KUTSAL MEKANA SAYGISIZLIK

2.808 görüntülenme · 34 yanıt

Paylaş:
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

KABENİN İÇİNDE GÖRDÜĞÜM ÇİRKİN VE SAYGISIZCA MANZARAYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.MÜHENDİS OLARAK OLAYDAN ÇOK ETKİLENDİM.OSMANLI KABENİN ÇEVRESİNDEKİ REVAKLARI KABEDEN YÜKSEK TUTMAMAYA ÖZEN GÖSTERMİŞKEN ŞİMDİ 50 KATLI BİNALAR ÇEVREYİ DOLDURMUŞ DURUMDA...YAZIK ÇOK YAZIK...
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

RE: KUTSAL MEKANA SAYGISIZLIK

:(
erdal

erdal

S.A...

BU RESMİ ÇEKMEK İÇİN ÇOK RİSKE GİRDİM....

TEPKİ KONUSUNDA YETERLİ TEPKİYİ KARDEŞLERİMİZDEN GÖREMEDİM...

GÖNDERDİĞİMİZ HABER AJANSLARI DAHİ TAKDİRLERİNİ BİLDİRDİLER...

KABENİN TEPESİNE 50 KATLI BİNA UYGUNMU KARDEŞLERİM....!
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

:(:(:(
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

:(:(:(:(:(
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

:(:(:(erdal abi cok üzücü bir durum:(:(:(
ben Almanya da yasiyorum.bizim burda herkes genc gider hacca.Allah insAllah bizede nasip eder.gectigimiz yil giden bir ablam anlatti.kabe nin tam karsisinda burger king varmis $OK oldum bu ne duyarsizlik??????onun sahipleri degil mi? bombayla bir lokma ekmegi ayni sari torbada din kardeslerimize köpege atar gibi atan onu alan cocuklari parcalayan????bize en cok aci cektirenler onlar.benim 5 yasindaki oglum bile o dükkanlari görünce tepki veriyor. giden akadaslarini ikaz ediyor.onlar cocuk öldürüyor yime gitme diyor.ben kardesin kardese yapmamasi gerekenleri dinine yapmamasi gerekenleri gördüm o resimde abicigim:@:(
iKRA-OKU...
metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

s.a. Allah razı olsun abiciğim yüreğinize sağlık.elbetteki uygundeğil.acaba o binalardanmı ibadet etmeye başlayacak zengin taifesi.hem edepsizlik değilmi kabenin hizsından büyük bir yerde nasıl yatacak oradakalanlar aklım almıyor.Allaha emanet olun
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

erdal

erdal

S.A...

ÜZÜNTÜ DUYAN KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM...

ALLAHA EMANET OLUNUZ....
erdal

erdal

gurbetten yazdı:
:(:(:(erdal abi cok üzücü bir durum:(:(:(
ben Almanya da yasiyorum.bizim burda herkes genc gider hacca.Allah insAllah bizede nasip eder.gectigimiz yil giden bir ablam anlatti.kabe nin tam karsisinda burger king varmis $OK oldum bu ne duyarsizlik??????onun sahipleri degil mi? bombayla bir lokma ekmegi ayni sari torbada din kardeslerimize köpege atar gibi atan onu alan cocuklari parcalayan????bize en cok aci cektirenler onlar.benim 5 yasindaki oglum bile o dükkanlari görünce tepki veriyor. giden akadaslarini ikaz ediyor.onlar cocuk öldürüyor yime gitme diyor.ben kardesin kardese yapmamasi gerekenleri dinine yapmamasi gerekenleri gördüm o resimde abicigim:@:(

