banada yardım edermisiniz

5.473 görüntülenme · 70 yanıt

Paylaş:
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM SALATI TEFRİCİYE OKUYORUM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN ABLAMIN Bİ SIKINTISI VAR ONUN İÇİN OKUYORUM NE KADAR ÇABUK BİTERSE O KADAR İYİYMİŞ SİZDEN İÇİNİZDEN GELDİĞİ KADAR ALMANIZI İSTİYORUM ALAN KARDEŞLERİM OLURSA KAÇ TANE ALDIKLARINI YAZARSA SEVİNİRİM BU DUAMIZIN KABUL OLMASINI İSTİYORUM FAKAT TEK BAŞIMIZA BU DUAYI HEMEN BİTİRMEMİZ İMKANSIZ ONUN İÇİN SİZLERDEN DE RİCA EDİYORUM ABLAMIN HUZURLU OLMASINI İSTİYORUM ARTIK ALLAH RAZI OLSUN VAKİT AYIRAN HERKESTEN HAKKINIZI HELAL EDİN SELAMETLE...
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

RE: banada yardım edermisiniz

selamünaleyküm kardeşim ben şimdilik 100 tane alıyım inşallah bitirince tekrar yazarım ablanın sıkıntısı inşallah bi an önce geçer.
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

ALEYKÜM SELAM GÜZEL KARDEŞİM....ALLAH (CC) ABLANIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....RABBİM SIKINTISINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞAALLAH...BEN 200 TANE ALAYIM İNŞAALLAH...SELAM VE DUA İLE...
tugba_m

tugba_m

Mübarek Üye · 606 mesaj

200 tanede ben alıyorum kardeşim bitince yine alırım inşallah.Rabbim yardımcınız olsun.
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Aleyküm selam kardeşim. 100 tane de ben alıyorum.
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

bende 100 tane alıyorum şimdilik .Allah sıkıntınızı bir an önce gidermek nasip etsin inşallah..
Birnur

Birnur

bende 100 tane alıyorum şimdilik .Allah sıkıntınızı bir an önce gidermek nasip etsin inşallah..
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

sevval
irem
tuğba
dün_sürgünü
birnuR

İKİ CİHANDA DA RABBİMİN RAZI OLDUĞU KULLARINDAN OLUN İNŞALLAH RABBİM SİZLERDEN SONSUZ RAZI OLSUN NE DİLEĞİNİZ NE DUANIZ VAR İSE BİR AN ÖNCE KABUL BUYURSUN İNŞALLAH İÇİNİZDEKİ HUZURUNUZ HİÇ EKSİK OLMASIN ALAH RAZI OLSUN ES SELAMUN ALEYKÜM...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

S.A KARDEŞİM ...200 TANEDE BEN ALAYIM İNŞ...RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN..SELAMETLE...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

m_muaz yazdı:
S.A KARDEŞİM ...200 TANEDE BEN ALAYIM İNŞ...RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN..SELAMETLE...[/quote

ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TÜM KÖTÜLÜKLERDEN UZAK OLUN İNŞALLAH A.E.O ES SELAMUN ALEYKÜM...:)
sevvalmina

sevvalmina

kardeşim ne zaman kadar okuncak yazarsan
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

yarına kadar okuyabilirseniz çok makbule geçer tabi mümkünse eğer kendinizi zorlamayın nekadar okuyabilirseniz ALLAH razı olsunB)
ruzgar_17

ruzgar_17

Kıdemli Üye · 274 mesaj

karde s50 de ben alıyorumm allah agrı sızı bırakmasın
sevvalmina

sevvalmina

goNuL_ yazdı:
yarına kadar okuyabilirseniz çok makbule geçer tabi mümkünse eğer kendinizi zorlamayın nekadar okuyabilirseniz ALLAH razı olsunB)

peki bugün 4444 tanesini bitirebilcekmisin ve makbul olanı cuma başlanıp cuma bitirilmesidir
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

sevvalmina yazdı:
goNuL_ yazdı:

peki bugün 4444 tanesini bitirebilcekmisin ve makbul olanı cuma başlanıp cuma bitirilmesidir

SEVVAL Bitiremedim çaba sarfettim ama olmadı bi günde bitmedi gayret ediyoruz biticek inşallah sizlerin sayesinde ALLAH razı olsun hepinizdeN
sevvalmina

sevvalmina

BEN 100 BİTİRDİM 200 DAHA ALIYIM AMA BİTMEZ Bİ GÜNDE
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

a.s.ben 300 tane okudum.Rabbim kabul etsin inşallah.Allaha emanet olun.dua ve sevgiyle.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

helal olsun bitmediyse,devam edebilirim haber verin lütfen tamamlarız Allahın izniyle...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

s.a
300 tane daha alayım....ben ..selametle...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Birnur

Birnur

Allah Kabul etsin 100 adet okudum sevgili kardeşim.Rabbim sıkıntılarınızı tez zamanda gidermek nasip etsin inşallah.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.