Birnur yazdı:
BUNLARI DİLİNDEN EKSİK ETME
--------------------------------------------------------------------------------
1.Her hayırlı işin başında "Besmele-i Şerife"yi,
2.Her hayırlı işin sonunda "Elhamülillah"ı,
3.İleride yapacağın şeyler hususunda "İnşaallah"ı,
4.Bir müsibet işittiğinde "İnna illahi ve inna ileyhi raciun"u,
5.Bir hata işlediğinde "Estağfirullahe'l-azim"i,
6.İmkan buldukça "La ilahe illellahü vahdehü la şerike leh. Lehül mülkü velehü'l-hamdü yuhyi ve yumitü ve hüve hayyül-la yemütü biyedihi'l-hayr vehüve ala külli şey'in kadir"i,
7."Kelime-i Şehadet"i.
5.624 görüntülenme · 48 yanıt
RE: BUNLARI DİLİNDEN EKSİK ETME
sağolasın kardeşim allah razı olsun
Birnur yazdı:
--------------------------------------------------------------------------------
6.İmkan buldukça "La ilahe illellahü vahdehü la şerike leh. Lehül mülkü velehü'l-hamdü yuhyi ve yumitü ve hüve hayyül-la yemütü biyedihi'l-hayr vehüve ala külli şey'in kadir"i,
7."Kelime-i Şehadet"i.
sağolasın kardeşim allah razı olsun
Allah razı olsun kardeşim B)
Allah razı olsun kardeşim B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL PAYLAŞIM İNALLAH BÖYLELİKLE HEP ZİKİR HALİNDE OLURUZ DİMİ
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL PAYLAŞIM İNALLAH BÖYLELİKLE HEP ZİKİR HALİNDE OLURUZ DİMİ
ALLAH RAZI OLSUN HATIRLATTIĞINIZ İÇİN B)
Birnur yazdı:
7."Kelime-i Şehadet"i.
ALLAH RAZI OLSUN HATIRLATTIĞINIZ İÇİN B)
herkese çok teşekkürler böyle bilgilerle bizleri bilgilendirdiğiniz için..allah sizden razı olsun.henüz yaşım 17 ve bende birşeyler yapıp yararlı olmak istiyorum.siz büyüklerimden öğreneceğim çok şey var.bu siteye geleli bir hafta olmadı ama yavaş yavaş bende öğrenmeye başlıyorum.eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese şimdiden çok teşekkür ederim.B)B)
herkese çok teşekkürler böyle bilgilerle bizleri bilgilendirdiğiniz için..allah sizden razı olsun.henüz yaşım 17 ve bende birşeyler yapıp yararlı olmak istiyorum.siz büyüklerimden öğreneceğim çok şey var.bu siteye geleli bir hafta olmadı ama yavaş yavaş bende öğrenmeye başlıyorum.eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese şimdiden çok teşekkür ederim.B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11114-bunlari-dilinden-eksik-etme · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.