WALLA BRAVO NE GÜZEL BİŞEY YAPMIŞINIZ DOSTLUK PEKİŞTİRMİŞİNİZ BENDE BİRARAYA GELMEK İSTERİM SİZLERLE YA BENCE ÇOK GÜZEL OLUR ÖLE GÜZEL Bİ SOHBET OLURKİ DOYUM OLMAZ BU SOHBETE BEN ARKADAŞLARIMLA BİR ARAYA GELDİĞİMDE DİNİ KONULARDAN KONUŞMAYI ÇOK İSTERİM AMA MALİSEFKİ BU OLMUYOR OYSAKİ KARŞILIKLI DİNİ MUHABBETLERDEN BAHSETMEKTEN SON DERECE HAZ ALIYORUM BUNU AİLE İÇİNDE YAPABİLİYORUZ AMA DİLERDİMKİ ARKADAŞLARIMLADA OLSUN NEYSE CİDDEN ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA BİZLEREDE NASİP OLUR İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE....
çokkkkkkkkkkk mutluyummm!!!!!!
2.500 görüntülenme · 23 yanıt
RE: çokkkkkkkkkkk mutluyummm!!!!!!
WALLA BRAVO NE GÜZEL BİŞEY YAPMIŞINIZ DOSTLUK PEKİŞTİRMİŞİNİZ BENDE BİRARAYA GELMEK İSTERİM SİZLERLE YA BENCE ÇOK GÜZEL OLUR ÖLE GÜZEL Bİ SOHBET OLURKİ DOYUM OLMAZ BU SOHBETE BEN ARKADAŞLARIMLA BİR ARAYA GELDİĞİMDE DİNİ KONULARDAN KONUŞMAYI ÇOK İSTERİM AMA MALİSEFKİ BU OLMUYOR OYSAKİ KARŞILIKLI DİNİ MUHABBETLERDEN BAHSETMEKTEN SON DERECE HAZ ALIYORUM BUNU AİLE İÇİNDE YAPABİLİYORUZ AMA DİLERDİMKİ ARKADAŞLARIMLADA OLSUN NEYSE CİDDEN ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA BİZLEREDE NASİP OLUR İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE....
Ecrin Hicran yazdı:VEYSEL VE TESELLİ.OANCAK SÖNMÜŞ ATEŞİ KÖRÜKLER BE.ÇATLA DİYORDU HABİRE...
VEYS yazdı:
Abla senin adına çok sevindim güler kardeşim le konuşurken kendisi söyledi selamı almıssındır umarım.Bu gibi tanışmalar dostluk baglılıklarını artırır ve ayrı bı renk katar.Ama abla sana bi şeyide söylemeden geçemiyecem fatma sitem üstüne sitem yağdırıyordu :):):)
:D:D:D:D:D:D:D:DFATMA CANIM KARDEŞİM..YAW ETME EYLEME..SİZ YAKINSINIZ,İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GÖRÜŞÜRSÜNÜZ..KISKAANMANA GEREK VAR MI YA...VEYSEL KARDEŞİM İNŞALLAH GÜZEL TESELİ VERMİŞTİR SANA...:D:D:D:D
FATMA_ERGUN yazdı::D:D:D:D:D:DKARDEŞİM YA OLACAK O KADAR AMA DEĞİL Mİ? YA ONUDA YAPMASAYDI:)
VEYSEL VE TESELLİ.OANCAK SÖNMÜŞ ATEŞİ KÖRÜKLER BE.ÇATLA DİYORDU HABİRE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11625-cokkkkkkkkkkk-mutluyummm · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.