Dikkatimi cekti..Ibtetlik resimler..
5.002 görüntülenme · 46 yanıt
RE: Dikkatimi cekti..Ibtetlik resimler..
PENTAGON VE İKİZ KULELER .......:o
GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRDIM, BU NASIL FARKEDİLMİŞ ...
TESADÜF MÜ, DEĞİL Mİ BİLEMİYORUM AMA HAYRET ETTİM ...
SAĞOLUN, ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.
ALLAH RAZI OLSUN ... SELAM VE DUA İLE ...
ALLAH SIZDENDE RAZI OLSUN.....
BENDE ILK DEFA GORDUM...
GERCEKTEN HAYRET VERICI...SAGOLUN..
SELAMETLE....
siyah_beyaz yazdı:
ALLAH SIZDENDE RAZI OLSUN.....
BENDE ILK DEFA GORDUM...
GERCEKTEN HAYRET VERICI...SAGOLUN..
SELAMETLE....
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
:o:o:o çok sağolun kardeşim. acayip bişey ya... gerçekten çok ilginç. bunu nasıl bulmuşlar acaba???
:o:o:o çok sağolun kardeşim. acayip bişey ya... gerçekten çok ilginç. bunu nasıl bulmuşlar acaba???
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
BEN ÇOK ŞAŞIRDIM ALLAHIN HİKMETİ BENCE BU KADAR DA NASIL İNCELENMİŞORTAYA ÇIKMIŞ ALLAH RAZI OLSUN BUNU FARKEDEN VE AÇIKLAMA YAPARAK BİZLERE GÖSTEREN İNSANLARDAN......SELAMETLE KALIN..........
BEN ÇOK ŞAŞIRDIM ALLAHIN HİKMETİ BENCE BU KADAR DA NASIL İNCELENMİŞORTAYA ÇIKMIŞ ALLAH RAZI OLSUN BUNU FARKEDEN VE AÇIKLAMA YAPARAK BİZLERE GÖSTEREN İNSANLARDAN......SELAMETLE KALIN..........
arkadaşlar hayat bir film değildir bunlar filimlerde olur filmlerdeki katiller cinayet işledikten sonra geride ipuçları bırakırlar polislerle oyun oynarcasına koskoca dünyayı yönetenlerinde böyle saçmalık yapabileceklerini pek sanmıyorum açıkça, kardeşim böyle bir konuyu bizlerle paylaştığından dolayı tşk ederim eline yüreğine sağlık
arkadaşlar hayat bir film değildir bunlar filimlerde olur filmlerdeki katiller cinayet işledikten sonra geride ipuçları bırakırlar polislerle oyun oynarcasına koskoca dünyayı yönetenlerinde böyle saçmalık yapabileceklerini pek sanmıyorum açıkça, kardeşim böyle bir konuyu bizlerle paylaştığından dolayı tşk ederim eline yüreğine sağlık
allah razı olsun..selametle...
nuresma yazdı:
allah razı olsun..selametle...
bende şaşırdım..gercekten ıyı bır araştırma ...boylelerınden herşey beklenır..selam..ile...
sevval yazdı:
bende şaşırdım..gercekten ıyı bır araştırma ...boylelerınden herşey beklenır..selam..ile...
allah razı olsun...
sert yazdı:
Amerikan doları ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için slaytlar bölümündeki ABD dolarının şifresi başlığına bakınız.Slayt görüntüsü olarak orada daha önce yayınlanmıştı !!
allah razı olsun...
ALLAH RAZI OLSUN ...SELAMETLE....
baba431 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ...SELAMETLE....
vallahı ALLAH tan korkmayandan herşey beklenır ..kardeşim...RABBIM yardımcımız olsun..SELAM ..İLE...
zerrin yazdı:
ben daha önce görmüştüm abi. gerçekten ilginç ama..
kimin aklına gelirki değilmi?
adamlar paralarına bile neler yapmış ya..
vallahı ALLAH tan korkmayandan herşey beklenır ..kardeşim...RABBIM yardımcımız olsun..SELAM ..İLE...
SELEHA
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
S.A. ARKADAŞLAR NASIL BULDUNUZ YA ÇOK İLGİNÇ BİRŞEY GERÇEKTEN ŞAŞIRDIM:o:o:o:oBUNU ÇÖZEN SÜPER ZEKALI OLMALI BENCE PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SAYENDE BUNUDA ÖGRENDİM :o:o:o:o
S.A. ARKADAŞLAR NASIL BULDUNUZ YA ÇOK İLGİNÇ BİRŞEY GERÇEKTEN ŞAŞIRDIM:o:o:o:oBUNU ÇÖZEN SÜPER ZEKALI OLMALI BENCE PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SAYENDE BUNUDA ÖGRENDİM :o:o:o:o
allah sızdende razı olsun....selam ile....
SELEHA yazdı:
allah sızdende razı olsun....selam ile....
ŞOK OLDUM,NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM.BU KADAR DEHŞETLİ VE ORGANİZE BİR GÜÇ OLSUN ŞAŞIRDIM AMA HEPSİ BİRARAYA GELSE BİR O KADARI DAHA KATILSA,RABBİMİN İNTİKAMI EN GÜZELİ OLACAKTIR.İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISIDIR ALLAH (C.C)ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.ÇOK ÇOK ÇOK ELİNE SAĞLIK.A.E.0.
ŞOK OLDUM,NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM.BU KADAR DEHŞETLİ VE ORGANİZE BİR GÜÇ OLSUN ŞAŞIRDIM AMA HEPSİ BİRARAYA GELSE BİR O KADARI DAHA KATILSA,RABBİMİN İNTİKAMI EN GÜZELİ OLACAKTIR.İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISIDIR ALLAH (C.C)ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.ÇOK ÇOK ÇOK ELİNE SAĞLIK.A.E.0.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10312-dikkatimi-cekti-ibtetlik-resimler · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.