🔒 ATEŞ KARŞISINDA NAMAZ KILMAK

2.535 görüntülenme · 4 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

SİYAH_BEYAZ ARKADAŞIMIZ BU KONUYA YAKIN GÜZEL BİR ŞEY YOLLAMIŞ....

FAKAT BİR ARKADAŞIM BANA ATEŞ KARŞISINDA NAMAZ KILINMAZ DEDİ.KONU HAKKINDA BİLGİM YOK.AÇIKLAMASI ŞUYDU SEN ATEŞE Mİ TAPIYOSUN DEDİ..FAZLA BİR AÇIKLAMADA GETİREMEDİ.YANİ ISITICININ ELEKTRİKLİ SOBANIN KARŞISINDADA KILINMAZ DİYOR.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...................
mekkemedine

mekkemedine

Yeni Üye · 2 mesaj

RE: ATEŞ KARŞISINDA NAMAZ KILMAK

herkes her yorumu çıkarabilir. Bi arkadaşımı sen şeytana mı tapıyosun demiş, şeytanın yanında namaz kılabilecek kadar kendine güvenen kardeşlerşimiz de olabilir, bu gibi her yorum çıkartabilir. Cenab-ı Allah (c.c) bilir en doğrusunu. Sağlıcakla kalın...
gulsumsen

gulsumsen

Üye · 11 mesaj

RE: ATEŞ KARŞISINDA NAMAZ

RE: ATEŞ KARŞISINDA NAMAZ

YANMAKTA OLAN SOBAYA,OCAĞA VE ATEŞ DOLU MANGALA KARŞI NAMAZ KILMAK MEKRUHTUR. MUMA,KANDİLE,LAMBAYA KARŞI NAMAZ KILMAK İSE,MEKRUH DEĞİLDİR.ÇÜNKÜ BUNLARA HİÇBİR KİMSE TARAFINDAN TAPILMAMIŞTIR. ÖMER NASUHİ BİLMEN:BÜYÜK İSLÂM İLMİHALİ AEO.RABBİM HEPİMİZİ BİLİNÇLİ KULLARINDAN EYLESİN.
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

KAAN ERDEM yazdı:
SİYAH_BEYAZ ARKADAŞIMIZ BU KONUYA YAKIN GÜZEL BİR ŞEY YOLLAMIŞ....

FAKAT BİR ARKADAŞIM BANA ATEŞ KARŞISINDA NAMAZ KILINMAZ DEDİ.KONU HAKKINDA BİLGİM YOK.AÇIKLAMASI ŞUYDU SEN ATEŞE Mİ TAPIYOSUN DEDİ..FAZLA BİR AÇIKLAMADA GETİREMEDİ.YANİ ISITICININ ELEKTRİKLİ SOBANIN KARŞISINDADA KILINMAZ DİYOR.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...................
Değerli alakası olmayan yorumlar yapılabiliyor kısacası fıkıh bilgisi olanda konuşuyor olmayanda size tavsiyem güvenebilceğiniz bir fıkıh kaynağı bulup ondan en doğruyu en güzeli öğrenmenizdir sormuşsunuz bende acizane fikrimi beyan edeyim.Her türlü sobaya karşı, aleve ve ışık kaynaklarına karşı namaz kılmak caizdir. Ancak açıkta olan ateşe karşı namaz kılmak caiz değildir.SELAM VE DUA İLE
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

bu konu önem kazandığı için yoruma kapalıdır. kişilerin yorum yapması sakıncalıdır konu kilitlenmiştir
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.