ÇOK İLGİNÇ - TSUNAMI IN ANTARTIC
4.281 görüntülenme · 35 yanıt
RE: ÇOK İLGİNÇ - TSUNAMI IN ANTARTIC
SAĞOLASIN KARDEŞİM.. BİLMEDİĞİMİZ DAHA NELER VAR ALLAH BİLİR..
SELAM VE DUA İLE KAL.. B)
SAĞOLASIN KARDEŞİM.. BİLMEDİĞİMİZ DAHA NELER VAR ALLAH BİLİR..
SELAM VE DUA İLE KAL.. B)
:o Kurban olduğum Rabbim ne güzel yaratmış.görmüyorlarmı hala kafirunlar bunca güzelliği buna tesadüf denilmesi akıl dışı bir mantık olur. SUBHANALLAH LA İLLAHE İLLALLAH...
Resimleri bizle paylaştığın için Allah razı olsun kardeşim
-----
Allahaısmarladık... B)
:o Kurban olduğum Rabbim ne güzel yaratmış.görmüyorlarmı hala kafirunlar bunca güzelliği buna tesadüf denilmesi akıl dışı bir mantık olur. SUBHANALLAH LA İLLAHE İLLALLAH...
-----
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM.. BİLDİĞİNİZ GİBİ GÖRMEK İSTEMEYEN BİRİNİN GÖZÜNE YAIŞTIRSAK DAHİ GÖRMEK İSTEMEZ GÖRMEDİM DER.. RABBİM ISLAH ETSİN.. AMİN..
Toron yazdı:
-----
Allahaısmarladık... B)
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM.. BİLDİĞİNİZ GİBİ GÖRMEK İSTEMEYEN BİRİNİN GÖZÜNE YAIŞTIRSAK DAHİ GÖRMEK İSTEMEZ GÖRMEDİM DER.. RABBİM ISLAH ETSİN.. AMİN..
Çok güzel Allah razı olsun...B)B)B)
Çok güzel Allah razı olsun...B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
MAŞALLAH BAREKALLAH SUPHANALLAH....
ŞU KAİNAT SARAYINDA YARATILMIŞLARIN HİÇ BİRİ BAŞI BOŞ GAYESİZ DEGİLDİR.. HERBİRİNİN GÖREVİ VAZİFESİ VARDIR...
SELAMÜN ALEYKÜM
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
MAŞALLAH BAREKALLAH SUPHANALLAH....
ŞU KAİNAT SARAYINDA YARATILMIŞLARIN HİÇ BİRİ BAŞI BOŞ GAYESİZ DEGİLDİR.. HERBİRİNİN GÖREVİ VAZİFESİ VARDIR...
SELAMÜN ALEYKÜM
:o:o:o:o:o:o ne kadar guzel gorunuyolar aman ALLAH,immmm:o:o:o:o:o:o emegine saglik kardesim..B)B)
:o:o:o:o:o:o ne kadar guzel gorunuyolar aman ALLAH,immmm:o:o:o:o:o:o emegine saglik kardesim..B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10306-cok-ilginc-tsunami-in-antartic · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.