🔒 sitenin EN leri

18.820 görüntülenme · 288 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
paradise_angel

paradise_angel

Kıdemli Üye · 300 mesaj

RE: sitenin EN leri

s.a ya her girdiğimde buraya bakıyorum ama ben hala listede yokum :( tsunami kardeşim bana uygun bi kelime yok mu lugatında :)
siyah_inci87

siyah_inci87

Kıdemli Üye · 166 mesaj

ya kardeşim ne olur sanki benide eklesen.yazın cok hoşuma gitti benide benide benide yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bekliyorum
serkan25

serkan25

Kıdemli Üye · 498 mesaj

:):):):)B)B)B)B)
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

saolasın tsunami kardeşim benıde eklemısın lısteye gerçekten de en aktıfı benım sanırım 24 saat islamıyet sıtesındeyım ailemleyım ve bundan da çok mutluyum cümleten A.E.O İNŞ
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

paradise_angel yazdı:
s.a ya her girdiğimde buraya bakıyorum ama ben hala listede yokum :( tsunami kardeşim bana uygun bi kelime yok mu lugatında :)

s.a
ben tanıyabildiklerimi ekledim sonrasını tanıdıkça ekledim en son herkes kendi istediği şekilde eklendi ben herkesi tanımıyorum siz söyleyin ona göre ekleyelim. inş.aeo
sitenin en lügatçısı olabilirmi acaba:D:D:D:D
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

ben de isterdim ama haliyle benide tanımıyosunuz:(napalım olsun.dua ile kalın kardeşimB)B)
l_papatya

l_papatya

Kıdemli Üye · 133 mesaj

tsunami biz yokmuyuz listede küstüm ya ben gidiyomB)
gidiyorum bütün aşkılar yüreğimdeee B);):D:p
l_papatya

l_papatya

Kıdemli Üye · 133 mesaj

tsunami biz yokmuyuz listede küstüm ya ben gidiyomB)
gidiyorum bütün aşkılar yüreğimdeee B);):D:p
l_papatya

l_papatya

Kıdemli Üye · 133 mesaj

banada sitenin çiçeği yazarsan sevinirm tsunami kardeş :DB):p
ervanur

ervanur

Yeni Üye · 5 mesaj

YA BİLİYORUM BENİ TANIMIYORSUN AMA NAPIYIM YURTTA NET YOK HANİ DİYORUM BANA DA KÜÇÜK BİR EN VERSENİZ BAHTİYAR OLURUM...ŞU ACİZ KULU SEVİNDİRİRSİNİZ.:|
paradise_angel

paradise_angel

Kıdemli Üye · 300 mesaj

tsunami yazdı:
paradise_angel yazdı:

s.a
ben tanıyabildiklerimi ekledim sonrasını tanıdıkça ekledim en son herkes kendi istediği şekilde eklendi ben herkesi tanımıyorum siz söyleyin ona göre ekleyelim. inş.aeo

a.s abim ya lugatçı olmasın :) neyse tanıdığın zaman eklersin beni de allah razı olsun
tsunami

tsunami

paradise_angel yazdı:
tsunami yazdı:
paradise_angel yazdı:

s.a

a.s abim ya lugatçı olmasın :) neyse tanıdığın zaman eklersin beni de allah razı olsun

s.a
ya bana herşey deyin ama abi demeyin ben bayanım yaaaaaaaaaaaaaaaeo;)
paradise_angel

paradise_angel

Kıdemli Üye · 300 mesaj

tsunami yazdı:
paradise_angel yazdı:
tsunami yazdı:
paradise_angel yazdı:

s.a

s.a

ya kusura bakmayın bilmiyodum hakkınızı helal edin tmm bundan sonra ablacım derim ya cidden bilmiyodum kusuruma bakmayın neden abi dedim ben de anlamadım abla ya özür dilerimmm çokk özür dilerim
tsunami

tsunami

paradise_angel yazdı:
tsunami yazdı:
paradise_angel yazdı:
tsunami yazdı:
paradise_angel yazdı:

s.a

s.a

ya kusura bakmayın bilmiyodum hakkınızı helal edin tmm bundan sonra ablacım derim ya cidden bilmiyodum kusuruma bakmayın neden abi dedim ben de anlamadım abla ya özür dilerimmm çokk özür dilerim

s.a
önemli değil bi daha olmasın.aeo;):D:D:D
tsunami

tsunami

B)B)B)B)
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

s.a tsunami kardeş Allah razı olsun benide eklemişsin ama seninle herhangi bir diyolog geçmedi aramızda yanlış hatırlamıyosam düşüncelerine saygı duyuyorum ama bana yakıştırdğın lakabı istemiyorum sitede ki arkadaşları hiç tanımıyorum ve onlarda beni tanımıyorlar hakkımda bu şekilde isim takılması hoşuma gitmedi açıkcası,kapris şeytanda dır...anlaşılmıştır umarım,a.e.o selametle
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

tsunami kardeşim, ne güzel hazırlamışsın, emeğine sağlık, Allah razı olsun, Allah'a emanet ol. selam ve dua ileB)
Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

ehmmm benide koyun lütfen bende en :D sakin uyesi olarak listeye koyarsan sevinirim :D

Simdiden tesekkürler B)
l_papatya

l_papatya

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a tsunami kardeş biz sitenin en i olmadık heralde canınız saolsun B):D bizde sitenin aut u oluruz:p:D
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

sitenin en tebesümlüsü:tebessüm
:D:D:D MORAL bozuktu...Güldüm Allah razı olsunB)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.