Ben Bir Başörtüsü Engellisiyim...
2.819 görüntülenme · 26 yanıt
RE: Ben Bir Başörtüsü Engellisiyim...
Gerçekten insanı derinden yaralayan bir sorun.İnşaallah en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar.Öğretmenlik, yapmayı çok istediğim bir işti ama ne yazık ki bizlere engel oluyorlar.Varsın olsunlar Allah için sevdiğimiz şeylerden vazgeçmişiz çok mu?İnşaallah bizler şu dünyada yaşamış olduğumuz bu gibi eksiklerin karşılığını ahirette kat kat mükafat olarak geri alacağız.En güzelide bu değil mi zaten..
ALLAH TEALA yardımcımız olsun..
Gerçekten insanı derinden yaralayan bir sorun.İnşaallah en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar.Öğretmenlik, yapmayı çok istediğim bir işti ama ne yazık ki bizlere engel oluyorlar.Varsın olsunlar Allah için sevdiğimiz şeylerden vazgeçmişiz çok mu?İnşaallah bizler şu dünyada yaşamış olduğumuz bu gibi eksiklerin karşılığını ahirette kat kat mükafat olarak geri alacağız.En güzelide bu değil mi zaten..
ALLAH TEALA yardımcımız olsun..
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNB)B)B)B)B)B)SELAMETLE B)B)B)B)B)
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNB)B)B)B)B)B)SELAMETLE B)B)B)B)B)
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
Allah razı olsun paylaşımınızdan dolayı ..Bende başörtü engellisiyim ..Sabretmek lazım çünkü rabbim neylerse güzel eyler vardır ...Allah yar ve yardımcımız olur inşallh..Allaha emanet olun..selamunaleyküm
Allah razı olsun paylaşımınızdan dolayı ..Bende başörtü engellisiyim ..Sabretmek lazım çünkü rabbim neylerse güzel eyler vardır ...Allah yar ve yardımcımız olur inşallh..Allaha emanet olun..selamunaleyküm
Cümlemizden Kardeşlerim inş. bugun kü Radyo Prog. bu yazıyı seslendiricem beklerim inş. ozaman daha iyi etkili olucagına inanıyorum.
Dinlemek için sitemiz içinde ki Radyo bölümünden dinleye basmanız yeterli
Programım Saat: 22:00 başlıyor...
Cümlemizden Kardeşlerim inş. bugun kü Radyo Prog. bu yazıyı seslendiricem beklerim inş. ozaman daha iyi etkili olucagına inanıyorum.
Dinlemek için sitemiz içinde ki Radyo bölümünden dinleye basmanız yeterli
Programım Saat: 22:00 başlıyor...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10851-ben-bir-basortusu-engellisiyim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ben bir basörtüsü engellisiyim Islamda Kadının Yeri ve Önemi 1 cevap
- Grup nasihat başörtüsü İlahiler ve Ezgiler 10 cevap
- Başörtüsü Karşitlarina 100 Puanlik Uzman Sorusi!!! Boykot 50 cevap
- "Kuran'da başörtüsü yok!!!" İDDİA!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- BAŞÖRTüsü Nasihatler 5 cevap
- ::::.....Başörtüsü sinevizyonu...::::: Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.