bunların hepsini bir kalpte nasıl yapıyorsun?
2.092 görüntülenme · 18 yanıt
RE: bunların hepsini bir kalpte nasıl yapıyorsun?
Kişi Allah ' ı aklıyla ve ruhuyla sever,
Peygamberimizi kalbiyle sever,
Eşini nefsiyle sever,
Çocuklarını şefkatiyle sever.
selamünaleyküm tebessumd kardeşim,
bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH. Bu mübarek günün hepimiz için hayırlara vesile olması duası ileB)B)B)
selamünaleyküm
Eşini nefsiyle sever,
bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH. Bu mübarek günün hepimiz için hayırlara vesile olması duası ileB)B)B)
selamünaleyküm
ve aleyküm selam.amin cümlemizden inşallah.dua nıza amin diyoruz inşallah.B)
tsunami kardeşim rabbim sizdende razı olsun.dua ile. inşallah.B)
evindar yazdı:
Eşini nefsiyle sever,
selamünaleyküm
ve aleyküm selam.amin cümlemizden inşallah.dua nıza amin diyoruz inşallah.B)
tsunami kardeşim rabbim sizdende razı olsun.dua ile. inşallah.B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BU GÜZELLİKLERİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SİZLER NE GÜZEL İNSANLARSINIZ..ALLAH RIZASI İÇİN . ŞİMDİ SANA DUA ETTİM BİLMENİ İSTİYORUM...SAYGIYLA KAL KARDEŞİMM
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BU GÜZELLİKLERİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SİZLER NE GÜZEL İNSANLARSINIZ..ALLAH RIZASI İÇİN . ŞİMDİ SANA DUA ETTİM BİLMENİ İSTİYORUM...SAYGIYLA KAL KARDEŞİMM
estağfirullah efendim osizin güzelliğiniz.HERŞEY ALLAH CC RIZASI İÇİN SİZDE BİZE DUA ETMİŞSİNİZ ALLAH CC RAZI OLSUN SAĞLICAKLA KALIN İNŞALLAH.B)
BİZİM İÇİN HAYIR DUA EDENLERE SELAM OLSUNB)
UZEYR KARDEŞİM RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH.B)
nurettin yazdı:
estağfirullah efendim osizin güzelliğiniz.HERŞEY ALLAH CC RIZASI İÇİN SİZDE BİZE DUA ETMİŞSİNİZ ALLAH CC RAZI OLSUN SAĞLICAKLA KALIN İNŞALLAH.B)
BİZİM İÇİN HAYIR DUA EDENLERE SELAM OLSUNB)
UZEYR KARDEŞİM RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH.B)
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Allah razı olsun kardeşim. Selam ve dua ileB)B)B)
Allah razı olsun kardeşim. Selam ve dua ileB)B)B)
KALBİ GÜZELLİKLERLE DOLU OLAN SENİN GİBİ IŞIK SAÇAN KARDEŞİM BU SİTEDE ÇOK ..ANCAK?......İYİLERLE KALBİ GÜZELLİKLERLE DOLU İNSANLAR SİZLER GİBİ OLANLARA ..AYAKLARININ ALTINA HALI OLURUM KARDEŞİM..SELAMETLE KALIN
KALBİ GÜZELLİKLERLE DOLU OLAN SENİN GİBİ IŞIK SAÇAN KARDEŞİM BU SİTEDE ÇOK ..ANCAK?......İYİLERLE KALBİ GÜZELLİKLERLE DOLU İNSANLAR SİZLER GİBİ OLANLARA ..AYAKLARININ ALTINA HALI OLURUM KARDEŞİM..SELAMETLE KALIN
ALLAH SENİ VE SENİN GİBİ İNSANLARI DAİM KILSIN A.E.O
ALLAH SENİ VE SENİN GİBİ İNSANLARI DAİM KILSIN A.E.O
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11231-bunlarin-hepsini-bir-kalpte-nasil-yapiyorsun · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- " Peki bunların hepsini bir kalpte nasıl yapıyorsun?.. Dini Hikayeler 16 cevap
- Rabbim hepsini kurban etmemi emretse, hepsini kurban ederim!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Kime Kulluk Yapıyorsun ? Resimler 2 cevap
- Dualarin Hepsini Toplayan Dua Dini sohbet 32 cevap
- [ CENNETİ KAZANMAK İÇİN HEPSİNİ YAPMALIYIZ.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- CENETİ KAZANMAK İÇİN HEPSİNİ YAPMAMIZ GEREK. Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.