S.A...KARDEŞİM..
ALLAHA HAMD-Ü SENALAR OLSUN GEREK HAC GEREKSE ÜMRE İÇİN NASİP OLDU GİTTİK O KUTSAL BELDELERE...TABİİKİ KABUL EDİLMEYECEK OLUMSUZLUKLAR VAR.BEN ONLARI DİLE GETİRMEK İSTEMİYORUM.O BÖLGENİN DAHİ GIYBETİNİ YAPMAK İSTEMEM.
ANCAK KABUL EDİLEMEZ BİR GERÇEĞİ SUUDİ KRALLIĞI MÜSLÜMANLARIN GÖZÜNE SOKARCASINA YAPIYOR İŞTE.İTİKADİ AÇIDAN SAYGISIZLIK OLDUĞU GİBİ,ŞEHİR PLANLAMASI AÇISINDANDA DA HİÇ KABUL EDİLEBİLİRLİĞİ YOK...
İNSANIN CANI YANIYOR VE SORUYORUM...OSMANLI BÖYLEMİ UYGULAMA YAPTI.?...
ALLAHA EMANET OLUNUZ....
erdal

erdal

metfamu yazdı:
s.a. Allah razı olsun abiciğim yüreğinize sağlık.elbetteki uygundeğil.acaba o binalardanmı ibadet etmeye başlayacak zengin taifesi.hem edepsizlik değilmi kabenin hizsından büyük bir yerde nasıl yatacak oradakalanlar aklım almıyor.Allaha emanet olun

S.A...

EKONOMİK KALKINMIŞLIK HER ÜLKEDE OLDUĞU GİBİ MÜSLÜMAN ÜLKE OLMASINA RAĞMEN BU ÜLKEDEDE EN KUTSAL DEĞERLERE SAYGISIZLIK YAPTIRABİLİYOR...MAALASEF...A.E.O..
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

çok haklısın yazık olmuş onlar hiç değerini bilmiolar:(:(
beynelmilel

beynelmilel

Kıdemli Üye · 411 mesaj

:(:(
deren75

deren75

Mübarek Üye · 802 mesaj

erdal yazdı:
metfamu yazdı:

S.A...

EKONOMİK KALKINMIŞLIK HER ÜLKEDE OLDUĞU GİBİ MÜSLÜMAN ÜLKE OLMASINA RAĞMEN BU ÜLKEDEDE EN KUTSAL DEĞERLERE SAYGISIZLIK YAPTIRABİLİYOR...MAALASEF...A.E.O..

s.a. çok büyük saygısızlık içimi hüzün ve mutsuzluk kapladı :(:(:(
gulen

gulen

Kıdemli Üye · 216 mesaj

NE YAPTIKLARINI ZANNEDİYORLAR MAHARET Mİ BU YAPTIKLARI KENDİLERİNCE...

GEÇENLERDE HANGİ KANAL HATIRLAYAMIYORUM BAZI KUTSAL YERLERDEKİ SPREYLE YAZILMIŞ DUVAR YAZILARINI GÖSTERDİ KUTSAL TOPRAKLARDA ZİYARET EDİLEN YERLERDEKİ DUVARLARA YAZMIŞLAR. BU YAZILAR MAALESEF TÜRKÇE İDİ.:(
GİDEN HACI ADAYI YÖRESİNİ VE ADINI YAZMIŞTI ETRAF SU PET ŞİŞE DOLU İDİ ÇÖP İÇİNDE.

BURALARI NE ZANNEDİYORLAR ORALAR KUTSAL KUTSAL KUTSAL KUTSAL :@:@:@:@

ÇOK KIZIYORUM, CEHALETTEN NEFRET EDİYORUM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM..
AHSEN-I FIGAN

AHSEN-I FIGAN

Mübarek Üye · 1.021 mesaj

kınıyorum.....allah hidayet nasip etsin..amin amin ..amin
bahar56

bahar56

Kıdemli Üye · 185 mesaj

:(:(:(:(:(:(:(

sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
paspas_kurban

paspas_kurban

Üye · 48 mesaj

Allah (c.c.) ziyaretinizi kabul etsin...
İnşallah bizede nasip olur...
Gerçektende hiç hoş bir manzara değil...
Rabbim hidayet etsin onlara..
Yazık demekle iş bitmiyor malesef..
Birazda bizim çabalamız gerkiyor ama nasıl onu bilemiyorum..
Çok üzücü bir durum....:(:(:(:(:(:(:(:(
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.