banada yardım edermisiniz
5.473 görüntülenme · 70 yanıt
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM SALATI TEFRİCİYE OKUYORUM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN ABLAMIN Bİ SIKINTISI VAR ONUN İÇİN OKUYORUM NE KADAR ÇABUK BİTERSE O KADAR İYİYMİŞ SİZDEN İÇİNİZDEN GELDİĞİ KADAR ALMANIZI İSTİYORUM ALAN KARDEŞLERİM OLURSA KAÇ TANE ALDIKLARINI YAZARSA SEVİNİRİM BU DUAMIZIN KABUL OLMASINI İSTİYORUM FAKAT TEK BAŞIMIZA BU DUAYI HEMEN BİTİRMEMİZ İMKANSIZ ONUN İÇİN SİZLERDEN DE RİCA EDİYORUM ABLAMIN HUZURLU OLMASINI İSTİYORUM ARTIK ALLAH RAZI OLSUN VAKİT AYIRAN HERKESTEN HAKKINIZI HELAL EDİN SELAMETLE...
RE: banada yardım edermisiniz
selamünaleyküm kardeşim ben şimdilik 100 tane alıyım inşallah bitirince tekrar yazarım ablanın sıkıntısı inşallah bi an önce geçer.
selamünaleyküm kardeşim ben şimdilik 100 tane alıyım inşallah bitirince tekrar yazarım ablanın sıkıntısı inşallah bi an önce geçer.
sevval
irem
tuğba
dün_sürgünü
birnuR
İKİ CİHANDA DA RABBİMİN RAZI OLDUĞU KULLARINDAN OLUN İNŞALLAH RABBİM SİZLERDEN SONSUZ RAZI OLSUN NE DİLEĞİNİZ NE DUANIZ VAR İSE BİR AN ÖNCE KABUL BUYURSUN İNŞALLAH İÇİNİZDEKİ HUZURUNUZ HİÇ EKSİK OLMASIN ALAH RAZI OLSUN ES SELAMUN ALEYKÜM...
sevval
irem
tuğba
dün_sürgünü
birnuR
İKİ CİHANDA DA RABBİMİN RAZI OLDUĞU KULLARINDAN OLUN İNŞALLAH RABBİM SİZLERDEN SONSUZ RAZI OLSUN NE DİLEĞİNİZ NE DUANIZ VAR İSE BİR AN ÖNCE KABUL BUYURSUN İNŞALLAH İÇİNİZDEKİ HUZURUNUZ HİÇ EKSİK OLMASIN ALAH RAZI OLSUN ES SELAMUN ALEYKÜM...
m_muaz yazdı:
S.A KARDEŞİM ...200 TANEDE BEN ALAYIM İNŞ...RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN..SELAMETLE...[/quote
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TÜM KÖTÜLÜKLERDEN UZAK OLUN İNŞALLAH A.E.O ES SELAMUN ALEYKÜM...:)
peki bugün 4444 tanesini bitirebilcekmisin ve makbul olanı cuma başlanıp cuma bitirilmesidir
goNuL_ yazdı:
yarına kadar okuyabilirseniz çok makbule geçer tabi mümkünse eğer kendinizi zorlamayın nekadar okuyabilirseniz ALLAH razı olsunB)
peki bugün 4444 tanesini bitirebilcekmisin ve makbul olanı cuma başlanıp cuma bitirilmesidir
SEVVAL Bitiremedim çaba sarfettim ama olmadı bi günde bitmedi gayret ediyoruz biticek inşallah sizlerin sayesinde ALLAH razı olsun hepinizdeN
sevvalmina yazdı:
goNuL_ yazdı:
yarına kadar okuyabilirseniz çok makbule geçer tabi mümkünse eğer kendinizi zorlamayın nekadar okuyabilirseniz ALLAH razı olsunB)
SEVVAL Bitiremedim çaba sarfettim ama olmadı bi günde bitmedi gayret ediyoruz biticek inşallah sizlerin sayesinde ALLAH razı olsun hepinizdeN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11126-banada-yardim-edermisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.