RECEB-I KAMERselamun aleyküm niğdeli kardeşim;
Rabbim sizlerden ebeden,daimen razı olsun inşAllah..gerçekten çok güzel,güzel ötesi bir paylaşımdı..o kadar duygulandımki okurken anlatamam..bir satırda nedenini bilmiyorum ama hıçkırarak ağlıyorum denilmiş..galiba ben sebebini biliyorum bu ağlayışın..insan ne denli aciz,günahkar olduğunu anlayınca öyle bir ağlayası geliyorki..hele bir de Rabbinin ne kadar rahmetli olduğunu,O'nun rahmet hazinesinin bitmek tükenmek bilmeyeceğini anlayınca öyle bir ağlayası geliyorki insanın..kainattaki her eser lisan-ı haliyle ALLAH diyor..bülbül ötüşüyle,güneş doğmasıyla,yağmur yağmasıyla..balık suda süzülmesiyle,rüzgar esmesiyle..herşey,herbir eser bu güzel ve kafiyeli ismi zikrediyor..ALLAH,ALLAH,ALLAH..aliye kardeşimizin de belirttiği gibi içimiz ısıtan bir paylaşımdı..bir ekleme de ben yapacak olursam içimizi ısıtan,gönlümüzü ıslatan güzel bir paylaşımdı..Rabbim razı olsun sizden emeğinize sağlık olsun inşAllah kardeşim..bu güzel,tefekkürvari,beni alıp derine götüren paylaşımınız için çok teşekkür ederim kendi adıma..şu an o kadar güzel bir ruh halindeyim ki anlatamam..
Rabbime emanet olunuz kardeşim..selamun aleyküm
ve aleyna aleyküm selam Recep kardeşim.
Rabbimiz sizden de her daim memnun ve razı olsun inşaAllah. Çok teşekkür ederim. Beğenmiş olmanıza sevindim. MaşaALLAH kardeşim, yorumunuz için sağolun..Mevlam razı olsun inş. Yorumunuz da bizim gönlümüzü ıslattı gerçekten, eyvallah kardeşim. Kainattaki her bir eserden Rabbimizi c.c bulabilmeyi, esmasını ve sıfatlarını görebilmeyi, acziyetimizin farkında olmayı, kalpleri ve dilleri daim zikirle meşgul olan kullardan olabilmeyi nasip eylesin bizlere Rabbimiz inşaAllah..
Böyle bir güzelliğe sebep olduysa bu paylaşım, sevinirim kardeşim.
Emaneti verene emanet olun inşaAllah.Hayırlı cumalar. Selam ve acizane dualar ile.
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu