MÜTHİŞ DAMLALAR..
5.051 görüntülenme · 41 yanıt
RE: MÜTHİŞ DAMLALAR..
Allah razı olsun. süper şeyler bunlar... Alemlerin Rabbine hamdolsun.
selam ile...
Allah razı olsun. süper şeyler bunlar... Alemlerin Rabbine hamdolsun.
selam ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
ALLAH'IN SELAMI VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
YALNIZ ALLAH'A İNAN VE ALLAH'IN EMİRLERİNİ YERİNE GETİR
ireme kardeş inanın çok mütiş şeyler bunlar . işte burada yüce allahın büyüklüğünü gösteren müthiş bir tablo. ben hayran kaldım bu güzel şeyleri nereden buldunuz.......bytullah__99****.okyanuslardaki balıklar adedince size dua ediyorum ..allahın rahmeti bereketi senin ve sevdiklerinin üzerine olsun... selam.ve.dua.ile
ireme kardeş inanın çok mütiş şeyler bunlar . işte burada yüce allahın büyüklüğünü gösteren müthiş bir tablo. ben hayran kaldım bu güzel şeyleri nereden buldunuz.......bytullah__99****.okyanuslardaki balıklar adedince size dua ediyorum ..allahın rahmeti bereketi senin ve sevdiklerinin üzerine olsun... selam.ve.dua.ile
ireme kardeş inanın çok mütiş şeyler bunlar . işte burada yüce allahın büyüklüğünü gösteren müthiş bir tablo. ben hayran kaldım bu güzel şeyleri nereden buldunuz.......beytullah__99****.okyanuslardaki balıklar adedince size dua ediyorum ..allahın rahmeti bereketi senin ve sevdiklerinin üzerine olsun... selam.ve.dua.ile
ireme kardeş inanın çok mütiş şeyler bunlar . işte burada yüce allahın büyüklüğünü gösteren müthiş bir tablo. ben hayran kaldım bu güzel şeyleri nereden buldunuz.......beytullah__99****.okyanuslardaki balıklar adedince size dua ediyorum ..allahın rahmeti bereketi senin ve sevdiklerinin üzerine olsun... selam.ve.dua.ile
ALEYKÜM SELAM....RABBİMİZİN RAHMETİ,BÜYÜKLÜĞÜ VE GÜZELLİĞİ...ALLAH (CC) CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE....
fatma_nur yazdı:
s.a
maşAllah kardeşim gerçektende çok güzel yaratmış rabbimiz emeğinize sağlık Allah razı olsun inşAllah
ALEYKÜM SELAM....RABBİMİZİN RAHMETİ,BÜYÜKLÜĞÜ VE GÜZELLİĞİ...ALLAH (CC) CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE....
Allah senden razi olsunB)
Emegine yüregine saglikB)
Rabbim herseyi oldugu gibi bunlarida özene bözene yaratmis, ve bizlerede o güzel seyleri sunmus. SANA SÜKÜRLER OLSUN YARABBIM
B)ALLAHÜMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI SEYYIDINA MUHAMMEDB)
Esselamn aleykümB)
Rabbim herseyi oldugu gibi bunlarida özene bözene yaratmis, ve bizlerede o güzel seyleri sunmus. SANA SÜKÜRLER OLSUN YARABBIM
Esselamn aleykümB)
ALEYKÜMSELAM GÜZEL KARDEŞİM....RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH....RABBİMİZE BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...SELAM VE DUA İLE...
hatice-e yazdı:
Esselamn aleykümB)
ALEYKÜMSELAM GÜZEL KARDEŞİM....RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH....RABBİMİZE BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...SELAM VE DUA İLE...
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM....ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN İNŞAALLAH...SELAMETLE....
turhulu yazdı:
B)B)B)selamınaleyküm çok çok çokharikave çok canlı allahın merhameti üzerine olsun
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM....ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN İNŞAALLAH...SELAMETLE....
Çok güzeller kardeşim eline sağlık B)
Çok güzeller kardeşim eline sağlık B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10643-muthis-damlalar · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.