evindar için hepinizi bekliyorum.

1.922 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

Selamünaleyküm kardeşlerim kötü bi bayram geçirdim ve benim gibi evindar kardeşimde öyle kardeşimizin teyzesi HAKKIN rahmetine kavuştu ve ben teyzemiz için 41 yasin okuyalım diyorum rabbim tüm ölülerimizin makamını cennet eyler inşallah şimdiden rabbim hepinizden razı olsun sevabınızı yazsın inşallah.

selamünaleyküm.
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: hepinizi bekliyorum.

sevvalmina yazdı:
Selamünaleyküm kardeşlerim kötü bi bayram geçirdim ve benim gibi evindar kardeşimde öyle kardeşimizin teyzesi HAKKIN rahmetine kavuştu ve ben teyzemiz için 41 yasin okuyalım diyorum rabbim tüm ölülerimizin makamını cennet eyler inşallah şimdiden rabbim hepinizden razı olsun sevabınızı yazsın inşallah.

selamünaleyküm.

ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN...CENNETİDE FİRDEVS OLUR..İNŞ..OKUYALIM..İNŞ...RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN..İNŞ..SELAM İLE..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
sevvalmina

sevvalmina

m_muaz yazdı:
sevvalmina yazdı:

selamünaleyküm.

ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN...CENNETİDE FİRDEVS OLUR..İNŞ..OKUYALIM..İNŞ...RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN..İNŞ..SELAM İLE..

amin kardeşim inşallah sayısınıda söylerseniz iyi olur

selamünaleyküm.
m_muaz

m_muaz

sevvalmina yazdı:
m_muaz yazdı:
sevvalmina yazdı:

selamünaleyküm.

selamünaleyküm.

A.S. KARDEŞİM HAKKINIZI HELAL EDİN..5 OKUYAYIM İNŞ..ALLAH RAZI OLSUN..
m_muaz

m_muaz

sevvalmina yazdı:
m_muaz yazdı:
sevvalmina yazdı:

selamünaleyküm.

selamünaleyküm.

A.S. KARDEŞİM HAKKINIZI HELAL EDİN..5 TANE.. OKUYAYIM İNŞ..ALLAH RAZI OLSUN..
etruce

etruce

Kıdemli Üye · 192 mesaj

allah mekanını cennet etsin inşallah..bende 5 tane yasin i şerif okurum
tugba_m

tugba_m

Mübarek Üye · 606 mesaj

3 tanede ben alıyorum canım kardeşim.
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

S.A. ABLAM,
HAYIRLI BİR ADIM DAHA, BEN ARTIK BU GİBİ DURUMLARI GARİPSEMİYORUM. İNANIYORUM Kİ EVİNDARINDA BUNDAN HABERİ YOKTUR, AMA KAREŞLİK BU İŞTE ALLAH C.C. HEPİNİZEN RAZI OLSUN
BENDE 5.TANE ALAYIM İNŞALLAH
K.S.E.O
afra

afra

Aktif Üye · 50 mesaj

s.a
hayırlı cumalar ablacım inş. bende 5 tane alıyım Allah rahmet eylesin!
hazan_gulu

hazan_gulu

Kıdemli Üye · 231 mesaj

3 tanede ben alıyorum canım kardeşim.
sevvalmina

sevvalmina

RE: evindar için hepinizi bekliyorum.

B)B)
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

ALLAH RAHMET ETSİN İNŞALLAH.BENDE 3 TANE YASİN ALIYORUM.ALLAH CC KABUL ETSİN.B)
sevvalmina

sevvalmina

allah razı olsun hepinizden.
sevvalmina

sevvalmina

B)
gulsumsen

gulsumsen

Üye · 11 mesaj

RE: evindar için hepinizi bekliyorum

RE: evindar için hepinizi bekliyorum

sa.ben sizlere devamlı katılamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum, hepinizide az çok tanıyorum artık,canım kardeşim Rabbim sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin sabrındanda ayırmasın inşaallah.Evindar kardeşimizi de Allah sabrından ayırmasın, Rabbim cennette kavuştursun inşaallah. Bende (2)Yasin-i şerif okurum inşaallah.Ne zemana kadar okunacak belirtirseniz iyi olur, geç okuyupda bizde vebal altında kalmayalım.(aeo)
sevvalmina

sevvalmina

gulsumsen yazdı:
sa.ben sizlere devamlı katılamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum, hepinizide az çok tanıyorum artık,canım kardeşim Rabbim sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin sabrındanda ayırmasın inşaallah.Evindar kardeşimizi de Allah sabrından ayırmasın, Rabbim cennette kavuştursun inşaallah. Bende (2)Yasin-i şerif okurum inşaallah.Ne zemana kadar okunacak belirtirseniz iyi olur, geç okuyupda bizde vebal altında kalmayalım.(aeo)

RABBİM RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM BEN İNŞALLAH CUMAYA KADAR BİTİRMEYİ İSTİYORUM CUMA ÖĞLE VAKTİ BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM.
gulsumsen

gulsumsen

Üye · 11 mesaj

Bizlerede vesile olduğun için Rabbim senden de razı olsun madem cuma'ya kadar ben tüm şartlarımı zorlayarak (5)Yasin-i şerif okurum inşaallah, şimdiden Allah kabul etsin.

RABBİM RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM BEN İNŞALLAH CUMAYA KADAR BİTİRMEYİ İSTİYORUM CUMA ÖĞLE VAKTİ BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM.
sevvalmina

sevvalmina

amin kardeşim rabbim hepimizden razı olsun sevabınızı yazsın inşallah.

selamünaleyküm.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

İnna lillahi ve inna ileyki raciun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun AYŞE FATMAannelerimize rabbim komşu etsin inş 5 tane yasin de ben alayım S.A :(:(:(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

selamünaleyküm sevvalmina kardeşim,

bu güzel düşüncen için Rabbimiz senden razı olsun dua zincirine katkıda bulunan bütün kardeşlerimden de ALLAH-Ü TEALA(C.C) razı olsun Rabbim mekanlarını cennet eylesinB)B)B)

selamünaleyküm

m_muaz 5
etruce 5
tugba_m 3
mtekik 5
afra 5
hazan_gulu 3
tebessumd 3
gulsumsen 5
hafize 5
evindar 2
Toplam 41 Yasin-i Şerif tamamlanmış oldu.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.