CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN
52.147 görüntülenme · 459 yanıt
aleykümselam kardeşim senin ve bütün müslüman aleminin cuması mubarek olsun..Rabbimin cc rahmeti üzeiinize olsun Allah'a Emanet Olun...
EBRARNISASELAMÜN ALEYKÜM. TÜM SİTE ÜYELERİNİN SABAHI HAYIR, CUMANIZ VE GÜNÜNÜZ BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH. RABBİM HAYIR ADINA HER NE DUA VE DİLEĞİNİZ VAR İSE KABUL BUYURSUN ....
SELAM VE DUA İLE KALIN............
hayırlı cumalar ne güzel dua etmişsiniz.tabiki bütün içtenliğimle amin diyorum.bugün rabbime dualara o kadar çok ihtiyacım varki sizlerde eğer dualarınızda bu aciz kardeşinize dua ederseniz rabbim hepinizden razı olsun
ALLAH razi olsun cumaniz mubarek olsun...
RASULU EKREM(sav)buyuruyor:
En faziletli günlerinizden biri cumadir.O günde bana cok selavat I serife getiriniz.Zira sizin o selatü selaminiz bana arz olunur.
Cuma günü diger günlere göre zikiri arttirmalidir.Ibadetlerin en hayirlisi selavati serife getirmektir.Bir insan cuma günü ALLAH Rasulünün üzerine yüz defa selavati serife getirirse,yüz senelik ibadet sevabi almis olur.
Cuma günü istigfar etmenin fazileti:
Estagfirullahellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyüme ve etübü ileyh.
Rasulü Ekrem buyuruyor:
Cuma günü sabah namazindan önce bu istigfari üc defa okuyan kimsenin günahlari denizlerin köpügü kadar olsada Cenabi Ecelli Ala affeder.
Her Kim cuma namazindan sonra (ihlas,felak,ve nas)sürelerini sonuna kadar yediser defa okursa,diger cuma ya kadar Rabbinin muhafazasi altindadir.
Cuma namazindan sonra cokca zikretmek müstehaptir.
CENABI HAKK buyuruyor:
Cuma namazini kildiktan sonra yeryüzüne dagiliniz.Allah in Fazl I Kereminden Rizik talep ediniz ve Allah ü tealayi cok zikredinizki felaha eresiniz.
Hayirli cumalar dilerim.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Tevhideri
Tevhideri
sa.6 günü gectikten ve 7 güne yani cumaya erişenlerden eylesin inş.a.e.o
Tevhideri
M DENIZS.A BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ HER CUMA OLDUĞU GİBİ BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİNİN CUMA BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. ALLAHU TEALE Bİ SONRAKİ CUMAYI BİZLERE GÖSTERMEK NASİP ETSİNB)B)B)
sa.6 günü gectikten ve 7 güne yani cumaya erişenlerden eylesin inş.a.e.o
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11759-cumamiz-mubarek-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.