sağol kardeşim ço hoşuma gitti bu bilgiler ve yorumun
ALLAH senden razı olsun
s.a
4.716 görüntülenme · 55 yanıt
karapece yazdı:
S.A BEN KESİNLİKLE KADININ ÇALIŞMASI KONUSUNA KARŞIYIM
AYAKTA DURABİLMESİ İÇİN ÇALIŞMASI GEREKMİYOR KANAATİNDEYİM KADIN HERZAMAN GÜÇLÜ OLABİLİR EŞİNE HİZMET ETMESİ ONUN GÜÇSÜZ VE ZAYIF OLDUĞUNU GÖSTERMEZ...BEN RABBİMİN RIZASINI KAZANACAKSAM EŞİMİN KÖLESİ OLMAYADA RAZIYIM BU BENİ ALÇALTMAZ AKSİNE YÜCELTİR
SELAM VE DUA İLE
aska mecnun yazdı:
karapece yazdı:
AYAKTA DURABİLMESİ İÇİN ÇALIŞMASI GEREKMİYOR KANAATİNDEYİM KADIN HERZAMAN GÜÇLÜ OLABİLİR EŞİNE HİZMET ETMESİ ONUN GÜÇSÜZ VE ZAYIF OLDUĞUNU GÖSTERMEZ...BEN RABBİMİN RIZASINI KAZANACAKSAM EŞİMİN KÖLESİ OLMAYADA RAZIYIM BU BENİ ALÇALTMAZ AKSİNE YÜCELTİR
SELAM VE DUA İLE
Aleykümselam;
Karapeceye katılıyorum kadınlardaki bu kompleks nedir anlamıyorum... Çalışmanında şartları vardır. usulü adabı vardır... onun için kadın çalışmasın hükmü hepten yalnış olur ihtiyaç içinse neala hiç kadının güçüyle erkeğin güçü bir olurmu? olmaz onun içinde kadının çalışıp çalışmaması hiç birşeyi ifade etmez bence güçlülük bakımından çünkü çalışanlar güçlü çalışmayanlar güçsüz diye bir sınıflandırma ortaya çıkar buda hoş olmaz...
aska mecnun yazdı:
karapece yazdı:
SELAM VE DUA İLE
Aleykümselam;
Karapeceye katılıyorum kadınlardaki bu kompleks nedir anlamıyorum... Çalışmanında şartları vardır. usulü adabı vardır... onun için kadın çalışmasın hükmü hepten yalnış olur ihtiyaç içinse neala hiç kadının güçüyle erkeğin güçü bir olurmu? olmaz onun içinde kadının çalışıp çalışmaması hiç birşeyi ifade etmez bence güçlülük bakımından çünkü çalışanlar güçlü çalışmayanlar güçsüz diye bir sınıflandırma ortaya çıkar buda hoş olmaz...
karapece yazdı:
MÜBAREK ÇALIŞAN KADINLAR ÇALIŞMAYIP OTURSA İŞSİZ DOLAŞAN O KADAR ÇOK ERKEK VAR Kİ ONLAR İŞ BULUR ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VE DÜŞÜNÜN KADINLAR ÇALIŞMASA ERKEKLERİN İŞ BULMA ORANI NE OLUR....
SELAMETLE...
karapece yazdı:
doğru var bende biliyorum ama genelini elealalım..ablaların gülü sümbülü bak şimdi kadın kesinlikle çalışamaz demiyorum ki laf aramızda kalsın erkekleri tembelliğe alıştırmayalım diyorum;):D
karapece yazdı:
PEKİ DİNİ TEBLİĞ İÇİN OKUSUNLAR AMA BAŞLARINI AÇSINLAR DENİYOR AÇILSIN MI GÜZEL KARDEŞİM..DİNİ TEBLİĞ İÇİN FARZI YIKMAK ÇİĞNEMEK Mİ GEREK TABİ BU BİZİM ÜLKEMİZDE BÖYLE DIŞARIDA NASIL PEK BİLMİYORUM AMA ORDA DA PEK UZUN SÜRMEZ HERHALDE ALLAH KAFİRİN KÜFRÜNDEN VE HİLESİNDEN MUHAFAZA ETSİN SELAMETLE
karapece yazdı:
ben başımı açarak cihad edemem ablacım HARAM işleyerek istemem ALLAH BANA RAHMET GÖZÜYLE BAKMAZ SANMIYORUM...ŞU HALİMLE RABBİME KUL OLAMAMIŞKEN BEN DAHA FAZLASINI KALDIRAMAM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10855-ikilemde-kaliyorum-yardimci-olur-musunuz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.