Aşure günü duası..

63.878 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
ihvan_enes

ihvan_enes

Üye · 18 mesaj

ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN...VESSALETÜ VESSELAMÜ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ ECMAİN...

ALLAHÜMME ENTEL BEDİYÜL GADİM....EL HAYYUL KERİM...EL HANNANÜL MENNAN...VE HEZİHİ SENETÜN TECİDETÜN ES ELÜKE FİHEL İSMETE MİNEŞŞEYTANİRRACİM....

VEL AVNA ALA HEZİHİL NEFSİL EMMARETİ BİSSÜ İ VEL İŞTİĞALE BİMA YUGARRİBÜNİ İLEYKE YA ZEL CELALİ VEL İKRAM...

Bİ RAMHMETİKE YA ERHAMER RAHİMİN...VE SALLLAHÜ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ VE EHLİ BEYTİHİ ECMAİN...

MANASI ...

Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur...Salatü Selam onun biricik RASÜL ü Efendimiz sav ve onun aline eshabına olsun..

Kendinden evvel hiçbir varlık olmıyan...Varlığı,hayatı,kullarına keremi,ziyade merhameti,nimetler bagışlaması sonsuz ve devamlı olan sensin ALLAH ım...

İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim..ey CELAL ve İKRAM sahibi ALLAH ım....

Ey ERHAMUR RAHİMİN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamızı kabul et...

ALLAH ın selamı hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ın ve onun alinin ashabının ehli beytinin üzerine olsun..

Önemli not...

Şeyh Şiyaübddin-i Sühreverdi.(k.s) Dan nakil edilmiştir ki,Her kim bu duayı Aşüre günü 3 kere okursa ölümden bile emin olur..Zira o sene ölümü takdir edilmiş olanlar bu duayı okuyamazlar..ALLAH bunu ona okutmaz buyurmuştur...
seher vakit

seher vakit

Mübarek Üye · 1.103 mesaj

RE: Aşure günü duası..

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM COK SAG OLB)
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Amin..Allah razı olsun bu güzel duayı bizimle paylaştığın için...B)
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

RE: RE: AşureRE: Aşure günü duası.. günü duası..

RE: RE: AşureRE: Aşure günü duası.. günü duası..

AMİN KARDEŞİM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ ALLAH C.C RAZI OLSUN
ebrar_nur

ebrar_nur

Üye · 14 mesaj

Rabbim, rızasıyla dolu bir yıl geçirmemizi nasip etsin inşallah...paylaşımlar için teşekkürler.
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

Allah razı olsun paylaşim için sağol kardaşim AEO
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Mübarek Üye · 2.576 mesaj

ihvan_enesELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN...VESSALETÜ VESSELAMÜ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ ECMAİN...

ALLAHÜMME ENTEL BEDİYÜL GADİM....EL HAYYUL KERİM...EL HANNANÜL MENNAN...VE HEZİHİ SENETÜN TECİDETÜN ES ELÜKE FİHEL İSMETE MİNEŞŞEYTANİRRACİM....

VEL AVNA ALA HEZİHİL NEFSİL EMMARETİ BİSSÜ İ VEL İŞTİĞALE BİMA YUGARRİBÜNİ İLEYKE YA ZEL CELALİ VEL İKRAM...

Bİ RAMHMETİKE YA ERHAMER RAHİMİN...VE SALLLAHÜ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ VE EHLİ BEYTİHİ ECMAİN...

MANASI ...

Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur...Salatü Selam onun biricik RASÜL ü Efendimiz sav ve onun aline eshabına olsun..

Kendinden evvel hiçbir varlık olmıyan...Varlığı,hayatı,kullarına keremi,ziyade merhameti,nimetler bagışlaması sonsuz ve devamlı olan sensin ALLAH ım...

İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim..ey CELAL ve İKRAM sahibi ALLAH ım....

Ey ERHAMUR RAHİMİN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamızı kabul et...

ALLAH ın selamı hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ın ve onun alinin ashabının ehli beytinin üzerine olsun..

Önemli not...

Şeyh Şiyaübddin-i Sühreverdi.(k.s) Dan nakil edilmiştir ki,Her kim bu duayı Aşüre günü 3 kere okursa ölümden bile emin olur..Zira o sene ölümü takdir edilmiş olanlar bu duayı okuyamazlar..ALLAH bunu ona okutmaz buyurmuştur...

amin rabbim kabul etsin inş...
ayşegül sena

ayşegül sena

Yeni Üye · 3 mesaj

allah razı olsun gelecek olan senenin rahmeti bereketi cümlemizin üzerine olsun
ard5168

ard5168

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah razı olsun.
Gözyasi

Gözyasi

Kıdemli Üye · 201 mesaj