allah'ın resimli 99 ismi ve meali
14.396 görüntülenme · 46 yanıt
RE: allah'ın resimli 99 ismi ve meali
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL ANLATIM ŞEKLİ,YENİ GÖRDÜM.EMEĞİNE SAĞLIK,AYETLERLE ANLATIM DAHA BİR GÜZEL.
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL ANLATIM ŞEKLİ,YENİ GÖRDÜM.EMEĞİNE SAĞLIK,AYETLERLE ANLATIM DAHA BİR GÜZEL.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
BENDE EKRAN KORUCU BİR SLAYT VAR www.kuranikerim.com dan indirdim.
BENDE EKRAN KORUCU BİR SLAYT VAR www.kuranikerim.com dan indirdim.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM, EMEĞİNİZE SAĞLIK, ÇOK GÜZEL..SELAMETLE KALIN
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM, EMEĞİNİZE SAĞLIK, ÇOK GÜZEL..SELAMETLE KALIN
hepsiçok güzel ama eksik var sanki değil mi?el-mü'min,el-aliyy,el-celil,el-ehad,el-muahhir,el-berr,el-afüvv,zü'l-celali,el-muksit,ecami,elganiyy,el-varis,er-reşid yanlışım yoksa. eğer bunlarıda eklerseniz çok memnun olurum.ALLAH RAZI OLSUN.B)B)
hepsiçok güzel ama eksik var sanki değil mi?el-mü'min,el-aliyy,el-celil,el-ehad,el-muahhir,el-berr,el-afüvv,zü'l-celali,el-muksit,ecami,elganiyy,el-varis,er-reşid yanlışım yoksa. eğer bunlarıda eklerseniz çok memnun olurum.ALLAH RAZI OLSUN.B)B)
çok güzel insan bunları görünce duygulanıyo ben okudukca ürperdim korktum birtufa oldum kelimeler yetmiyo selamun aleykum
çok güzel insan bunları görünce duygulanıyo ben okudukca ürperdim korktum birtufa oldum kelimeler yetmiyo selamun aleykum
selamün aleyküm kardeslerim. Allah razı olsun kardes emegine sağlık!... seni baya ugrastırmıs ama böyle birsey ugrasmak bizlerin için ne mutlu degil mi kardesim!...
selamün aleyküm kardeslerim. Allah razı olsun kardes emegine sağlık!... seni baya ugrastırmıs ama böyle birsey ugrasmak bizlerin için ne mutlu degil mi kardesim!...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10503-allah-in-resimli-99-ismi-ve-meali · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.