SOKAKTAN MEKTUP VAR

62.370 görüntülenme · 1.711 yanıt

Paylaş:
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

kasım hadiGüzelce Yarayi Pansuman Etmiş.

nurahmet aslında yürüyememenin ne kadar zor olduğunu bildiği için,bu köpeğe daha çok ilgi göstermeye başlamış..zamanının çoğunu onunla geçiriyormuş..
tek istediği,biran önce yürüyebilmesiymiş..:evet
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

bu arada köpeğin cinsini merak etmiş ve internette araştırmaya başlamış..
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

ama ,bulamıyormuş..
çünkü bu köpek diğerlerinden çok farklıymış..
ağlayabiliyormuş...gözlerinden sürekli yaşlar süzülüyormuş..ve internette de böyle bi cinse hiç rastlamamış..

(HAŞR SURESİ,24)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Bir ak sakallı dede kapısını çalmış ve Allah rızası için bir lokma yemek verir misiniz. Kız şaşkın halde
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
firdes

firdes

böyle üzgün,gözleri dolu dolu olan bi köpekle,nurahmetin de üzüntüsü sürekli artıyormuş..annesi ne yapacağını bilemeden,sadece oğluna "üzülme,iyileşecek inşallah"diyerek teselli veriyormuş..:gulegule

(HAŞR SURESİ,24)
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Dedeye Bakmiş Ve Tabiki Veririm Demiş Onu Içeri Buyur Etmiş
firdes

firdes

leyla BelginBir ak sakallı dede kapısını çalmış ve Allah rızası için bir lokma yemek verir misiniz. Kız şaşkın halde

tabii bekleyin..hatta içeri buyrun diyerek yaşlı adamın içeri gelmesini istem..:evet

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

kasım hadiDedeye Bakmiş Ve Tabiki Veririm Demiş Onu Içeri Buyur Etmiş

yaşlı adam çok bitkin bi halde,bi anlık içeriye bakmış..

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

firdes yaşlı adam çok bitkin bi halde,bi anlık içeriye bakmış..

İÇERİSİNİN ÜZÜNTÜ VE GÖZYAŞLARIYLA DOLU OLDUĞUNU FARKETMİŞ VE
"HALİMDEN ANLAYAN BİRİLERİ BU HANEDE MUTLAKA VARDIR"
DİYEREK,İÇERİYE GİRMEYİ KABUL ETMİŞ..

(HAŞR SURESİ,24)
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

Dip Not:
*aslinda Bu Ak Sakalli Adam Hikayeyi Oluşturma Fikrini Daha önce Devamini Sen Getir Diye Başlik Atip Bu Hikayeyi Yayinlamiş Yayinlamişta Kitabi Basacak Yayin Evi Bulalamiş.neyse Zamanla Bu Hikayenin Oluşumu Için Hafize Abla Yeniden Devreye Girmiş.

*bu Girişim Daha önce Karneyn Isimli üye Tarafindan Sitede Denenmiştir. Fikirin Ilk Sahibi Karneyndir.
... belagat..
firdes

firdes

sengulDip Not:
*aslinda Bu Ak Sakalli Adam Hikayeyi Oluşturma Fikrini Daha önce Devamini Sen Getir Diye Başlik Atip Bu Hikayeyi Yayinlamiş Yayinlamişta Kitabi Basacak Yayin Evi Bulalamiş.neyse Zamanla Bu Hikayenin Oluşumu Için Hafize Abla Yeniden Devreye Girmiş.

*bu Girişim Daha önce Karneyn Isimli üye Tarafindan Sitede Denenmiştir. Fikirin Ilk Sahibi Karneyndir.

bilgi için teşekkürler..ben şahsım adına,Karneyn isimli üyeye rastlamadım,varsa da ilgimi çekmemiş ..yayın evi falan..mizahi yaklaşım galiba..hafize annemize saygılarımız sonsuz...alıntılarla güzellikler katılabilir..:evet
selam ve dualarımla..

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

firdes İÇERİSİNİN ÜZÜNTÜ VE GÖZYAŞLARIYLA DOLU OLDUĞUNU FARKETMİŞ VE
"HALİMDEN ANLAYAN BİRİLERİ BU HANEDE MUTLAKA VARDIR"
DİYEREK,İÇERİYE GİRMEYİ KABUL ETMİŞ..

nurahmetle gözgöze gelmiş bi an..yaşlı adam sanki tüm dertlerini unutmuş gibi;"geçmiş olsun evlat,ALLAH cc sabırlar versin ve yardımcın olsun" demiş..ve nurahmet köpeğini göstererek,"şuanda ben değil,onun yardıma ihtiyacı var..önce onun için dua edermisiniz"demiş..

(HAŞR SURESİ,24)
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

VE YAŞLI ADAMIN GÖZLERİNDEN YAŞLAR SÜZÜLMÜŞ BANA BELKİ HERKEZ YARDIM EDEBİLİR AMA BU HAYVANIN BENDEN FAZLA YARDIMA İHTİYACI VAR DEYİP KİMSEYE GÖRÜNMEDEN ÇIKMIŞ GİTMİŞ MEĞER DEDE HIZIR ALEYHİSSELAMMIŞ

NOT.. ÇOCUKLAR HİKAYELERE ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPMIŞSINIZ ALLAH RAZI OLSUN İNANIN Kİ BEKLEMİYORDUM BİRDE EVDE DEĞİLDİM FORUMU YÜRÜTMEK İÇİN ŞİMDİ AÇINCA SEVİNDİM HADİ SİZ DEVAM EDİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Hızır aleyhiselam çok mübarek bir insanmış...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
kasım hadi

kasım hadi

HADİ ANNECİGİM SEN BİR BAŞLIK BUL VE MASALA BAŞLAYALIM.
kasım hadi

kasım hadi

Duasi Makbul Bir Allah Dostuymuş
_Resul_

_Resul_

Bir gün bir çocuk ilim öğrenmek istiyormuş..Tabi hızır (a.s) 'ında Allah(c.c) tarafından verilen muhteşem bir ilmi varmış kimya ilmi çok kuvvetliymiş..
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
kasım hadi

kasım hadi

çocuk, Ellerini Semaya Kaldirmiş,ve Dua Etmiş.allahim Ilminden Banada Ilim Ver.dostlarinla Dost Eyle
_Resul_

_Resul_

Ve Çocuk Allah(c.c) emir ve yasaklarını yerine getirip peygamberefendimizin sünnetiyle yaşamaya çalıştığından..
Allah(c.c) onun duasını kabul etmiş...
Ve kız çalışarak çok başarılı işler yapmış..
kasım hadi

kasım hadi

Bu Başarilarla Devam Ederken,içindeki Allah Aşki Onu çepe çevre Kuşatmiş.yine Dua Etmiş Allahim Senin Sevdigin O Evliya Kullarini Bana Göster.bende Onlari Taniyayim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.