ULU CAMİDE GİZEMLİ GÖLGE...

3.950 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: ULU CAMİDE GİZEMLİ GÖLGE...

ebrar_nur yazdı:
Benim sivasta 3. yılım ama Divriği' deki bu mimari açıdan incelik harikası camiyi henüz göremedim. sadece fotoğraflarda karşıma çıktı. inşallah birgün ben de yakından şahit olurum bu harika görüntüye...

ALLAH RAZI OLSUN...İNŞ...KARDEŞİM...SELAMETLE..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

s.a
ben sivaslıyım.divriği ulu camiyide gördüm.ama bu yansıma hiç dikkatimi çekmemişti.

gerçektende orası adı gibi ulu bir cami.taş işlemeleri ve ahşap kapısı gerçekten tarihi eser meraklılarının ağzını sulandırıyor.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

s.a
gerçekten çok hoş bir olay ama garip olan bunu bizim değilde yabancıların farkına varması herşeyde bir hayır vardır.inş. buda bir hayra vesile olmuştur.aeo;)
m_muaz

m_muaz

mk5834 yazdı:
s.a
ben sivaslıyım.divriği ulu camiyide gördüm.ama bu yansıma hiç dikkatimi çekmemişti.

gerçektende orası adı gibi ulu bir cami.taş işlemeleri ve ahşap kapısı gerçekten tarihi eser meraklılarının ağzını sulandırıyor.

A.S
KARDEŞİM..EVET YABANCI TURİSTLER GÖRMÜŞ..ÖNCE...SELAMETLE...
m_muaz

m_muaz

tsunami yazdı:
s.a
gerçekten çok hoş bir olay ama garip olan bunu bizim değilde yabancıların farkına varması herşeyde bir hayır vardır.inş. buda bir hayra vesile olmuştur.aeo;)

A.S
ALLAH RAZI OLSUN...EVET HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR....SELAM İLE..
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

m_muaz yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

A.S

:):D:D KARDEŞİM ZATEN YERLİ TURİST DİYE BİRŞEY YOKKİ.
ÜLKEMİZDE BİRKAÇ SAAT MESAFEYE GİDİP ORANIN TARİHİ KÜLTÜREL YERLERİNİ GEZMEK BİZLERE NE KADAR ZOR GELİYOR
AMA ADAMLAR TEEE JAPONYADAN , İTALYADAN BİLMEM NEREDEN GELİYOR , BİZİM GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE OLUPTA FARKETMEDİĞİMİZ GÜZELLİKLERİ BULUYOR ONUDA GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKUYORLAR.
m_muaz

m_muaz

mk5834 yazdı:
m_muaz yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

A.S

:):D:D KARDEŞİM ZATEN YERLİ TURİST DİYE BİRŞEY YOKKİ.
ÜLKEMİZDE BİRKAÇ SAAT MESAFEYE GİDİP ORANIN TARİHİ KÜLTÜREL YERLERİNİ GEZMEK BİZLERE NE KADAR ZOR GELİYOR
AMA ADAMLAR TEEE JAPONYADAN , İTALYADAN BİLMEM NEREDEN GELİYOR , BİZİM GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE OLUPTA FARKETMEDİĞİMİZ GÜZELLİKLERİ BULUYOR ONUDA GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKUYORLAR.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..EVET HAKLISIN...ALLAH A EMANET OLUN...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.