Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden geri çıkarılmıştı. Hastanede vefat eden genç aynı gün hoca tarafından yıkanmış, cenaze kılınıp defnedilmişti. Görgü tanıkların, akrabaların ve doktorların ifadelerine göre genç siyah saçlı, hiç bir yerinde kırık, dövülme veya işkence yeri olmadıĝı şekilde defnedilldiĝini ifade ediyorlar. Fakat gömüldükten üç saat sonra babası doktorların oĝlunun ölüme sebep olan dianoza şüphe eder ve oĝlunun kabirden çıkartılıp otopsi yapılmasına talep etmişti.
Kabir Azabı ( Lütfen herkes okusun ! )
1.754 görüntülenme · 4 yanıt
Arkadaşlar konunun tamamı zipli dosyada resimlerle beraber anlatılmaktadır ...
Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden geri çıkarılmıştı. Hastanede vefat eden genç aynı gün hoca tarafından yıkanmış, cenaze kılınıp defnedilmişti. Görgü tanıkların, akrabaların ve doktorların ifadelerine göre genç siyah saçlı, hiç bir yerinde kırık, dövülme veya işkence yeri olmadıĝı şekilde defnedilldiĝini ifade ediyorlar. Fakat gömüldükten üç saat sonra babası doktorların oĝlunun ölüme sebep olan dianoza şüphe eder ve oĝlunun kabirden çıkartılıp otopsi yapılmasına talep etmişti.
RE: Kabir Azabı ( Lütfen herkes okusun ! )
ÖNEMLİ DEĞİL BİLGİLENDİRMEN YETERLİ AMA BU SAHTE BİR OLAY
İLK GÖRDÜĞÜMDE BENDE ETKİLENMİŞTİM..
AMA TAMAMEN DÜZMECE BİLGİN OLSUN İSTEDİM..
YİNEDE KUSURA BAKMA KARDEŞİM HATAM OLDU İSE..
YTANILMANI İSTEMEM..
ALLAHA EMANET OL..
ÖNEMLİ DEĞİL BİLGİLENDİRMEN YETERLİ AMA BU SAHTE BİR OLAY
İLK GÖRDÜĞÜMDE BENDE ETKİLENMİŞTİM..
AMA TAMAMEN DÜZMECE BİLGİN OLSUN İSTEDİM..
YİNEDE KUSURA BAKMA KARDEŞİM HATAM OLDU İSE..
YTANILMANI İSTEMEM..
ALLAHA EMANET OL..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10687-kabir-azabi-lutfen-herkes-okusun · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Lütfen dikkat!!! Herkes okusun ve paylaşsın lütfen ! Genel Konular 3 cevap
- Kabir azabının sebepleri nelerdir? Kabir azabı çekmeyecek olanlar kimlerdir? İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
- Kabir hayatı ve kabir azabı Dini sohbet 2 cevap
- ARKADAŞLIĞA DAİR!!!!!!!!!!!!(LÜTFEN HERKES OKUSUN) Dini sohbet 4 cevap
- Lütfen Herkes Okusun *-* Dirilen şehit*-* H.z. Ebubekir *-*-* Muhteşem Bir Menkibe Dini sohbet 7 cevap
- Dinimiz flörte izin verir mi? ( Herkes dikkatle okusun lütfen ) Dini sohbet 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.