~Öğrenmeyen Kalmasın~

6.270 görüntülenme · 83 yanıt

Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

RE: ~Öğrenmeyen Kalmasın~

S.A ARKADAŞLAR BUNASIL BİR ZİHNİYETTİRKİ BUTÜR DÜŞÜNCELERE SAHİPTİR İNANMAK İSTEMİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN [İSLAMİYETİN GERÇEKLERİ] SİTESİNİ ÇÖKTÜRECEK KİMSE YOKMU KAİNATIN EFENDİSİ GÖNÜLLER SULTANI PEYGAMBER EFENDİMİZ S A V HAKKINDA NASIL BU ŞEKİLDE KONUŞURLAR ALLAH BELALARINI VERSİN
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

S.A ARKADAŞLAR BUNASIL BİR ZİHNİYETTİRKİ BUTÜR DÜŞÜNCELERE SAHİPTİR İNANMAK İSTEMİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN [İSLAMİYETİN GERÇEKLERİ] SİTESİNİ ÇÖKTÜRECEK KİMSE YOKMU KAİNATIN EFENDİSİ GÖNÜLLER SULTANI PEYGAMBER EFENDİMİZ S A V HAKKINDA NASIL BU ŞEKİLDE KONUŞURLAR ALLAH BELALARINI VERSİN
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Aleykümselam kardeşim.Tamam bu imansızların yaptıkları hiç hoş değil ama müslüman bela okuyan kişi olmamalı.Biz elimizden geldiğince dinimizin emir ve yasaklarını,güzelliklerini öğrenmeye,uygulamaya ve başkalarına da anlatmaya çalışalım.Allah(c.c.),"Habir" olandır bunların hepsini işitendir(Semi).Biz Peygamber efendimizin gittiği yoldan gidelim.Hatırlarsan O peygamberlerin efendisine müşrikler ne işkenceler yapmış,ne iftiralar atmıştı ama O ne yaptı?Hepsini kılıçtan geçirme imkanı varken onları affetti ve cahilliklerini Allah'a havale etti.
sert

sert

Aleykümselam kardeşim.Tamam bu imansızların yaptıkları hiç hoş değil ama müslüman bela okuyan kişi olmamalı.Biz elimizden geldiğince dinimizin emir ve yasaklarını,güzelliklerini öğrenmeye,uygulamaya ve başkalarına da anlatmaya çalışalım.Allah(c.c.),"Habir" olandır bunların hepsini işitendir(Semi).Biz Peygamber efendimizin gittiği yoldan gidelim.Hatırlarsan O peygamberlerin efendisine müşrikler ne işkenceler yapmış,ne iftiralar atmıştı ama O ne yaptı?Hepsini kılıçtan geçirme imkanı varken onları affetti ve cahilliklerini Allah'a havale etti.
sert

sert

B)
sert

sert

Hayırlı günler B)
sert

sert

B)B)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

s.a
allah razı olsun herşey onun izniyle meydana gelmiştir ve gelecektir.aeo;)
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

selamünaleyküm kardeşim,

gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz ALLAH-Ü TEALA (C.C) sizden razı olur inşaALLAH. Bir de insanlar sürekli çok şanslıyım der islamiyette şans kavramı yoktur KADER vardır bunu her defasında kullanılan ortamlarda düzeltmeye çalışıyorum bireysel olarak elimizden geleni yapabilmek duası ile.

selamünaleyküm
sert

sert

evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,

gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz ALLAH-Ü TEALA (C.C) sizden razı olur inşaALLAH. Bir de insanlar sürekli çok şanslıyım der islamiyette şans kavramı yoktur KADER vardır bunu her defasında kullanılan ortamlarda düzeltmeye çalışıyorum bireysel olarak elimizden geleni yapabilmek duası ile.

selamünaleyküm

[b]Aleykümselam,evet haklısın bunu daha çok haberlerde duyuyoruz "şansı yardım etti kurtuldu" diye.Şans kim ki?ne gücü varmış?
Yardım eden yalnızca Allah(c.c.) dır.
sert

sert

B)
selen-arzu

selen-arzu

Üye · 49 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
TESADÜF KELIMESININ KULLANILMAMASI GEREKTIGINI DAHA ÖNCE DUYMUSDUM
AMA TEVAFUK KELIMESINI VE ANLAMINI SIZDEN ÖGRENDIM
ALLAHA EMANET
sert

sert

Öğrenelim ve bilmeyen herkese de anlatalım tesadüf yoktur.Allah'ın iradesi,tasarrufu,ilmi,güç ve kudreti vardır
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

Rabbim razı olsun. Her şeyden haberdar olan yüce Rabb'e hamd-ü senalar olsun. Alemlerin Rabbi Allah herşeyden münezzehtir. hidayet yolundan ayırmasın bizleri.selam ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
sert

sert

nuresma yazdı:
Rabbim razı olsun. Her şeyden haberdar olan yüce Rabb'e hamd-ü senalar olsun. Alemlerin Rabbi Allah herşeyden münezzehtir. hidayet yolundan ayırmasın bizleri.selam ile...

Elhamdülillah B)

Amin B)
enis1981

enis1981

Kıdemli Üye · 115 mesaj

sert yazdı:
rakabe_

rakabe_

Kıdemli Üye · 128 mesaj

s.a kardesim ALLAH razı olsun bu guzel bılgılerı paylastıgın ıcın...inanırmısın kardesim bizde gecen gün bu konu hakkında bir sohbette bulunmustuk. gercekten insan soyle etrafına dikkatlice baksa hicbirseyin tesadüf olmadgını BİR'E muhtac oldugunu ve o BİR'İN DE SÜPHESİZ ALLAH oldugunu görecektir...süphe edenden korusun RABBİM...selam ve dua ile...B)
sert

sert

sert

sert

B)B)B)
beadgirl

beadgirl

Kıdemli Üye · 262 mesaj

ALLAH razı olsun kardeşim sayende bir bilgi daha kazandık.....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.