRÜŞÜRÜZ..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.