ANKET
1.260 görüntülenme · 5 yanıt
RE: ANKET
hepsinden Rabbim razı olsun. bizleri de öyle hayatlar yaşayan kullarından eylesin. hepsi çok mübarek insanlar(Allah rahmet buyursun..)
ancak benim hayatlarından en çok etkilendiklerim Hz. ebubekir ve Ebu zerr el gıffari..selam ile..
hepsinden Rabbim razı olsun. bizleri de öyle hayatlar yaşayan kullarından eylesin. hepsi çok mübarek insanlar(Allah rahmet buyursun..)
ancak benim hayatlarından en çok etkilendiklerim Hz. ebubekir ve Ebu zerr el gıffari..selam ile..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
onları sevmemek zaten mümkün değil onlar peygamberimizi gören sohbetini dinleyen o dönemde yaşamış kimseler şimdi hadis diye bi bilim varsa bu onlar sayesinde dir bence yanlış soru kardeşim
kusura bakma cevap veremiyorum
onları sevmemek zaten mümkün değil onlar peygamberimizi gören sohbetini dinleyen o dönemde yaşamış kimseler şimdi hadis diye bi bilim varsa bu onlar sayesinde dir bence yanlış soru kardeşim
kusura bakma cevap veremiyorum
Hepsinin (r.a) bizlerde ayrı yerleri olması lazım ama en çok etkileyen Hz. Ebubekir ve Hz. Ömer (r.a). Sağlıcakla kalın
Hepsinin (r.a) bizlerde ayrı yerleri olması lazım ama en çok etkileyen Hz. Ebubekir ve Hz. Ömer (r.a). Sağlıcakla kalın
HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN AMA BENİMDE EN ÇOK ETKİLENDİĞİM MU'SAB BİN UMEYR VE HANZALA(R.A) RABBİM BİZİ ONLARDAN EYLESİN EFENDİMİZİN(S.A.V)BENDENSİN DEDİĞİ SAHABELERDEN EYLESİN
HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN AMA BENİMDE EN ÇOK ETKİLENDİĞİM MU'SAB BİN UMEYR VE HANZALA(R.A) RABBİM BİZİ ONLARDAN EYLESİN EFENDİMİZİN(S.A.V)BENDENSİN DEDİĞİ SAHABELERDEN EYLESİN
allah razı olsun kardeşim
nuresma yazdı:
allah razı olsun kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10180-anket · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- <<<(ANKET)>>>>HANGİSİNE BENZEMEK İSTERDİNİZ? Dini sohbet 2 cevap
- cok anlamli tek soruluk anket...?? Dini sohbet 5 cevap
- Yabancı bir sitede anket:Allah rızası için mutlaka katılın.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- hiç böyle bir anket gördünüz mü? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Anket 6.kampanya için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 35 cevap
- anket.. yarışma başlıyor.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 170 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.