"LA İLAHE İLLALLAH"

11.155 görüntülenme · 78 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sizinde kardeşim inşaALLAH.selam ve dua ile kalın.selametle......

hatice DURSUNLa Ilahe Illallah Allahin Rahmeti Ve Bereketi üzerinde Olsun Kardeşim
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kaan kardeş ben her ezanı muhammedi duyduğumda AZİZ ALLAH LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDİN RESUL ALLAH DERİM ve hergün muhakkak yüz tane okurum bunu yapmayı herkese tafsiye ederim işinize karışmak gibi olmasın bir kampanya yapalım ben yapmak isterdim ama takip edememekten korkuyorum mesela üç temmuz perşembe günü regaip kandiline kadar okuya biliriz
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:evetaleykümselam değerli ablacım.amin.mevlam kabul etsin.düşünceniz ve fikriniz güzel abla.sıkıntı olarak takip edememe olarak belirttiniz çok haklısınız.ben sizin yerinize seve seve takip ederim fakat abla saylı yapılan hiç bir dua forumuna ben katılmıyorum.umarım beni anladınız.selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun hayırlı cumalar abla.:H

dinci, post: 623389, member: 19029selamün aleyküm kaan kardeş ben her ezanı muhammedi duyduğumda AZİZ ALLAH LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDİN RESUL ALLAH DERİM ve hergün muhakkak yüz tane okurum bunu yapmayı herkese tafsiye ederim işinize karışmak gibi olmasın bir kampanya yapalım ben yapmak isterdim ama takip edememekten korkuyorum mesela üç temmuz perşembe günü regaip kandiline kadar okuya biliriz
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun dilimizden hiç bir zaman kelime tevhid eksik olmasın inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dularaımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
"LA İLAHE İLLALLAH"
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.ALLAH cc razı olsun.amin.inşaALLAH.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle hayırlı cumalar kardeşim.

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun dilimizden hiç bir zaman kelime tevhid eksik olmasın inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dularaımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
"LA İLAHE İLLALLAH"
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

selamünaleyküm kaan abi...

etrafımızdaki herşey o Yüce yaratıcıyı bize hatırlatırken,
hala: bu şuursuzluk neden? diye sormadan duramıyoruz benliğimize...
ve sorularımıza inat boşvermişcesine yaşamaya devam ediyoruz umarsızca...

Rabbim dilimiz ile söylediğimiz kelime-i tevhidleri, kalbimizden de hiçbir zaman eksik etmesin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
'EBRAR'

'EBRAR'

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleyküm islam tevhid üzerine kurulmuştur bizde bu tevhidi tebliğ etmeliyiz Rabbim sizden razı olsun....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kıymetli kardeşim.ALLAH cc razı olsun.amin.inşaALLAH.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle hayırlı cumalar kardeşim.

ysmnkaos
selamünaleyküm kaan abi...

etrafımızdaki herşey o Yüce yaratıcıyı bize hatırlatırken,
hala: bu şuursuzluk neden? diye sormadan duramıyoruz benliğimize...
ve sorularımıza inat boşvermişcesine yaşamaya devam ediyoruz umarsızca...

Rabbim dilimiz ile söylediğimiz kelime-i tevhidleri, kalbimizden de hiçbir zaman eksik etmesin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.ALLAH cc razı olsun.amin.inşaALLAH.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle sizede hayırlı cumalar kardeşim.

'EBRAR'selamun aleyküm islam tevhid üzerine kurulmuştur bizde bu tevhidi tebliğ etmeliyiz Rabbim sizden razı olsun....
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

