Buna Ne Dersiniz ??

1.868 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

11 Eylul olaylarında ikiz kulelere çarpan uçaklardan birinin uçuş numarası,Q33 NY imiş.

Şimdi sizden ricam boş bir word belgesi açıyorsunuz ve Q33 NY 'yi oraya kopyala yapıştır yapıyorsunuz.(aynen bu şekilde rakamlarla harfler arasında bir boşluk olacak.)Sonra bu yazının tamamını seçip yazı boyutunu 72 olarak ayarlıyorsunuz.Yine tamamını seçerek yazı karakterini "Wingdins" olarak ayarlıyorsunuz.Dikkat edin Webdings degil "Wingdings"

Bunları yaptıktan sonra ne gördünüz? Bunu nasıl yorumluyorsunuz?
etruce

etruce

Kıdemli Üye · 192 mesaj

RE: Buna Ne Dersiniz ??

allah razı olsun kardeşim...bu adamlardan her şey beklenir yakında kendi başbakanlarını öldürtüp masum bir ülkenin üstüne atarlar..allah böyle insanlardan bizleri muhafaza etsin..
sert

sert

:o
siyah_beyaz

siyah_beyaz

Mübarek Üye · 2.656 mesaj

:o:o:o UÇAK, KURUKAFA ÇOK ŞAŞIRDIM!!!!!!!!
sert

sert

Evet onlarla birlikte bir de 6 köşeli Davut yıldızı çıkıyor.Yani İsrail Devletinin simgesi
sevval

sevval

Aktif Üye · 74 mesaj

bende çok şaırdım bu tesadüf mü yoksa allahtan mı kardeşler bana açıklama yaparmısınız çok şok oldum yaa
sert

sert

:o:o:o
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

kardeşim allah senden razı olsun
ILKNUR MINA

ILKNUR MINA

Aktif Üye · 52 mesaj

ÇOK ŞAŞIRDIM BU KADAR GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR MİLLET OLMAMIŞTIR.RABBİM TÜM YAPTIKLARINI KENDİLERİNE ÇEVİRSİN İNŞAALLAH.İNSANI BİTİREN EN BÜYÜK DUYGULARDAN BİRİ HIRS VE NEFRETTİR.
sert

sert

:o:o:o
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

:o:o:o Allah razı olsun..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

:o:o:o:o BUKARDARDA OLMAZ DERİM... :(:(:(:(
sert

sert

?????????????????????
carmelo89

carmelo89

Kıdemli Üye · 452 mesaj

SUQu abi inanamıyorum yaw bu bir rastlantı kesinlikle olmaz...
edaalican

edaalican

Kıdemli Üye · 454 mesaj

:o:o:o:o:o:o:o:o
karapece

karapece

Kıdemli Üye · 332 mesaj

s.a ABİ BU TAMDA KAFİRDEN BEKLENEN BİŞEY ŞAŞILACAK BİRŞEY YOK PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE
sert

sert

carmelo89 yazdı:
SUQu abi inanamıyorum yaw bu bir rastlantı kesinlikle olmaz...

Buna Allah'ın hikmeti diyelim ;)
sert

sert

karapece yazdı:
s.a ABİ BU TAMDA KAFİRDEN BEKLENEN BİŞEY ŞAŞILACAK BİRŞEY YOK PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE

B)B)B)B)B)B)
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

sevval yazdı:
bende çok şaırdım bu tesadüf mü yoksa allahtan mı kardeşler bana açıklama yaparmısınız çok şok oldum yaa

tesadüf mü... bence hayatta tesadüf yoktur Hayır ve Şer Herşey ALLAH'tandır ama bu tür olayların öyle bilmece usulü bazı teknikler üzerine kurulduğuna da pek inanmıyorum
karapece

karapece

Kıdemli Üye · 332 mesaj

s.a bende biz müslümanların bu kadar saf olmasına ve kafirin yaptığı olaylara tepkisiz ve yok canım bukadarda olmaz demesine çok şaşıyorum AYIDAN POST KAFİRDEN DOST OLMAZ ve şuda var ki müslüman kafirden herşeyi beklemeli ki bu adamlar ( ki adam demeye bin şahit bile olsa geçerli olmaz) her türlü pisliği yapıyorlar ve müslümanların üzerine atıyorlar ama biz hala yok canım bu kadar da değil yok efendim böyle bilmece usulü bazı teknikler üzerine olduğunu sanmıyorum sanmamaya devam edin. ki burda abimiz bunu böyle yaptılarda demiyor sadece bize parçaları veriyor formülü de veriyor sonucu size kalmış diyor.... RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN ALLAH'A EMANETSİNİZ
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.