tsunami yazdı:
S.A
ALLAH C.C. RAZI OLSUN.
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK NE KADAR DOĞRU YAZMIŞSIN.AEO.;)
A.S.RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN..İNŞ..SAĞOLUN..SELAMETLE..
8.766 görüntülenme · 72 yanıt
tsunami yazdı:
S.A
ALLAH C.C. RAZI OLSUN.
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK NE KADAR DOĞRU YAZMIŞSIN.AEO.;)
makinaci06 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GERÇEKTEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜRSEK NE GAM KALIYO NE KEDER.RABBİM SENİ SEVDİKTEN SONRA DÜNYA ÜSTÜNE GELSE NE YAZAR DEĞİLMİ ZATEN AMAÇ O'NU ARAMAK DEĞİL Mİ BU DÜNYADA BULUNCADA HİÇ KAYBETMEMEK RABBİM YARATILIŞ GAYEMİZDEN AYRI DÜŞÜRMESİN BİZİ.EMEĞİNE GÖNLÜNE SAĞLIK KARDEŞİM....[/quote
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞ..GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..SELAMETLE..
zarife_76 yazdı:
cok guzel, hayirlisi deriz ama sonuc hosumuza gitmezse yinede kiriliriz demeyizki buymus hayirlisi diye.
konuyla ilgili degil ama bisey sorcam eger ordaysaniz?
nuresma yazdı:
Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız. Allah'a hamdolsun...
deren75 yazdı:
s.a. öyle güzel bir paylaşım olmuşki Allah razı olsun şu zor zamanımda çok iyi geldidualarımızda darda olan mümin kardeslerimizi unutmayalım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
hkb yazdı:
yüce ALLAH'ın kullarına verdiği en büyük mutluluklardan biri de bu.insan en yalnız kaldığı anda bile ALLAH'ın varlığına güvenerek tekrar huzur buluyor.ALLAH kullarını hiçbir zaman zor durumda bırakmaz.derdi veren ALLAH dermanını da verir elbet.bu dünya bir sınavdan ibaretse zaten yaşamamız gereken zorluklar da bu sınavın bir parçası...ne mutlu bize ki bir sıkıntıyla karşılaştığımızda ALLAH'tan hayırlısını isteyebiliyoruz.herşeyin ALLAH'tan geldiğini bilip ona dua ederek yardım diliyebiliyoruz.düşünüyorum,şimdi içinde olduğum durumda ALLAH'a güvendiğim O'nun beni bu durumdan kurtarıcağını bildiğim için daha kolay dayanabiliyorum.ALLAH bize yardımı sadece O'ndan ummayı nasib etsin İNŞALLAH...
Tayfun_Dokgoz yazdı:
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK SAOLUN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10475-rabbin-sana-ne-darildi-ne-de-seni-birakti · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.