-KAAN-
:evetaleykümselam değerli ablacım.amin.mevlam kabul etsin.düşünceniz ve fikriniz güzel abla.sıkıntı olarak takip edememe olarak belirttiniz çok haklısınız.ben sizin yerinize seve seve takip ederim fakat abla saylı yapılan hiç bir dua forumuna ben katılmıyorum.umarım beni anladınız.selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun hayırlı cumalar abla.:H

selamün aleyküm hayırlı cumalar kaan kardeşim sayıyla okunmasın burdan maksat şudur okundukça arkadaşlarımızın kalbine yerleşir bu şekilde alışkanlık yapar mesela ben birkaç yıl önce başladım zamanla içime öylesine sindirdimki okumadan duramıyorum bende bir takfim yaprağından okumaya başlamıştım özellikle hanım kardeşlerimize aşılarsak boşa zaman öldürmezler bir tesbih beş dakkada okunuyor anlatabiliyormuyum şöylede yapa biliriz bir liste başlatırsanız okuyan herkes ekler birkişiye dahi birkez söyletmek çok önemli bir olay bence
birde şöyle birşey var islamı yeni arayan arkadaşlarımız var bu tür forumları dolaşıyorlar onlarada güzel başlangıç olabilir kelimei tehvit esrarlı bir tesbihtir
ALLAH A CC emanet olun
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

selamün aleyküm emeinize sağlık
son osm@nlı
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abla.mevlam razı olsun güzel bir fikir siz yapılabilir faydalı inşaALLAH.Selam ve dua ile kalın abla.selametle...

dinciselamün aleyküm hayırlı cumalar kaan kardeşim sayıyla okunmasın burdan maksat şudur okundukça arkadaşlarımızın kalbine yerleşir bu şekilde alışkanlık yapar mesela ben birkaç yıl önce başladım zamanla içime öylesine sindirdimki okumadan duramıyorum bende bir takfim yaprağından okumaya başlamıştım özellikle hanım kardeşlerimize aşılarsak boşa zaman öldürmezler bir tesbih beş dakkada okunuyor anlatabiliyormuyum şöylede yapa biliriz bir liste başlatırsanız okuyan herkes ekler birkişiye dahi birkez söyletmek çok önemli bir olay bence
birde şöyle birşey var islamı yeni arayan arkadaşlarımız var bu tür forumları dolaşıyorlar onlarada güzel başlangıç olabilir kelimei tehvit esrarlı bir tesbihtir
ALLAH A CC emanet olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.selam ve dua ile...

hafizkizselamün aleyküm emeinize sağlık
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

LA İLAHE İLLALLAH

selamün aleyküm
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abla.hayırlı sabahlar.maşaALLAH.ALLAH cc sizi daha iyi etsin.hali niyet ve gayretinizden mevlam razı olsun.selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH......

berat05LA İLAHE İLLALLAH

selamün aleyküm
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm güzel yürekli abim elerine sağlık Rabbimiz sevablarına yazdın inşaallah
kat kat karşılığını versin
Rabbimize emnaetsin inşaallah selametle kal inşaallah..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli kardeşim.amin.cümlemizinki inşaALLAH.selam ve dua ile kalın selametle kardeşim.

-Tuğba-
selamun aleyküm güzel yürekli abim elerine sağlık Rabbimiz sevablarına yazdın inşaallah

kat kat karşılığını versin

Rabbimize emnaetsin inşaallah selametle kal inşaallah..

berat05

berat05 🛡

Kaan kardeşim BENİM NE GİBİ BİR FAYDAM OLABİLİR Kİ..naçizane sizleri örnek alıyor ve sizlerden öğreniyorum..eğer bir kum tanesi kadar faydam dokunuyorsa ne kadar memnun olurum...Allah(c.c.) sizden razı olsun esas.
Ben Allah (c.c.) nasip ettiği sürece burda ve izinizde olacağım.

Allah'a emanet olunuz...

Selamün aleyküm
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam mevlam sizi daha iyi etsin inşaALLAH ablacım.selametle kalın berat kardeşimizinde gözlerinden öperiz.selametle kalın.ALLAH cc emanet olun inşaALLAH....:H

berat05Kaan kardeşim BENİM NE GİBİ BİR FAYDAM OLABİLİR Kİ..naçizane sizleri örnek alıyor ve sizlerden öğreniyorum..eğer bir kum tanesi kadar faydam dokunuyorsa ne kadar memnun olurum...Allah(c.c.) sizden razı olsun esas.
Ben Allah (c.c.) nasip ettiği sürece burda ve izinizde olacağım.

Allah'a emanet olunuz...

Selamün aleyküm
berat05

berat05 🛡

La İlahe İllALLAH
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.