nuresma yazdı:sağolasın kardeşim.ecmain olsun inş..dua ile
Allah razı olsun . çoık güzel.selam ile..
(Nice İnsanlar Gördüm)
12.589 görüntülenme · 48 yanıt
RE: (Nice İnsanlar Gördüm)
zerrin yazdı:cümlemizden inşAllah kardeşim..dua ile..sağoalsın
Allah (c.c.) razı olsun güler kardeşm.
desertrose yazdı:ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ECMAN OLSUN İNŞALLAH..TEŞEKKÜR EDERİM..BİR ŞEYLER VERMEYE NAİL OLABİLİYORSAM NE YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN...SAĞOLASIN KARDEŞİM.DUA İLE
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NE GÜZEL ŞEYLER YAPIYORSUN.. ELLERİN VE YÜREĞİN DERT GÖRMESİN İNŞAALLAH.. ALLAH RAZI OLSUN..B)B)B)B)
hayatımız boyunca güzel(allah yolunda) insanlarla karşılaşırız inşallah...bu guzel söz için allah razıı olsun kardeşim..allah yar ve yardımcımızdır, yeter ki bakmayı bilelim , yeter ki görmeyi bilelim,yeterki kafamızı kaldırıp bi hüsn-ü zan edelim...selametle
hayatımız boyunca güzel(allah yolunda) insanlarla karşılaşırız inşallah...bu guzel söz için allah razıı olsun kardeşim..allah yar ve yardımcımızdır, yeter ki bakmayı bilelim , yeter ki görmeyi bilelim,yeterki kafamızı kaldırıp bi hüsn-ü zan edelim...selametle
Esselamü aleyküm ve rahmetullah......
Allah razi olsun kardesimizden bizlere bir Mevlanadan özlü sözlü bir paylasimda bulundugu icin...!!
sizce bu güzel ve hikmetli sözün siiri nedir...?? bileniniz varmi???
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok....Nice elbiseler gördüm icinde insan yok...!!!
Esselamü aleyküm ve rahmetullah......
Allah razi olsun kardesimizden bizlere bir Mevlanadan özlü sözlü bir paylasimda bulundugu icin...!!
sizce bu güzel ve hikmetli sözün siiri nedir...?? bileniniz varmi???
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok....Nice elbiseler gördüm icinde insan yok...!!!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11210-nice-insanlar-gordum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.