AŞKIM İSTANBUL KİMSE AĞLATMASIN SENİ

5.101 görüntülenme · 45 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

RE: AŞKIM İSTANBUL KİMSE AĞLATMASIN SENİ

bahar58 yazdı:
aska mecnun yazdı:
bahar58 yazdı:
Cok Güzel Resimler.. Istanbula gecen sene ilk defa gittim gercekten cok güzel camiler var yakindan görmek bi baska oluyor, cok güzel bi sehir... Ama SIVAS`i hicbir yere degismem..

öyle öyle de kardeşim köln sivasta mı yaw:o?

Yok kardes:D Köln de yasiyorum ama aslen Sivasliyim:D (önce yasadigim sehri sonrada altina Memleketimi yazdim:D

bende diyordum zaten ne alakası var diye şimdi köln sivasın yanılmamışım yani demekle Hayırlısı olsun inşAllah.... İşte sivas köln :D:D benden sana armağan olsun kardeşim..

๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

eliffff

eliffff

Kıdemli Üye · 193 mesaj

s.a. ıstanbul bır başka güzel.çok hoş resımler:)a.e.o.B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

S.H.T.HZ. A.S

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
:):):p:p:D:D:DSELAM VE DUA İLE...AYRICA SÖYLEDİM Mİ BİLMEM AMA AVATARINIZ ÇOK GÜZEL O MÜBAREKLER İÇERSİNDE HEPSİ GÖNLÜMDE BİR TANESİ BAŞKA BENİM İÇİN AMA DAHA O YOLDA DAİM OLAMADIM ÇABAM VE GAYRETİM VAR SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.......

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
A.S :D:D:D:D.İNANIN İSTANBUL BENİM İÇİN BAMBAŞKA MAHSUS YAPMIYORUM OLUR MU HİÇ....BİLEREK YAPIYORUM İÇİNİZ GİTSİN DİYE....:D:D:D:DŞAKA TABİ...ALLAH CC EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE....

aska mecnun yazdı:
:oSelamünaleyküm;

Yaw kardeşim sen böyle istanbul dedikçe beni kalbimin ortasından vuruyorsun mahsuzçuktan mı yapıyorsun yaw.:(:(:(:( Sevgili kardeşim ama iyide yapıyorsun haaa dehşet manzaralar. Ben alıyorum Hakkını helal et Teşekkür ederim:):):)

pekâla öyle olsun bakalım:D:D:D

Aleykümselam;

Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim.. Acaba hangisi kulağıma fısılda kimse duymasın;)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

KAAN ERDEM yazdı:
S.H.T.HZ. A.S

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
:):):p:p:D:D:DSELAM VE DUA İLE...AYRICA SÖYLEDİM Mİ BİLMEM AMA AVATARINIZ ÇOK GÜZEL O MÜBAREKLER İÇERSİNDE HEPSİ GÖNLÜMDE BİR TANESİ BAŞKA BENİM İÇİN AMA DAHA O YOLDA DAİM OLAMADIM ÇABAM VE GAYRETİM VAR SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.......

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
A.S :D:D:D:D.İNANIN İSTANBUL BENİM İÇİN BAMBAŞKA MAHSUS YAPMIYORUM OLUR MU HİÇ....BİLEREK YAPIYORUM İÇİNİZ GİTSİN DİYE....:D:D:D:DŞAKA TABİ...ALLAH CC EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE....

aska mecnun yazdı:

Yaw kardeşim sen böyle istanbul dedikçe beni kalbimin ortasından vuruyorsun mahsuzçuktan mı yapıyorsun yaw.:(:(:(:( Sevgili kardeşim ama iyide yapıyorsun haaa dehşet manzaralar. Ben alıyorum Hakkını helal et Teşekkür ederim:):):)

Aleykümselam;

Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim.. Acaba hangisi kulağıma fısılda kimse duymasın;)

HAYIRLI SABAHLAR TAMAM ARAMIZDA SIR MESAJI ALDIM:D:D ALLAH HAYIR ETSİN İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SELAMETE
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

aska mecnun yazdı:
bahar58 yazdı:
aska mecnun yazdı:
bahar58 yazdı:
Cok Güzel Resimler.. Istanbula gecen sene ilk defa gittim gercekten cok güzel camiler var yakindan görmek bi baska oluyor, cok güzel bi sehir... Ama SIVAS`i hicbir yere degismem..

öyle öyle de kardeşim köln sivasta mı yaw:o?

Yok kardes:D Köln de yasiyorum ama aslen Sivasliyim:D (önce yasadigim sehri sonrada altina Memleketimi yazdim:D

bende diyordum zaten ne alakası var diye şimdi köln sivasın yanılmamışım yani demekle Hayırlısı olsun inşAllah.... İşte sivas köln :D:D benden sana armağan olsun kardeşim..

:D:D:D:D:D:D:D:D:DB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Allah Razi olsun cok tesekkür ederim. gitmis, görmüs kadar oldum bundan daha güzel hediye olamazdi.B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

:D:D:D:D ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
S.H.T.HZ. A.S

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

aska mecnun yazdı:

Aleykümselam;

HAYIRLI SABAHLAR TAMAM ARAMIZDA SIR MESAJI ALDIM:D:D ALLAH HAYIR ETSİN İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SELAMETE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.