RE: İslamiyet.gen objektifinden
by-cansuyu yazdı:
aska mecnun yazdı:
by-cansuyu yazdı:
heyyyt beee
safranbolu herkesin gitmesi gereken bir yer bir sene orada bulundum iş icabi girip çıkmadığım sokak kalmadı ama okadar zevk alıyorsun ki sokkakları gezerken yerdeki taşlar dahi aynı şeklıyle kalmış ... tarihin bukadar güzel bir şekilde korunduğu başka bir yer varmı keşke her ev bunlar gibi olasa
malesef seninle aynı kanıdayım kardeş. inşAllah nasip olmayanlara bir an önce Türkiyemin eşsiz güzellikleri... buram buram tarih buram buram Anadolu hoş güzel edasıyla Allah'ın yaratma sıfatına mahsar olan güzellikler..
gittiysin bilirsin safranbolunun adı eski safranbolu olmuş ki ben yenisini sevmedim belediyenin oraları aslında safranboluya yeni binalar yapılırsa bunla eskileri gibi olmalı yapı bozulmamalı ama nerdee bizim memleket kültüre falan bakmaz paraya bakar
EVET KARDEŞ BİZ TARİHİ KORUMADAN ZİYADE YAPALIM DERKEN BOZUYORUZ DEDİĞİN GİBİ SADECE TARİHTEN MADDİ İSTİFADE EDİNELİM DİYOR YETKİLİLER AMA O ZAMANDA MANEVİYAT GİDİYOR... HERŞEYİN HAYIRLISI BUNU DUYDUĞUMADA ÜZÜLDÜM RABBİM HAYIRLAR EYLESİN HAKKIMIZDA İNŞ
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