CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN
52.172 görüntülenme · 459 yanıt
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Cumanız Mübarek Olsun
Rabbim!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH'tan başka yaratıcı yok, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: ALLAH birdir, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer ALLAH'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH bir, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle� dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH birdir ve Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
d.feneri
![]()
cumanız mübarek olsun
rabbim!
eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ya rabbi!
eğer bilmeden müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ya rabbi!
eğer allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ya rabbi!
eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ya rabbi!
eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ya rabbi!
eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ya rabbi!
imanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) allah'ın resulüdür.
ey diri olan!
ey ebedi var olan!
ey izzet ve ikram sahibi olan!
ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan allah'ım!
halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey rabbim!
ya rabbi!
beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle� dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
ya rabbi!
ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, allah birdir ve hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) o'nun elçisidir demeyi nasip et.
allah c.c. Razi olsun kardeşim sizden
cumamiz mübarek olsun inşallah
selamün aleyküm
Eğer unuttuk veya kasıtsız olarak yanlış yaptıysak bundan dolayı bizi sorumlu tutma.
Takat getiremeyeceğimiz şeylerle bizi yükümlü tutma, bizi affet, lütfunla kusurlarımızı bağışla, bize merhamet et.
Bizim yardımcımız sensin kafir topluluklara karşı bize yardım et.
Ey Rabbimiz!
Bizi kabir azabından, kıyamet günü azabından, cehennem azabından ve kahrının azabından koru.
Ey Rabbimiz!
Bizi ana-babamızı iman ve Kur’an hizmetinde çalışan bütün kardeşlerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, mümin dostlarımızı, akrabalarımızı, ecdadımızı ve ahirete intikal eden bütün mü'min ve müslümanları cehennem azabından koru.
Affına sığınıyoruz. Bizi her türlü şer, fitne ve azaptan kurtar! Fazlınla ikram eyle . Bütün günahlarımızı bağışla. Ayıplarımız setreyle.
AMİN AMİN AMİN
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

cumamız mubarek olsun
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYIDINA MUHAMMEDİN VE ALİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11759-cumamiz-mubarek-olsun · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.