ysmnkaoss.a
talipamca hikaye çook güzeldi, teşekkürler....
ALLAHA EMANET OLUNUZ
VeAleynaAleykümSelam Yasemin Yeğenim,beğendinize sevindim,asıl ben sizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim.Sizde Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
62.372 görüntülenme · 1.711 yanıt
ysmnkaoss.a
talipamca hikaye çook güzeldi, teşekkürler....
ALLAHA EMANET OLUNUZ
konakEvet güzel ve özel mesajlar sunan paylaşımınız için Rabbim sizden razı olsun. Selam ve dua ile...
Gonlumun_guluSelamun aleykum allah razi olsun.ders veren bir konu:B Allah'a emanet olun.
kasirgaES SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
ÇOK GÜZEL BİR YAZI..
HAYAT ONU KULLANMAYI BİLENE GÜZELLİKLER VERİR. ARAMA GEREKSİZ YERLERDE KULLANMA KILAVUZU. YARADAN SENİN FITRATINDA HERŞEYİ VERMİŞ, DÖN BİR BAK KENDİNE VE DÜŞÜN.. İLLA İSTİYORSAN KILAVUZ ONUDA VERMİŞ ALEMLERİN RABBİ OKU UMMUL KİTAB OLAN KUR'AN_I KERİMİ, UYGULA HADİSLERİ.
HAYATI CİDDİYE ALDIĞIN KADAR HAYAT SENİ CİDDİYE ALIR.
SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN.
ÖNCE İÇTEN BİR SELAM, HOŞ BİR KELAM, TATLI BİR TEBESSUM ELBET KAT KAT GETİRİR GÜZELLİKLERİ...
İNŞALLAH HAYATA SESLENİSİMİZ HEP GÜZEL OLURDA YANKILARINI GÜZEL ALIRIZ.
SELAM VE DUA İLE....

EBRARNISA;484452
SELAMÜN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL VE ÇOK ANLAMLI BİR YAZI...VERMEDİĞİMİZİ İSTEMEK HAKKIMIZ OLAMAZ DEĞİLMİ.
HANİ BAZEN BİRİLERİNDEN , BİRŞEYLERDEN ŞİKAYETÇİ OLUR DURURUZYA, HERKESTE , HERŞEYDE KUSUR BULURUZ... HALBUKİ TÜM BUNLAR BİZDEDİR. BİZDEN KARŞIYA VE OLAYLARA YANSIYANLARDIR.
ALLA RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN...
gecekondu selamun aleykümm çok güzel anlamlı bi paylaşım olmuş Allah razı olsun talip amca Bende sayenizde böyle güzel konuları okudukça Sevgili saygılı bir evlat olmaya bir insan olmaya gayret ediyorum ne ekersen onu biçersin :) Allah(c.c.) emanet olun

selennyçok anlamlı bi paylaşım omuş allah razı olsun
MDtekikÇok güzel emeginize saglık
<DAMLA>Bir gün Mecnun hasta olup yatağa düşer. Tedavî için bir doktor çağırırlar. Doktor "Damardan kan almak gerek'" diyerek Mecnun' un kolunu bağlar. Tam iğneyi batıracağı sırada Mecnun bağırır;
"-Ey doktor, bırak! Ücretini al ve git. Bu hastalıktan öleyim, zararı yok. Vazgeç kan almaktan. "
Doktor Mecnun'a
"-Sen çöllerde kükremiş arslanlardan korkmuyorsun da koluna bir iğne batmasından mı korkuyorsun?"
diye sorar.
Mecnun'un cevabı şu olur;
"-Ben neşterden korkmuyorum. Benim vücudum,
varlığım Leyla ile doludur. Korkarım ki benim kolumu
yararken Leyla'yı incitirsin, işte ben bundan
korkuyorum."
MESNEVİ: "-Varlığımdan bir addan başka bir şey kalmadı. Ey güzelim, vücudumda senden başka bir varlık yok. Bu sebeple sirke, bal denizinde nasıl yok olursa, ben de sende öyle yok olurum."
Aşkâ MecnunBir gün Mecnun hasta olup yatağa düşer. Tedavî için bir doktor çağırırlar. Doktor "Damardan kan almak gerek'" diyerek Mecnun' un kolunu bağlar. Tam iğneyi batıracağı sırada Mecnun bağırır;
"-Ey doktor, bırak! Ücretini al ve git. Bu hastalıktan öleyim, zararı yok. Vazgeç kan almaktan. "
Doktor Mecnun'a
"-Sen çöllerde kükremiş arslanlardan korkmuyorsun da koluna bir iğne batmasından mı korkuyorsun?"
diye sorar.
varlığım Mevla ile doludur. Korkarım ki benim kolumu
yararken Mevla'yı incitirsin, işte ben bundan
korkuyorum."
MESNEVİ: "-Varlığımdan bir addan başka bir şey kalmadı. Ey sevgilim, vücudumda senden başka bir varlık yok. Bu sebeple sirke, bal denizinde nasıl yok olursa, ben de sende öyle yok olurum."
Aşkına oldum Aşka Mecnun Ey sevgili.
-bende haytayım şuanki durumumu ifade etmişsiniz üzerime alınıyorum Çünkü derdim o'dur sevdiğimde o dur. Bir mahsuru yoksa derdime derman olsun diye kendime derledim paylaşım için teşekkür ederim, ALLAH c.c. razı olsun :gulegule ALLAH c.c. emanet olun selam ve dua ile kalınız
<DAMLA>Bir gün Mecnun hasta olup yatağa düşer. Tedavî için bir doktor çağırırlar. Doktor "Damardan kan almak gerek'" diyerek Mecnun' un kolunu bağlar. Tam iğneyi batıracağı sırada Mecnun bağırır;
Doktor Mecnun'a
diye sorar.
varlığım Leyla ile doludur. Korkarım ki benim kolumu
yararken Leyla'yı incitirsin, işte ben bundan
korkuyorum."
MESNEVİ: "-Varlığımdan bir addan başka bir şey kalmadı. Ey güzelim, vücudumda senden başka bir varlık yok. Bu sebeple sirke, bal denizinde nasıl yok olursa, ben de sende öyle yok olurum."
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1052-sokaktan-mektup-var · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.