🔒 İslamiyet.gen objektifinden

21.402 görüntülenme · 106 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

RE: İslamiyet.gen objektifinden

RECEB-I KAMER yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
SA KARDEŞLERİM.BİLDİĞİM KADARI İLE OKUDUĞUM YAZILARDAN ANLAŞILDIĞINA GÖRE BU KONUDA SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİZ ABLALARIMIZ DAHA AKTİF VE SOSYAL.BİR İSTANBUL TURU VE MÜBAREK MEKANLARI GEZMEK FIRSATI İLE TANIŞIP BİRLİKTE OLABİLİRİZ.BU KONUDA TÜM ERKEK KARDEŞLERİMİ DAVETE ÇAĞIRIYORUM.GÜNÜBİRLİK BİR GEZİDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE.:D:D:DSELAM VE DUA İLE KALIN.SELAMETLE.

S.ALEYKÜM ABİ BU DAVETİNİZE ÖNCEDEN DE BELİRTTİĞİM GİBİ MURAT ABİM VE BEN İCABET EDECEĞİZ İNŞAALLAH Bİ AKSİLİK OLMAZSA..ÇOOK GÜZEL VE ANLAMLI OLUR..S.ALEYKÜM

MaşALLAH...MaşALLAH daha bana ne hacet ekip tamam ALLAH muhabbetinizi arttırsın inşALLAH ALLAH'a emanet olun selam dua ve sağlıkla kalın
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

:|:( Biz gurbetcilerde malesef boyle bir orgazisyonda bulunamiyacagiz :( Ne diyeyim hayirli ....
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

aska mecnun yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
SA KARDEŞLERİM.BİLDİĞİM KADARI İLE OKUDUĞUM YAZILARDAN ANLAŞILDIĞINA GÖRE BU KONUDA SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİZ ABLALARIMIZ DAHA AKTİF VE SOSYAL.BİR İSTANBUL TURU VE MÜBAREK MEKANLARI GEZMEK FIRSATI İLE TANIŞIP BİRLİKTE OLABİLİRİZ.BU KONUDA TÜM ERKEK KARDEŞLERİMİ DAVETE ÇAĞIRIYORUM.GÜNÜBİRLİK BİR GEZİDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE.:D:D:DSELAM VE DUA İLE KALIN.SELAMETLE.

S.ALEYKÜM ABİ BU DAVETİNİZE ÖNCEDEN DE BELİRTTİĞİM GİBİ MURAT ABİM VE BEN İCABET EDECEĞİZ İNŞAALLAH Bİ AKSİLİK OLMAZSA..ÇOOK GÜZEL VE ANLAMLI OLUR..S.ALEYKÜM

MaşALLAH...MaşALLAH daha bana ne hacet ekip tamam ALLAH muhabbetinizi arttırsın inşALLAH ALLAH'a emanet olun selam dua ve sağlıkla kalın

oo olurmu abim yaa..siz de olcaksınız elbette evsahibi ve rehberimiz olcaksınız inşaAllah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun resimler çok güzel emeğinize sağlık selam ve dua ile..
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

aska mecnun yazdı:
nihalim yazdı:
S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ...ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...

Aleykümselam...

ALLAH c.c hepimizden razı olsun inşAllah Beğendiğinize hoşnut oldum. Teşekkür ederim Allah'a emanet olun selam dua ve sağlıkla kalın

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...BİR NEBZE OLSUN GÖRMÜŞ OLDUK SİZİN SAYENİZDE...DÜNYA GÖZÜ İLE DE GÖRMEK NASİP OLUR...İNŞALLAH...ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
hatice_hd

hatice_hd

Kıdemli Üye · 148 mesaj

HEPSİ DE COK GÜZEL. GİDİP GÖRÜLECEK COK YER VAR. PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN SAĞOLUN B)
fikruka

fikruka

Yeni Üye · 1 mesaj

teprikler siteniz çok güzel olmuş
barbaros furkan

barbaros furkan

Üye · 16 mesaj

[medya]
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN ELINIE EMEGINE SAGLIK!BU RESIMLERI CEKENDENDE SITEYE EKLEYENDENDE ALLAH RAZI OLSUN!
iKRA-OKU...
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

farklı farklı yerler gördük emeği geçenlerden ALLAH razı olsun
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

allah razi olsun emeginize saglik cok guzel yerler.Turkiye'mizin tasi topragi altin derler ya hakikaketende dogru.Elhamdulillah.selamun aleykum
tuts@k

tuts@k

Kıdemli Üye · 124 mesaj

ALLAH razi olsun kardesim
b_bocek

b_bocek

Kıdemli Üye · 120 mesaj

cok teş....emegınıze saglık :) ;)
ASAKİR

ASAKİR

Üye · 24 mesaj

s.a...

1 ve 2. resimlerde tümülüs tepe dikkatimi celbetti,manzaraya bu herkes kendi gözlüğünden bakıyor,tümülüs yani yığma mezar statüsü yüksek tarihi bir kişiliğe ait ....

memleketimiz arkeoloji açısındanda büyük ilgi odağı,düşmanımız tabiiki çok olacaktır...
mela serdo

mela serdo

Yeni Üye · 1 mesaj

çok tşk emeginize salık
habib21

habib21

Üye · 16 mesaj

Selamün ALeyküm Kardeşim.Gerçekten çok güzel kareler.DEvamını bekleriz..

ALLAH IN RAHMET VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN
ticlal

ticlal

Üye · 12 mesaj

hepsı birbirinden güzel yerler rabbim razı olsun paylaşımın için emegine saglık kardeşim.
tolgahanates

tolgahanates

Yeni Üye · 5 mesaj

Aşkâ Mecnun,

Türkiye'nin farklı bir pencere objesi Safranbolu İslamiyet.gen'e pencere açtı::..

Not=

Safranbolu yolunu tutan İslamiyet.gen objektifiyle hayata bakan Arkadaşımıza burdan teşekkür ediyoruz.. Paylaşımıyla Bakış açımızı değiştirdi Allah yar ve yardımcısı olsun selametle..

Ben safranboluda yaşıyorum arkadaşlar resimlerdeki yer safranbolunun eski çarşı olarak bilinen turistler tarafındanda eski safranbolu olarak tabir edilen yerdir. safranbolu merkez bir kaç resim yollıyım size burası anıt olarak bilinen kıranköy olarakta bilinen safranbolu merkez:
Yeni yapılan kültür merkezi :
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

Aşkâ MecnunDoğunun parisi Elazığ' dan objektiflere yansıyanlar::..

ahh benım canım canım canım memleketim sokakagına kösesine bucagına hayran oldugum öz yurdum
elazıgımın resimlerini görünce içim titredi bi mutlu oldum ki anlatamam.vaktim hiç gemedi elazıgımda senede 1 defa belki gideriz ama memleket gibisi yok.iyiki bu resimleri gördüm daha daha guzel yerleri var ki anlatamam.görmenız dilegiyle askamecnun kardeşim saoll varol yaradan yar ve yardımcın olsun bana bu duyguları yasattın ALLAH cc da senı sevındırsın :) amin amin amin
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

emeginize saglık
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.