CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

52.172 görüntülenme · 459 yanıt

Paylaş:
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

selamün aleyküm,
abilerim...:a12:
ablalarım...:a07:
kardeşlerim...
:a27:

hayırlı cumalar

selametle...

elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

B)B)hayirli cumalar rabbim cuma yüzü gözü hürmetine yapilan tüm dua lari kabul etsin AMINB)B)
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

nurun ayn

nurun ayn

Üye · 21 mesaj

aminenur

sa aminenur kardeşim seninde cuman mubarek olsun senden bişey rica edicem bu siteye resimleri nası koyuyosun deniyorum bi türlü olmuyo :a17:
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Mübarek Üye · 5.741 mesaj

d.feneri

d.feneri

Kıdemli Üye · 166 mesaj

Cumanız Mübarek Olsun
Rabbim!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH'tan başka yaratıcı yok, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: ALLAH birdir, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer ALLAH'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH bir, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle� dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH birdir ve Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

Allahim!
Bizleri peygamberimize ümmet olmadan ayirma!
Bizleri ezansiz birakma!
Bizleri ibadetsiz birakma!
Bizleri islam ahlak ve faziletinden mahrum birakma!

Hayirli cumalar...
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

d.feneri

cumanız mübarek olsun
rabbim!

eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ya rabbi!
eğer bilmeden müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

ya rabbi!
eğer allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

ya rabbi!
eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

ya rabbi!
eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

ya rabbi!
eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.

ya rabbi!
imanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ey diri olan!
ey ebedi var olan!
ey izzet ve ikram sahibi olan!
ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan allah'ım!
halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey rabbim!

ya rabbi!
beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle� dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

ya rabbi!

ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, allah birdir ve hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) o'nun elçisidir demeyi nasip et.

allah c.c. Razi olsun kardeşim sizden

cumamiz mübarek olsun inşallah

selamün aleyküm
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

Ey Rabbimiz!

Eğer unuttuk veya kasıtsız olarak yanlış yaptıysak bundan dolayı bizi sorumlu tutma.

Takat getiremeyeceğimiz şeylerle bizi yükümlü tutma, bizi affet, lütfunla kusurlarımızı bağışla, bize merhamet et.

Bizim yardımcımız sensin kafir topluluklara karşı bize yardım et.

Ey Rabbimiz!

Bizi kabir azabından, kıyamet günü azabından, cehennem azabından ve kahrının azabından koru.

Ey Rabbimiz!

Bizi ana-babamızı iman ve Kur’an hizmetinde çalışan bütün kardeşlerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, mümin dostlarımızı, akrabalarımızı, ecdadımızı ve ahirete intikal eden bütün mü'min ve müslümanları cehennem azabından koru.

Affına sığınıyoruz. Bizi her türlü şer, fitne ve azaptan kurtar! Fazlınla ikram eyle . Bütün günahlarımızı bağışla. Ayıplarımız setreyle.

AMİN AMİN AMİN
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

cuma' niz
mubarek
olsun
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

aliye_aliye

selamun aleyküm herkesin cumasi mübarek olsun...
Aliye bacim nasilsin, özlettin kendini...allah'a(c.c) emanet ol...
TUSEM TEKİN

TUSEM TEKİN

Üye · 32 mesaj

selamın aleyküm...

selamın aleyküm...

Cumanız mübarek olsun.Hayırlı günler diliyorum...
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

aliye_aliye

hayirli cumalar kardeşlerim.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
cumamız mübarek olsun
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

cumamız mubarek olsun
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYIDINA MUHAMMEDİN VE ALİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

]

selamun aleyküm mümin kardeşlerim...