Re: ~~ Ateş Ve Su ~~
Re: ~~ Ateş Ve Su ~~
ireme yazdı:
ALEYKÜM SELAM GÜZEL ALİYEM....ESTAĞFİRULLAH CANIM NE DEMEK...O SICAKLIK VE İÇTENLİK SENDEN KAYNAKLANIYOR....RABBİM İKİ CİHANDA DA SENDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH...MAAŞALLAH GÜZEL BACIMA...DEMEK SINIF İKİNCİSİSİN...NE KADAR SEVİNDİM NE KADAR MUTLU OLDUM BİLEMEZSİN....ŞÜKÜRLER OLSUN...BEN BİR KAÇ GÜNDÜR RAHATSIZDIM...(ÜŞÜTMÜŞÜM) AMA ALLAHIMA HAMDOLSUN ŞİMDİ DAHA İYİYİM...CANIM BENİM PROFİLİNDEN ADRESİNİ ALACAĞIM İNŞAALLAH...GÖRÜŞELİM...ŞİMDİLİK ALLAHA EMANET OL...SELAM VE DUA İLE...B)
canım benim.. çok teşekkürler yazdıklarınla çok mutlu oluyorum canım.. Rabbim razı olsun inş. iyi ki varsın ya.. seni tanıdığım için çok mutluyum.. tüm güzelliğin ve samimiyetin için, teşekkür ederim... mutluluğumla seviniyorsun hem de beni hiç tanımamana rağmen, ben de seni tam tanımama rağmen, iyiliğinle, mutluluğunla ben de iyi ve mutlu oluyorum..işte kalbinin güzelliği böyle bir şey canım.. varlığın için önce rabbime şükür sonra da sana teşekkür ediyorum canım kardeşim. hep iyi ol inş. bu arada hastalığına üzüldüm, Rabbim şafi ismiyle sana şifa versin inş. çok geçmiş olsun canım.. Rabbime emanetsin.. Allah yar ve yardımcın olsun inş. Selametle kal.B)B)