Alıntıdır...B) :(:(:(:(
Yargısız İnfaz!!!
2.479 görüntülenme · 12 yanıt
Çok eski zamanlarda bir dağ evinde yeni doğmuş olan kundaktaki bebeğiyle yaşayan genç bir dul kadın vardır.Eşini yeni kaybetmiştir.Hergün Allah (c.c)a kendisine bir dost vermesi için dua etmektedir.Bir gün kapısının önünde yaralı bir gelincik bulur.Onu evine alır ve kısa zamanda iyileştirir.Ama bu kısa zamanda gelincik ona,o da gelinciğe alışmıştır.Yani gelincik az da olsa evcilleşmiştir.Fakat kadın, benim evde olmadığım bir vakitte acaba bebeğime bir şey yaparmı diye düşünüp dururmuş.Yine kendisine başka bir dost bulamama korkusuyla gelinciği bırakmayı istemiyormuş.Bu kaygılarla yaşarken kadın bir gün dağa odun almaya gitmiş.Elbette aklı yine evde...Odununu alıp bir an önce eve gelmiştir kadın. Kapıyı açar açmaz karşısında ağzı kan içinde gelinciği görünce bebeğe bir şey yaptığını düşünerek sırtındaki odunu keskin bir hamleyle yere bırakarak eline aldığı bir odun parçasıyla gelinciği tek darbede öldürür.Koşarak bebeğinin olduğu odaya gider.Gördüğü manzara karşısında donup kalır.Oysa gelincik bebeğe saldıran bir yılanı öldürmüştür ve bu yüzden ağzı kan içindedir. selam ve dua ile
RE: Yargısız İnfaz!!!
selamun aleyküm lana kardeşim.ben bu hikayeyi ne zaman duysam yada okusam çok farklı duygular yaşıyorum.ve biliyor musun kardeşim bu yargısız infaz yüzünden ne kalpler kırılıyor .anlamadığım bir şey var.neden her zaman insalar kendi penceresinden bakmayı hep yeğlerler,neden hiç bir zaman karşısındaki insanın bulunduğu koşullar ve hissettiği duyguları hiç hesaba katmadan kendi penceresinden bakıp infaz yaparlar anlamış değilim.ve bir şeyi çok iyi biliyorum ki o yargısız infaz yüzünden hem kendileri hemde karşılarındaki insan çok kırılıyor..benim tüm kardeşlerimden bir nasihatım var;hayatta asla peşin hükümlü olmayın.hayatı bir dörtgen yada beşgen olarak düşünün .sadece size görünen bir kenar yoktur..eğerki bakarsanız bir çok kenarlarda bulacaksınız..paylaştığın için sağolasın kardeşim..selam ve dua ile..
selamun aleyküm lana kardeşim.ben bu hikayeyi ne zaman duysam yada okusam çok farklı duygular yaşıyorum.ve biliyor musun kardeşim bu yargısız infaz yüzünden ne kalpler kırılıyor .anlamadığım bir şey var.neden her zaman insalar kendi penceresinden bakmayı hep yeğlerler,neden hiç bir zaman karşısındaki insanın bulunduğu koşullar ve hissettiği duyguları hiç hesaba katmadan kendi penceresinden bakıp infaz yaparlar anlamış değilim.ve bir şeyi çok iyi biliyorum ki o yargısız infaz yüzünden hem kendileri hemde karşılarındaki insan çok kırılıyor..benim tüm kardeşlerimden bir nasihatım var;hayatta asla peşin hükümlü olmayın.hayatı bir dörtgen yada beşgen olarak düşünün .sadece size görünen bir kenar yoktur..eğerki bakarsanız bir çok kenarlarda bulacaksınız..paylaştığın için sağolasın kardeşim..selam ve dua ile..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK...B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK...B)
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
çok güzel paylaşım sağolasın kardeşim.. Allah senden razı olsun..
şu dünyada en çok kızdığım şeylerden biri ise yargısıs infaz diyeri
ise haksız yere iftiraya uğramaktır...Allah hepimizi bunlardan korusun..
B) Allah vazgeçmez kulundan,öksüzünden,dulunda kainatı
verseler ayrılmam hak yolundanB)
çok güzel paylaşım sağolasın kardeşim.. Allah senden razı olsun..
şu dünyada en çok kızdığım şeylerden biri ise yargısıs infaz diyeri
ise haksız yere iftiraya uğramaktır...Allah hepimizi bunlardan korusun..
B) Allah vazgeçmez kulundan,öksüzünden,dulunda kainatı
verseler ayrılmam hak yolundanB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1062-yargisiz-infaz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.