!!!!!!!!!!!!ÖZEL MESAJ!!!!!!!!!
1.551 görüntülenme · 4 yanıt
RE: !!!!!!!!!!!!ÖZEL MESAJ!!!!!!!!!
Özel mesajlar bölümü amaca uygun bir şekilde kullanılmadığından dolayı iptal edilmiştir. Malesef sapık zihniyetler heryerde olduğu gibi bu İSLAMİ sitemizdede kendini gösterdiğinden ve üyelerimizden gelen yoğun şikayetler üzerine bu kişilere fırsat vermemek amacı ile özel mesajlar bölümü nün yönetimce kapanmasına karar verilmiştir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
islamiyet.gen.tr-yönetim ailesi
****N-A**** yazdı:
BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM EVET BU DİNİ VE ÇOK YARARLI BİR SİTE AMA BURDA NEDEN ÖZEL MESAJ BÖLÜMÜ YOK BENCE KARŞILIKLI BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMAK ADINA ÇOK İYİ BİRŞEY BURDA ÇOĞU İNSAN GURBETTE VE ARKADAŞ EDİNMEK İSTİYOR
Özel mesajlar bölümü amaca uygun bir şekilde kullanılmadığından dolayı iptal edilmiştir. Malesef sapık zihniyetler heryerde olduğu gibi bu İSLAMİ sitemizdede kendini gösterdiğinden ve üyelerimizden gelen yoğun şikayetler üzerine bu kişilere fırsat vermemek amacı ile özel mesajlar bölümü nün yönetimce kapanmasına karar verilmiştir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
islamiyet.gen.tr-yönetim ailesi
RE: !!!!!!!!!!!!ÖZEL MESAJ!!!!!!!!!
S.A KARDEŞİM
FORUM YÖNETİCİ KARDEŞİMİN SÖYLEDİĞİ GİBİ ENGELLENMESİ HAYIRLI OLMUŞ ÖZEL GÖRÜŞMEYE GEREK YOK BU SİTEDE TÜM ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYORLAR.BU SİTEDE EMRİBİL MAĞRUF,NEHYİ ANİLMÜNKER EMRİ YERİNE GETİRİLİYOR.
SELAM VE DUA İLEB)B)B)
S.A KARDEŞİM
FORUM YÖNETİCİ KARDEŞİMİN SÖYLEDİĞİ GİBİ ENGELLENMESİ HAYIRLI OLMUŞ ÖZEL GÖRÜŞMEYE GEREK YOK BU SİTEDE TÜM ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYORLAR.BU SİTEDE EMRİBİL MAĞRUF,NEHYİ ANİLMÜNKER EMRİ YERİNE GETİRİLİYOR.
SELAM VE DUA İLEB)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10372-ozel-mesaj · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- özel mesaj atamıyorum Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- özel mesaj (bildirim) Görüş- Öneri- İstek 2 cevap
- Özel Mesaj (pm) Hk. Görüş- Öneri- İstek 12 cevap
- forum yöneticilerine özel mesaj yazamıyorum... Görüş- Öneri- İstek 3 cevap
- Namusun Korunması Ve Beş Mesaj !!! Nasihatler 2 cevap
- İnanılmaz Bir Olay. Peygamber Efendimiz ( S.A.V )' den Oruç Tutanlara Mesaj Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.