RE: sitenin EN leri
VEYS yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:
evindar yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
kardeşler şimdi burda yazdığım kişilere verilen isimler benim tamamiyle kendi düşüncelerim ismini kullandığım arkadaşlar hakkını helal etsin inanın herşey sizin için islamiyet gen ailesine olan sevgimden.aeo;)
sitenin en admin abisi :erkan
sitenin en jönü : aşka mecnun
sitenin en muhtarı : xtar
sitenin en annesi :hafize
sitenin en ailesi :cece+ata
sitenin en ilk üyesi :ecrin hicran
sitenin en son üyesi :blue moon208
sitenin en aktifi :ravza_nur
sitenin en ablaları :evindar,sevvalmina,aliye_aliye
sitenin en ağır abileri :mtekik,m_muaz,mk5834
sitenin en çılgını :fatma ergün
sitenin en asi avtarlısı:siyah_beyaz
sitenin en duygusalı :zerrin
sitenin en serti :sert
sitenin en muhalefeti:jan dark
sitenin en tebesümlüsü:tebessüm
sitenin en ciddisi :tayfun_Dokgoz
sitenin en adli makamlısı:avukat
sitenin en sevilen dostu: VEYS
sitenin enini ölçen :tsunami (ben):D:D:D
aklıma geldikçe yazıcam.aeo;)
selamünaleyküm tsunami kardeşim,
sitenin yaş ortalamasını yükseltenler arasındayım o yüzden tespitiniz çok başarılı:D gelelim en çılgınımıza ben Fatmayı şahsen tanımadan önce sitede bir forumda O'nunla iletişim kazası yaşadık ve birbirimize zıt gittik sizin de sitenin en sevilen dostu: VEYS olarak şeçtiğiniz gönlü güzel kardeşimiz sayesinde aramızdaki buzlar eridi ve Fatma ile arkadaş , kardeş olduk. Fatma yı anlatacak kelimeler bulamıyorum kısaca o bir çılgın , o bir dost , o bir deli , o bir gül , o bir HERŞEY benim için... Canım kardeşim SENSİZ ne bu hayat çekilir ne de site ALLAH-Ü TEALA seni başımızdan eksik etmesin...
Sitedeki bütün kardeşlerimi çok ama çok seviyorum ALLAH-Ü TEALA bizi birbirimizden ayırmasın ağzımızın tadı daim olsun. Sevgili kardeşim tsunami bana bu satırları yazdırma imkanı verdiğin için Rabbimiz senden razı olsunB)B)B)
selamünaleyküm
s.a. arkadaşlar özellikle tsunami kardeşim çok güzel bi forum olmuş eline emeğine sağlık.Beni sitenin en sevilen dostu seçmişsiniz çok mutlu oldum gercekten çok duygulandım Allah razı olsun.Bu site de çok güzel dostluklarım oldu sevgili elifinde dediği gibi bir çok kişi birbirlerine zıt gitmelerine rağmen çok şükür hepsinin arasını düzellttim ve çok güzel dostluklar ortaya çıktı.Zatem DOST kelimesi için çok güzel bi anlam tasıyor ve ben sitedeki üyelerin gözünde bu kadar sevileceğimi düşünmemiştim.Buda gösteriyorki Allah'ta şahit Bende sizleri bi okadar çok seviyorum bunu samimiyetimle söylüyorum.Ayrıca sitede ilt tanıştığım kişilerden olan FATOŞun çok emeği vardır.Ben çok konuşmaya başladım yine :) aaaa unuttum tespitlerde
en çılgını fatoş olmuş gerçekten üstünde bi tespit bide cadılığı ekleseydiniz tam olucaktı :)
duygusalda zerrin görünüyor onuda cimcime olarak değiştirmek lazım.
ablalarda elif ve sevvalmina seçilmiş, elife(evindara) kırılganı olarak ekliyebiliriz:)sevvalmina kardeşime ise sitenin en hassası olarak değiştiribiliriz.:):)
MAŞALLAH BİDE VEYSELDE SİTENİN EN ÇOK KONUŞANI(TELSİMİN GÜLÜ):)
BEN Mİ ÇOK KONUŞANIM AAA AŞK OLSUN TATLI CADI
AMA ASLINDA BI YONDEN DOGRU GUNDE 150 KİŞİ İLE MUHATAP OLURSAN İŞ YERINDE ÇOK KONUŞANA ADIMIZ ÇIKAR. FATMA SOYİSİM ÇILGIN:):):)
beni cimcime olarak seçmiş veysel abim.. abim diyosa doğrudur. :D:D
en azından duygusaldan daha yerinde bi tespit olmuş.
benide ööle değiştirebilirsin tsunami..