Harika bir fon ve harika bi anlatım.
Hz. Ömerin oğlu hz. Abdullah: Ölünceye kadar adını her duyduğunda ağlardı.
Hz. Enes: Sevgilimden ayrılalı seksen sene oldu ama Allaha yemin ederim onu rüyamda görmediğim tek gün bile geçirmedim.
2.782 görüntülenme · 29 yanıt
tebessumd yazdı:
KARDEŞİM ALLAH CC RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.B)B)B)
meftun61 yazdı:
YA RASULELLAH BİR ŞEHİT BİLE ÖLMEZKEN SANA NASIL ÖLDÜ DİYEBİLİRİZ.SEN HALA 40 YAŞINDASIN VE HALA ÜMMETİNİN BAŞINDASIN.SANA BİNLERCE SELAM OLSUN YA HABİBULLAH.EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM.
Birnur yazdı:
Allah razı olsun Mustafa-xtar , ben Said Aksoy kitabında da okumuştum ozamanda gözyaşlarımı tutamamıştım. Emeğinize sağlık..B)
mustafa_xtar yazdı:
Birnur yazdı:
Allah razı olsun Mustafa-xtar , ben Said Aksoy kitabında da okumuştum ozamanda gözyaşlarımı tutamamıştım. Emeğinize sağlık..B)
Amin ecmain. Kitabınıda okumalı demi ;) Hangi kitapevinin yayını bilgi verirmisiniz kitap hakkında
Allaha emanet olun
meftun61 yazdı:
EVEEEEETTT BENDE ÖYLE DEDİMM
mustafa_xtar yazdı:
Kopyala - Yapıştır
Hz. Enes: Sevgilimden ayrılalı seksen sene oldu ama Allaha yemin ederim onu rüyamda görmediğim tek gün bile geçirmedim.
tsunami yazdı:
s.a
allah razı olsun.;)
mustafa_xtar yazdı:
Kopyala - Yapıştır
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10760-soruyorum-sevildi-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.